Orijinalini görmek için tıklayınız : Teşekkürler..Sayenizde ;)
Arkadaşlar Yorumlarınız İçin Teşekkürler.. :) :) Bugün Kayseri İnciroğlu Chevrolete Gittim..
Vee Chevrolet Cruze Yeni Design Edition 2011 Plus Paket Kararı Verdim.. Haftaya C.tesi İnş.. Alıyorum Resimleri ekliyeceğim Saygılar... :) :) :punk0000::punk0000::muz::muz::dj::blush000::blush 000::blush000::shifty::shifty::cool::cool::cool::c ool::cool:
keşke civic fln alsaydın neyse hayırlı olsun
GP COSKUN
12/02/2011, 20:56
ömer hayırlı olsun ne diyelim
güle güle kullan kardeşim
ancak araçla ilgili hiç iyi şeyler duymuyorum inşallah sen memnun kalırsın
hayırlı uğurlu olsun
güle güle kullanın :)
fiyat ne çektiler
ömer hayırlı olsun ne diyelim
güle güle kullan kardeşim
ancak araçla ilgili hiç iyi şeyler duymuyorum inşallah sen memnun kalırsın
Paylasmak ıstermısın abı
Hayırlı olsun abi fiyat ne oldu...
GP COSKUN
12/02/2011, 21:20
Paylasmak ıstermısın abı
tabi zeynel
aracın çarpışma testlerinde olumlu puan almadığı
ve şehiriçi kullanımda 13 litre yakıt tükettiği
kısa sürede sağından solundan ses gelmesi gibi
tabi zeynel
aracın çarpışma testlerinde olumlu puan almadığı
ve şehiriçi kullanımda 13 litre yakıt tükettiği
kısa sürede sağından solundan ses gelmesi gibi
euro ncap den 5 yıldız aldı diye biliyorum abi ama yakıt konusunda haklısın gerçekten bayağı yakıyormuş
GP COSKUN
12/02/2011, 21:29
valla serhat inceleyip araştırmadım
kulaktan kulağa duyduklarım bunlar
biraz araştırayım daha detaylı bilgi bulabilirz belki
muratx41
12/02/2011, 21:34
hayırlı olsun 124 bg büyük ihtimal 10 lt hayatta geçmez en azından arabaya biniyorum dersin güle güle kullan
Sınıfının en güvenli Sedanı (https://forum.grandepuntotr.com/chevrolet-deneyimi/satin-alma-nedenleri/ncap.html)
Euro NCAP güvenlik testinden 5 yıldız.
https://www.euroncap.com/results/chevrolet/cruze/2009/376.aspx
GP COSKUN
12/02/2011, 21:48
çarpışma testiyle ilgili söylediklerimi geri alıyorum
dediğim gibi kulaktan dolma duymuştum incelemedim hiç
bir de yanlış hatırlamıyorsam arka kapılarda kolon yok
aracın boyası çok hassas dediler
renoskoda
12/02/2011, 21:59
hayırlısı olsun
hakandurak
13/02/2011, 00:02
son çıkarttığı motor yakıt maliyetini düşürdü eski kasalar ağır geliyordu ve çok tüketiyordu bence iyi seçim umarım ls almışsındır
abulbul08
13/02/2011, 00:27
Hayırlı olsun.
Ama forumdan etkilenip nasıl o arabayı aldın merak ettim doğrusu.
çünkü daha önce bu araçla ilgili forumda bir tane olumlu mesaja rastlamadım
beyinleri de srnlymş diyolar
rockSEWER
13/02/2011, 00:36
Bende aslında çok kararsız kalmıştım aralık ayında hep cruze diyordum ama Grande punto oldu :), 1 yıldır gözüm cruze den başka araç görmüyordu, carpışma konusunda oldukça güvenli diye biliyorum, yakıt konusu oldukça yüksek yaktıgını, birde ilk çıkan cruze ların artık yavas yavas dökülmeye başladıgını duymuştum ( arkadasın bahsettiği gibi kulaktan dolma ), bu aracın türkiyeye dizel versiyonunu gonderseler süper olucak :), bagajda halıyı kaldırdığınızda etikette " Daewoo " markasını göreceğinizi düşünüyorum.
Almanyada falan 163 Ps lik dizeli satışta, ayrıca gm nin meşhur c20xe motorununda satışta olduğu bi ülke olduğunu duymuştum.
Hayırlı Uğurlu olsun Güzel Araç aldınız bence, Kazasız belasız ve cezasız sürüşler ..
opexturk
13/02/2011, 01:00
hayırlısı olsun gerçekten çok şık bi araç hem dış hem de iç görünüş olarak bi ara bayağı ilgilendim ancak km de 375 ykr yakması ve çok çok ağır bi araba olması nedeniyle vazgeçmiştim kalkışı falan çok ağır ancak uzun yolda çok iyi gidiyo kazasız belasız sürüşler
yakıt konusunda bende çok yakıyor diye biliyorum ama olsun bea sonuçta şehir içi 10 litre yakmayan sedan benzinli araç mı var sanki güle güle kullan kardeşim süper araba
Murat 1979
13/02/2011, 01:52
her araba için bin türlü olumsuz yorum yapılıyo doğruyu söylemek gerekirse bizim fiatlar içinde çok iyi konuşulmuyo ama ben beğendikten sonra gerisi boş hayırlı olsun güzel araç...
Arkadaşlar Teşekkürler :) :) Ama Gerçekten Araba süper Şahsen Test Sürüşü Yapmış bulunmaktayım Araç Makyajsız kasaydı ve motoru düşük olandı.Bnm Alacagım arabanın kasası motora göre iyi 1,6 124 Ps.. Gayet Hoş.. Eski kasaya göre kaatt katt güzelmiş..Satan Arkadaşlar öyle Söyledi.. :) :) Bu Arada Arabaya YATIRIM :D :D 5.Aracım Seriye Eklenmiş bulunmaktadır :P Hyundai Starex 2007 Model. Ford Connet 90Ps'Lik 2004 Model.Ford Transit Açık Kasa 2008 Model.Punto EVO'm 2010 Model. Chevrolet Cruze 2011 Model :) :) :) Devamını Bekliyoruz.. :D :D Loading :P
Arkadaşlar Teşekkürler :) :) Ama Gerçekten Araba süper Şahsen Test Sürüşü Yapmış bulunmaktayım Araç Makyajsız kasaydı ve motoru düşük olandı.Bnm Alacagım arabanın kasası motora göre iyi 1,6 124 Ps.. Gayet Hoş.. Eski kasaya göre kaatt katt güzelmiş..Satan Arkadaşlar öyle Söyledi.. :) :) Bu Arada Arabaya YATIRIM :D :D 5.Aracım Seriye Eklenmiş bulunmaktadır :P Hyundai Starex 2007 Model. Ford Connet 90Ps'Lik 2004 Model.Ford Transit Açık Kasa 2008 Model.Punto EVO'm 2010 Model. Chevrolet Cruze 2011 Model :) :) :) Devamını Bekliyoruz.. :D :D Loading :P
Hayırlı olsun çıta yavaş yavaş yükseliyor bi Bmw bekliyoruz sizden:D
Hayırlısı... O kadar Yükseliriz İnş.. Daha İyileride Sizlerin Olsun :) :)
Arkadaşlar Yorumlarınız İçin Teşekkürler.. :) :) Bugün Kayseri İnciroğlu Chevrolete Gittim..
Vee Chevrolet Cruze Yeni Design Edition 2011 Plus Paket Kararı Verdim.. Haftaya C.tesi İnş.. Alıyorum Resimleri ekliyeceğim Saygılar... :) :) :punk0000::punk0000::muz::muz::dj::blush000::blush 000::blush000::shifty::shifty::cool::cool::cool::c ool::cool:
hayırlı ugurlu olsun. evoyu gormeden önce bende babama baya ısrar ettim yalnız 1.6 benzinli olması o araçtan vazgeçmemizi sağladı. Göğüs kısmı falan gerçekten çok şık bir araç. ve yanılmıyorsam sınıfının en geniş bagajına sahip.. :) Kazasız belasız binmeniz dileğiyle..
hayırlı ugurlu olsun. evoyu gormeden önce bende babama baya ısrar ettim yalnız 1.6 benzinli olması o araçtan vazgeçmemizi sağladı. Göğüs kısmı falan gerçekten çok şık bir araç. ve yanılmıyorsam sınıfının en geniş bagajına sahip.. :) Kazasız belasız binmeniz dileğiyle..
Teşekkürler...İnş Kazasız Belasız Cezasız Sürüşlerle Bineriz :) :) :) Aracı Teslim Alınca İlk İş Fotoları Buraya Eklemek Olacak :) :) Artık Forumda Bu Bölümde DOLANAMIYCAZ :) Bizde Diğer Marka Araçlara Gitcez Napalım :S
hayırlı olsun ,beğendiğim bir araba cruze, tip olarak audi ve hele passata 10 çeker,çok daha karizması var arabanın
Kronokrator
13/02/2011, 14:55
hayırlı olsun ...
bizde geçen sene vardı cruze. 115hp olanından. araba çok yakıyor az kaçıyordu :)
ilmiyorum 125hp içinde pek başarılı demiyorlar.
bu arada yakıt tüketimi gerçekten canınızı sıkacak. lpg'de servis garantili olacak. sıkıntılı günler yaşayabilirsiniz.
güle güle kullanın inş.
krakercocuk
13/02/2011, 15:01
hayırlısı olsun ancak yakıt başını ağrıtacak
hayırlı olsun olumlu bir yorum pek görmedim hatta burada bi topicte vardı sakın almayın diye. araç umarım denildigi gibi degildir dizayn olarak güzel sınıfın en ekonomk arabası özellikleride full umarım yakıt ve motor denildigi gibi cıkmaz
Biliyorum Olumlu yorum yok gibi ama farketmez ;) Gönül Beğendi.. :D :D Hani bir şey var " Mecnuna sormuşlar -Ya Mecnun Bu Leyla Hiç Güzel Bir Kız Değil....! Mecnunda -Siz Onu bnm Gözümden Görün Demiş :) :) :) Olay bu gibi :) :) ;)
muratx41
13/02/2011, 22:19
Biliyorum Olumlu yorum yok gibi ama farketmez ;) Gönül Beğendi.. :D :D Hani bir şey var " Mecnuna sormuşlar -Ya Mecnun Bu Leyla Hiç Güzel Bir Kız Değil....! Mecnunda -Siz Onu bnm Gözümden Görün Demiş :) :) :) Olay bu gibi :) :) ;)
sen bosver aldırma begendiysen sorun yok