Orijinalini görmek için tıklayınız : Ne hallere ve kimlere kaldık.
bu nasıl zihniyettir. o hocanın hemen görevden alınması gerek. soruşturma yapılmasına gerek yok... haberi okuyunca şok oldum.....
"Dekolte giyene tecavüz ederler" - En Son Polemik Haberleri - Habertürk (https://www.haberturk.com/polemik/haber/601444-dekolte-giyene-tecavuz-ederler)
alıntıdır...
Roportaji okuduktan sonra soyle birsey geldi aklima acaba adam eger dekolde giyen gorursem bende taciz ederim demekistemis olabilirmi? Bazen dusunuyorumda dayak hakkaten cenetten cikma olabilir.
Kimse kendini kandırmasın ataerkil bir toplumda yaıyoruz alışmak lazım böyle şeylere :) hahaha sonumuz hayrolsun
örümcek kafalı insanlar var hala malesef.... yazık yazık bu açıklamayı yapan kişi hala görevinin başında. Nereye gidiyoruz.. allah böyle insanlardan korusun hepimizi. tipinde meymenet yok.. valla hakaret ediyorum.... dayanamadım...
duz mantik yurutuyorum bu yaziyi okuyan birisi cikip sen benim bacima tecavuzmu edecen dese bunu sille tokat dovse bu adamin yuruttugu mantiktan kim suclu olur?
Bıyıklara bak bu tipi 500 metreden tanırım.
böyle insanlara ne desek az gelir... ben anlamıyorum.. madem böyle bir yaşam istiyorsun git iranda yaşa.... bu öküz bence önce kendi hislerinii söylemiş. öyle hissediyor...
uzuncocuk
16/02/2011, 18:48
konya selcuk unv. van 100 yıl unv.... esımın yegenı vanda unv. okuyor... yorumlarından bır demet: esı carsaflı ogr. gorevlısı bırsuru... eger basın kapalıysa genelde cok mal degılsen kalmıyorsun... makyajlı ve alımlı gıyınırsen bır sekılde senı uyarıyorlar....... yanı ben hem kendı oalyımdan hemde bu ornekten sunu anlıyorum... dıyorkı dınkardesım ey ogrencı akıllı ol acık sacık gıyınme yoksa bızım okulda tecavuz falan ederler bak karısmam. konyada deniz oleydi ne dicekti bu beyin özürlü...
Eser artık sasırmamak lazım gayet normal bır laf '' başbakan başı açık kadınları perdesiz eve benzetti.''Perdesiz ev ya kiralıktır ya satılıktır'' dıyebılıyorsa bunlarda bunu der sasmamak lazım zaman onların zamanı zıhnıyet hep aynı ama kendılerıne gelınce bır nıkah +2 dını nıkahlı olmak gayet normal
Bu prof. Sormak isterdim acaba tecavüze ugrayan küçük erkek çocukları dekolte mi giyiordu ? hay ben senin din bilgine ... gelde sana din öğretim Aptal adam öğrettiğin o klişe bilgilerin haricinde ne bilirsin sen
Türkiyenin neden geride kaldığını şimdi daha iyi anlıyorum
ya nasıl gunlerdeyıznasıl ınsanlarla urasıyoruz bıde kendını egıtmlı sanıyorlar bu tıpler aslında cok cahıller hemde kara cahıl bunlar bıde hoca yanı beynını ıcını orumcek agı kaplı bunların
Kemairon
16/02/2011, 20:18
Adama dekolteyi giydirip sokağa salacan. :D :D
koyublack
16/02/2011, 20:26
Adama dekolteyi giydirip sokağa salacan. :D :D
:)
bugün bi tv de dinledim bu adamı. sıyırmış o kadar diyim :)
konya selcuk unv. van 100 yıl unv.... esımın yegenı vanda unv. okuyor... yorumlarından bır demet: esı carsaflı ogr. gorevlısı bırsuru... eger basın kapalıysa genelde cok mal degılsen kalmıyorsun... makyajlı ve alımlı gıyınırsen bır sekılde senı uyarıyorlar....... yanı ben hem kendı oalyımdan hemde bu ornekten sunu anlıyorum... dıyorkı dınkardesım ey ogrencı akıllı ol acık sacık gıyınme yoksa bızım okulda tecavuz falan ederler bak karısmam. konyada deniz oleydi ne dicekti bu beyin özürlü...
söylediklerinize aynen katılıyorum bende duymuştum hatta okulu bitirmek adına kapananlar varmış o okullarda yazık memleketimde ne işler dönüyor
Bu prof. Sormak isterdim acaba tecavüze ugrayan küçük erkek çocukları dekolte mi giyiordu ? hay ben senin din bilgine ... gelde sana din öğretim Aptal adam öğrettiğin o klişe bilgilerin haricinde ne bilirsin sen
Türkiyenin neden geride kaldığını şimdi daha iyi anlıyorum
peki daha yaşını doldurmamış bebekleri, hatta hayvanları bile taciz eden
hastalıklılar da dekolte mağduru mu oluyor???
Toplumun zaafını bildikleri için vurdukları yer hep aynı oluyor.
Ya din ya da tarih... ;)
zafermutlu
17/02/2011, 12:59
bunu okudugumda ilk aklıma gelen bu adamın yüzyıllar öncesi insanların yaşayış şekliyle günümüzdekini profesör olmasına ragmen kavrayamamış olmasıydı. dedigi din örf ve adetlerimiz belki yüzyıl önce dogru bir söylem yada kaynak aldıgı kitaplarda ki ulemaların söylemleridir.. be adam profesör olmuşsun dag başında ki insanlar bile günümüz iletişim hızında zamanın degiştigin farkına varmışken, sen nerde yaşıyodun... zaten bundan yüzyıl önce bu baskıyla bir kadın mini etek degil daha az dekolte giyemezken, şimdi yaşı seksen olmuş insanlar bu degişimi kabul etmişken sen hangi devirde yaşıyorsun...
bu mantık sadece bizde yoktu yalnız şimdiki gelişmiş ülkelerde de tecavüze ugrayan kadınlarda hafifletilmiş sebep sayılırdı bu devirler geldi geçti. bizim profesör hala çok geriden dünyayı takip ediyor... bırakın mini etegi kadın çıplak gezse hangi din tacavüzü öngörebilir nerde kaldı senin müslümanlıgın insanlıgın...
Kriminal
17/02/2011, 13:14
Eser artık sasırmamak lazım gayet normal bır laf '' başbakan başı açık kadınları perdesiz eve benzetti.''Perdesiz ev ya kiralıktır ya satılıktır'' dıyebılıyorsa bunlarda bunu der sasmamak lazım zaman onların zamanı zıhnıyet hep aynı ama kendılerıne gelınce bır nıkah +2 dını nıkahlı olmak gayet normal
+10000
Bu adam ,adam değil arkadaşlar...Giysin bi dekolte denesın bakalım :D
Ülkemiz millyetçi faşizmden sonra dinci gerici faşizmle tanişti,mimarlarini büyük bir içtenlikle kutlar eee halkimada yataklarinda iyi uykularr dilerim.tabiki o yatak bile bir gün ellerinden gidecekkk
Bakın görevden alınmasına karşıyım her ne kadar saçma sapan densiz açıklama olsada çünkü herkes düşüncesini dile getirebilmeli saygılı olmalıyız görevden alma ne demek adam akedemik bir öğretim uyesi tabiiki düşüncesini hür iradeyle dile getirecektir
Hatta ben adamın akedemik kimliğinden bile şuphe duyuyorum bu nasıl öğretim uyesi ama yapacak bişey
Kriminal
17/02/2011, 14:44
5. katta açık bırakılan balkon kapısının "hırsız daveti" sayıldığı,gecenin bir saatinde sokakta başına bir iş geldiğinde,ödediğim vergilerle beni korusun diye maaş alan bir takım insanların"e sende o saatte ne arıyordun" cevabını verebildiği bir ülkede yaşıyoruz.sadece kendi sapık duygularını meşrulaştırmak istiyorlar.her şeyde olduğu gibi,bu düşüncede de kendilerini aklamaya çalışıyorlar.yazık..
ademtahir
17/02/2011, 16:48
bu prof. sadece göz önünde olduğu için ve basına böyle bir açıklama yaptığı için böyle bir düşünce ortaya çıkmış oldu.
ama şuna inanki bundan bin kat daha kötü ve daha ağırlarını düşünen insanlar var ve bunların içinde akademik kariyerini tamamlamış olanları bile var bu tarz düşünceleri çok gördüğüm ve duyduğum için bu adama çok kızamadım.
ismi lazım değil tanıdığım birisinin tecavüz yorumunu aktarıyım size haberi okurken dedi ki haketmiş o.......u dedi neden hocam dedim şunun haline baksana dedi kot pantolundan her yeri belli üstündeki giydiğinden her yeri adamında nefsini uyandırmış tecavüz etmiş suçlu değil dedi.!!!
Sanırım O Profesör (Profesör demeye bin şait) şahısa sanırım bu yazı kapak olur..
Her şeyin suçlusu kadınlar - Yonca TOKBAŞ - Hürriyet (https://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/17044802.asp)
yonca tokbaş herşeyi çok güzel açıklamış.... yüreğine sağlık.. tam kapak olmuş... sağol oğuz...
Kriminal
17/02/2011, 18:07
Bazı bayanlarda o kadar dekolte giyiyorlar ki taciz edene nefsi müdafa versen olur ... :D