Orijinalini görmek için tıklayınız : 2. Parti T-Shirt
Aşağıdaki gibi olmasını umud ettiğimiz ilk parti T-Shirt Basımı işinin T-Shirt Kalitesi, Baskı ve Beden ayarsızlığı nedenleriyle istediğimiz sonucu vermemesi yüzünden 2. Parti T-Shirt basımı için çalışmalar başlatıldı. Sponsor görüşmeleri ve baskı ile ilgili firma arayışları başlamıştır. Bilginize.
ÖN
https://img217.imageshack.us/img217/4538/n21ol0.jpg
ARKA
https://img112.imageshack.us/img112/9028/arkarl7.jpg
2 numara çok güzel kişisel tercihim bundan yana :)
erdiyilmaz
30/04/2007, 10:06
istenen özeLLikLer; kaLiteLi baskı, kaLiteLi t-shirt kumaşı, uygun bedenLer, kaLiteLi işciLik.
o t-shirt'un arka tarafı 8O
Yukarıdakilerin biri ön diğeri arka yüz. :)
bence iki resimde güzel hatta ilk resim tişörtün ön kısmı,ikinci resim ise tişörtün arka tarafı olsun daha şaşalı olur
evet bır oncekı yapılanlar gunluk gıyım ıccın yeterlı kalıtede degıldı...
bu sefer daha dıkkatlı bır secım yapılıcak...
en iyi olmalı.
hem beden, hem kumaş ve baskı kalitesi çok iyi olmalı.
düşünün ki L beden giyiyorum.
XL beden giymeme rağmen düdük gibi kaldı vallahi.
Numune için bi firmayla görüştüm. Bi iki güne numune görücez beyler.
çok güzel yapılmış ama baskı kalitesi muhakkak önemli
S Ve M Beden Elimizde Patladi Zaten Hic Gerek Yok.. 20 Sertane Yapilsa Yter..
Gokhan' Lapazarda Saticaz S Leri ...
şşş çaktırma olum. Böyle ulu orta söyleyip ortak çıkarıcam ticarete. Maltepe pazarında takılalım annem çok methediyo :)
performanceshop
30/04/2007, 13:23
xxl istiyorum :)
xxl istiyorum :)
abi yenileri de eskileri gibi küçük olacak ise beni anca xl falan kurtarır :D:D:D
boy 192 kilo 95 :D:D:D
Bülent A.
30/04/2007, 13:31
Barbarossss XXL istionda sponsor olayım arkadaşlar demiyon.
hahahahahaha
Yok bu sefer boyutların falan da birebir başında durup belirliycez. standart bedenler olacak.
boyutlar birebir olacaksa L bana uyar.
oradan lütfen bana XXL ayırtırmısınız :lol: :lol: :lol: :lol:
Yaz geliyo, giyelim artık T-Shit' lerimizi ;)
Bu araba şu sağ koldaki Birmot yazısı çok sırıtıyor kanımca... ( Önceki de öyleydi )
Daha küçük yapılamaz mı acaba? ( sponsor uygun görürse tabii :) )
evet 2. T-shirt bence cok guzel gozukuyor
evet 2. T-shirt bence cok guzel gozukuyor
bir kez de ben sölim o tshirtün arkası
stevenbursa
30/04/2007, 18:48
Tişörtler çok güzel emeğinize sağlık bu işle kim ilgilenicek bilmiyorum şöyle birşey söylemek istedim resim bulabilirsem koyarım daha önce yaptırdıklarımızın bizim tribün grubuna sürekli istanbulda aynı bir yerden yaptırıyoruz hem baskı kalitesi hemde tişört kalitesinden herkes çok memnun en azından beden konusunda standart o konuda garanti verebilirim ayrıca özellikle tişörtün ön yüzünde biraz iyileştirmeler yapılabilir bir el atayım belki dahada iyileştirebiliriz tabiki isterseniz birden böyle atladım ama
canberkkilic
30/04/2007, 18:48
bir kez de ben sölim o tshirtün arkası
yakası neden aşagıda? bi karışıklık oldu sanırım ..
hehe en iyisi 2. resmi t-shirtün önü 1.yi arkası yapın. arkadaki resim daha çok tuttu :D
Tişörtler çok güzel emeğinize sağlık bu işle kim ilgilenicek bilmiyorum şöyle birşey söylemek istedim resim bulabilirsem koyarım daha önce yaptırdıklarımızın bizim tribün grubuna sürekli istanbulda aynı bir yerden yaptırıyoruz hem baskı kalitesi hemde tişört kalitesinden herkes çok memnun en azından beden konusunda standart o konuda garanti verebilirim ayrıca özellikle tişörtün ön yüzünde biraz iyileştirmeler yapılabilir bir el atayım belki dahada iyileştirebiliriz tabiki isterseniz birden böyle atladım ama
Msn den den bana ulaşsana. @termko.com.tr
yakası neden aşagıda? bi karışıklık oldu sanırım ..
yok yahu Photoshop ta yerleştirirken akjadan görünüş t-Shirt bulamamıştır çocuklar. Ondan kelli ikiside Ön gibi görünüyor.
abi ben sol kolu yırtık pırtık giyiyorum vallahi ilk t-shirt ü
yıldıraydan almıştım istanbul buluşmasında eve gelince bi baktım anaaaa
sol kol yırtık neyse diktirdim ama biraz yamuk duruyor olsun ben genede giyiyorum anasını satayım :)
yıldıraya sormuştum ama ellerinde XL kalmamış bu sefer sağlam bir tane rica edeceğim arkadaşlar :)
Reddline
30/04/2007, 21:08
bence 1 numaraya P nin arkasına akrep yapalım?
en iyi olmalı.
hem beden, hem kumaş ve baskı kalitesi çok iyi olmalı.
düşünün ki L beden giyiyorum.
XL beden giymeme rağmen düdük gibi kaldı vallahi.
:D
o zaman bana kesınlıkle xxl gereklıu arkadfaslar :D
abi ben sol kolu yırtık pırtık giyiyorum vallahi ilk t-shirt ü
yıldıraydan almıştım istanbul buluşmasında eve gelince bi baktım anaaaa
sol kol yırtık neyse diktirdim ama biraz yamuk duruyor olsun ben genede giyiyorum anasını satayım :)
yıldıraya sormuştum ama ellerinde XL kalmamış bu sefer sağlam bir tane rica edeceğim arkadaşlar :)
Ah tigis ahh :) ne talihsizsin sen dea yahu :) istedin istedin sonunda yırtık olanı mı sana denk geldi :)
Neyse ben son parti t-shirtlerden daha umutluyum, şöyle capcanlılı baskı ile kaliteli penyeden bir t-shirtimüz olur sanıırm :)
arkadaşlar izmir grubu 1.parti tişörtlerden nasiplenemedi 2.partiden nasibini alabilecekmi ne dersiniz :)??
İzmir benden isteyin. İsteyenlere hala elimdekileri yolluyorum. S M ve bi iki tane de L var.
gökhan abi onları nasıl gönderebiliriz kargoyla filan yollasan pazar buluşmada dağıtsak bi kaç tane?
bencede sponsor yazısı cok buyuk hatta rahatsız edıcı boyutta mumkun olan en kucuk baskı (Birmot için ) tercıhımdır.
stevenbursa
03/05/2007, 19:33
sponsor konusunda birşey diyecektim hiç spondorsuz yapılsa yani burada almak isteyen arkadaşlardanda sanırım 10 ytl civarı gibi bir miktar denk gelir biz çok daha uğraşmalı olanları o fiyatlara yaptırmıştık özeline yaptırdığımız yerin adını atıyorum
Ah tigis ahh :) ne talihsizsin sen dea yahu :) istedin istedin sonunda yırtık olanı mı sana denk geldi :)
Neyse ben son parti t-shirtlerden daha umutluyum, şöyle capcanlılı baskı ile kaliteli penyeden bir t-shirtimüz olur sanıırm :)
sorma yaaa bendeki şans işte :)
ama bu sefer alır almaz hemen bakacağım neyi var neyi yok diye
grandecaglar
03/05/2007, 21:52
tshirt süper biraz dar kesim yaparsak güzel olur alayım bir tane süper olur ne zaman olacak rengi siyah mı olacak başka renk olsa olmaz mı?
tshirt süper biraz dar kesim yaparsak güzel olur alayım bir tane süper olur ne zaman olacak rengi siyah mı olacak başka renk olsa olmaz mı?
sana gonderelım 1 tane M beden adresı ver... :D
Bu arada dün 25 tane İzmire yolladım elimde 30 kadar S 40 kadar da M var (Yaklaşık.. Saydırmayın şimdi bana :) )
puntoabarth
04/05/2007, 16:07
Arkadaşlar yanlış anlamayın kesinlikle reklam değildir. Satıcıyla bir alakam yoktur. Ama crazy'nin aşağıdaki linklerdeki örnek baskıları çok hoş bence gp'ninde böyle bir resmini bastırsak çok şık olur bence :)
https://urun.gittigidiyor.com/Crazy-den-Fast-and-Furious-TOKYO-DRIFT-S_W0QQidZZ4392202
https://urun.gittigidiyor.com/Crazy-den-MODIFIYELER-EVO-9-M_W0QQidZZ4638448
https://urun.gittigidiyor.com/Fast-and-the-Furious-T-shirt-Crazy-den-Large_W0QQidZZ4176533
serkandag
04/05/2007, 16:54
Banada Banada l
https://www.grandepuntotr.com/forum/showthread.php?t=2162
sevgili arabadaşlarım;
bizim gibi buluşmaya gelemeyenleri kim düşünecek, bizler üvey gibi kaldık valla
Adresinizi vericeksiniz size kargoyla gönderilicek :ok:
bende 2 tane s istiyorum nasıl alacağız kime odeme yapıcaz bir yardımcı olun moderator arkadaslar
benim adresim;
HALİL SAFYÜREK
FETHİYE ANADOLU TEKNİK, TEKNİK LİSE ve ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ
48300 FETHİYE-MUĞLA
ödeme falan yok arkadaşlar.
adresinizi verin.
adresinize gönderilsin.
tek ödeme yaparsınız o da kargo ücreti olur o kadar.
hayırlı olsun şimdiden :D
ok
tamam ozaman adresi veriyorum
altaycesme
adresı kıme verelım yıldıray ???
özelden mı yazalım kımeyse ager?
yoksa?
Adresleri özelden bana atınm. Eski tssihrtleri dağıtıyorum. Yenilerin görüşmeleri sürüyor.
xtremetrx
08/05/2007, 12:14
2 cisi güzel miş
ne zaman alabilir ? havale yoluyla parayı yolsak adrese teslim olurmıu ? :D
carsamba gunu tsort almak için ın yanına gittim ama ne gitem ardım ben geldim dedim nerdesin surda ın tarif etti yerle alaksı yok yeniden tarif etti bende gene tık yok sonunda anladı yon bulma duyularımın sıfır olduğunu sağolsun geldi aldı beni biraz muhabbet ettik cayda ikram etti tsortlerimide aldım
keyifli iyi bir insan sıcak kanlı iyi niyetinden dolayı tesekkur ederim
s beden ben dede var 3 5 tane...
carsamba gunu tsort almak için ın yanına gittim ama ne gitem ardım ben geldim dedim nerdesin surda ın tarif etti yerle alaksı yok yeniden tarif etti bende gene tık yok sonunda anladı yon bulma duyularımın sıfır olduğunu sağolsun geldi aldı beni biraz muhabbet ettik cayda ikram etti tsortlerimide aldım
keyifli iyi bir insan sıcak kanlı iyi niyetinden dolayı tesekkur ederim
Eyvallah Batucum. Yakınız istediğin zaman gel. Çayın hep hazır :)
Halook!!!
17/05/2007, 20:26
Bende bir adet "M" beden t-shirt rica ediyorum eğer elinizde varsa tabi..
bence 2 nolu t-shirt daha iyi gibi
yanlız o yazıyı önüne değilde arkasına yaptırsak ve ön sol tarafa(kalbin üstüne gelecek şekilde)aynısının küçük boyunu yaptırsak daha iyi olmaz mı?
bende tr tuning t-shirt'ü var dediğim gibi yapmışlar daha iyi durur yazı arkada.
O fotoğraflar tshirtün 2 yüzü
bende mümkünse Kendim için 'M' eşim için 'S' istiyorum...Nede olsa benden daha meraklı Puntosuna : ) Özelden mesaj atıyorum adresimi,imkanın olurda yollayabilirsen sevinirim zor olacaksa kasma,şimdiden teşekkürler...
nyesilyurt
20/05/2007, 00:06
mümkünse bende L beden istiyorum
bende xl ıstıorum mumkunse..
25. kez yazıyorum.
İlk parti t-shirt lerden sadece M ve S beden kaldı. Lüten geçmiş mesajları okuyalım.
Halook!!!
23/05/2007, 21:05
Gökhan YAŞDAL arkadaşımın gönderdiği t-shirtleri bugün teslim aldım.Burdan kendisine teşekkürlerimi sunuyorum...
özeline pm attım ilgilenirsen sevinirim şimdiden teşekkürler..
heeh arkadaşlar kolları kıvırın ne birmot kalıyo ne bişi;)