PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : grande puntomu - fabia mı?

luleburgazli
12/02/2011, 17:21
arkadaşlar merhaba konuyu nereye açacağımı bilemedim

kangoo aracını satıp büyük olasılıkla grande punto almak istiyorum ama diğer alternatifimde skoda fabia

2008 model az km'li Dizel ve 5 kapılı

değerli görüşlerinizi paylaşmanızı rica ediyorum

sizce hangi model? neden? sizce eksileri artıları?
ben aracı aile kullanımı için alıcam aslında ama hafifde etiket olayına girerim

şimdiden çok teşekkürler...

GP COSKUN
12/02/2011, 21:26
önder bence bu anket bu platformda açıldığı için gereksiz
çünki burada çoğu kişi puntomania
yani kimse gelip sana fabia demez
tabiki grande punto

takres
12/02/2011, 21:34
bende galeriye gittiğimde 2008 fabia ve grande puntoya baktım ama grande punto iç mekan olarak daha kaliteli duruyor ve dizeli 1.3 olduğu için vergi avantajı var birde fabia için 3 silindir demişlerdi ama doğru mu bilmiyorum...

Du Hast
12/02/2011, 21:41
bende galeriye gittiğimde 2008 fabia ve grande puntoya baktım ama grande punto iç mekan olarak daha kaliteli duruyor ve dizeli 1.3 olduğu için vergi avantajı var birde fabia için 3 silindir demişlerdi ama doğru mu bilmiyorum...
evet faliba TDI 3 silindir
biraz sarsıntılı ve sesli çalışır
ayrıca common rail sisteme sahip motor değil yeni kasa olmayan fabialar.

GP COSKUN
12/02/2011, 21:42
skodacılar kendi aralarında bu motora sahip olan araçlara uçan tarktör diyorlar

reddragon
12/02/2011, 22:38
GP süper bir araç değil. Bana göre clio3 daha dinamik duruyor ve motor seçenekleri daha iyi (1.2 16v, 1.4 16v ve 1.5 dci ..) ya da Fabia daha kaliteli, sağlam diyorlar genelde sitelerde, Hyundai araçların da fiyat/performansları fena değil, keza opel ve vosvos kendini kanıtlamış araçlar zaten (dezavantajları fiyatları..)
Yalnız GP çok özel bir araç. Genişliği, konforu ve hepsinden daha önemlisi tipiyle bir ekol. Forumu da bunu gösteriyor zaten...
He ayrıca multijet motor başlı başına bir tercih sebebi olabilir vergisinin ve yakıtının düşüklüğü ile ben genel anlamda yorum yaptım..

uraaal
12/02/2011, 23:47
GP süper bir araç değil. Bana göre clio3 daha dinamik duruyor ve motor seçenekleri daha iyi (1.2 16v, 1.4 16v ve 1.5 dci ..) ya da Fabia daha kaliteli, sağlam diyorlar genelde sitelerde, Hyundai araçların da fiyat/performansları fena değil, keza opel ve vosvos kendini kanıtlamış araçlar zaten (dezavantajları fiyatları..)
Yalnız GP çok özel bir araç. Genişliği, konforu ve hepsinden daha önemlisi tipiyle bir ekol. Forumu da bunu gösteriyor zaten...
He ayrıca multijet motor başlı başına bir tercih sebebi olabilir vergisinin ve yakıtının düşüklüğü ile ben genel anlamda yorum yaptım..
puntonun motor secenekleri klasındaki her arabadan %100 daha ustundur.sadece tr ile kıyaslamamak lazım.ufkunuzu genisletin biraz.opel kendini kanıtlamıs dedigin aracın motoruna kadar puntonun platformunu kullandıgını bilmeden konusmamak lazım bence.fabia gpye gore daha tok ic kısımda bence ama evonun yanında albea gibi kalıyor...

Scottie
12/02/2011, 23:50
grande punto tabiki...

barakuda26
13/02/2011, 00:01
ikinci el pazarı olsun görünüş olsun yakıt olsun 1.3 multijet gp derim..

abulbul08
13/02/2011, 00:09

clionun arka koltuklarına otur ve puntoyla karşılaştır istersen

reddragon
13/02/2011, 00:20
clionun arka koltuklarına otur ve puntoyla karşılaştır istersen
İç mekan olarak demedim zaten. Amacım Gp yi kötülemek değil. Her aracın avantajları ve dezavantajları var bunu ortaya koymak...Fanatik değilim ama i love GP

renoskoda
13/02/2011, 00:36
aracım skoda ve skoda hastasıyım ama punto diyorum bende .fıat 2 elde çok başarılı skodanın 2 eli çok zayıf skoda türkiyede gerekli değeri görmüyor malesef

mert35
13/02/2011, 00:39
sıfır aladıgımz 2004 model 45000de 1.2 motor fabıa yı 14.500e sattık aracın bıze malıyetı 21 yada 22000 tl ıdı ıkıncı el pıyasa pek yok ama puntoyu cıkar hemen satarsın.

reddragon
13/02/2011, 00:45
2004 MODEL puntoyu da zor satarsın bence. Skoda tip olarak atılım yapamadı ama punto guigario farkı ile kazandı..

mert35
13/02/2011, 00:52
2004 MODEL puntoyu da zor satarsın bence. Skoda tip olarak atılım yapamadı ama punto guigario farkı ile kazandı..

VALLA ole ama bız satalı 2 yıl oldu araba gayet temızdı ama pıyasada satrken zorlanıosun. fıatı satmak daha kolay

reddragon
13/02/2011, 00:57
Palio olsa neyse de eski puntolar pek tutmuyor diye düşünüyorum. Tip olarak da bence iğrenç bi model.
Senin araç gayet bakımlıymış keşke bana denk gelseydi alırdım valla. 2. el temiz araç bulamayınca sıfıra yöneldim ben de

mert35
13/02/2011, 00:59
Palio olsa neyse de eski puntolar pek tutmuyor diye düşünüyorum. Tip olarak da bence iğrenç bi model.
Senin araç gayet bakımlıymış keşke bana denk gelseydi alırdım valla. 2. el temiz araç bulamayınca sıfıra yöneldim ben de

valla bakımlıydı ılk sıfır aracımızdı bıdaha olur mu bıleemem ama dızel olsaydı satmazdık herhalde:D