PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Müşteri hizmetlerini aradım!!

ZV 007
11/02/2011, 09:51
2 Gün önce aracımı bakıma götürdüğümde kolondan ses geldiğini ve uzatılmış garantim olduğundan ücretsiz değişimini talep ettim.fakat kolonlar garantiye girmiyor dendi aslında servisin genel hizmetinden memnundum ama fiatın kabul etmediğini söylediler..müşteri hizmetlerini aradım bakalım dönüş yapıcaz dediler.o girmıyo bu gırmıyo garantıye ee o zman nıe para odeyıp garantı uzatıyoruz bız yaa

Kriminal
11/02/2011, 10:06
Garantı uzatma hıkaye abıcım hıc gerek yok bence.

suvari_84
11/02/2011, 11:13
bende deniz abiye katııyorum garanti uzatma tam bir kazık. para verip uaztıyorsun ve asla değişecek bir parçanı garanti kapsamına almıyorlar. zaten ben tüp taktırdığım için garantiyi hemen sildiler ya ne alaka dedim tamam motor kısmını garantiye almayın ama klima bozulursa,teyp bozulursa bunun lpg tüpüyle ne alakası var.bu konuda fiat çok zalim bence. yeterki aracı al ondan sonra ne olursa olsun hala eski zihniyet.

mrfee
11/02/2011, 11:23
valla banada garanti uzatma teklif etttiler bende gerk görmedim
çok para istiyorlar zaten

TORnADO
11/02/2011, 11:57
bende deniz abiye katııyorum garanti uzatma tam bir kazık. para verip uaztıyorsun ve asla değişecek bir parçanı garanti kapsamına almıyorlar. zaten ben tüp taktırdığım için garantiyi hemen sildiler ya ne alaka dedim tamam motor kısmını garantiye almayın ama klima bozulursa,teyp bozulursa bunun lpg tüpüyle ne alakası var.bu konuda fiat çok zalim bence. yeterki aracı al ondan sonra ne olursa olsun hala eski zihniyet.

Artık Fiat da lpg işine başlamış,sizinkini de garantiye almak zorundalar. Kabul etmezlerse yazın dilekçeyi savcılığa...

takres
11/02/2011, 12:22
işlerine nasıl gelirse öyle davranıyorlar...

appia
12/02/2011, 03:54
Garantı uzatma hıkaye abıcım hıc gerek yok bence.
Katılıyorum onlara göre herşey kullanıcı hatası zaten...

Kronokrator
12/02/2011, 04:01
benim kazada sol taraf iki haporlorümde yamuldu. ama darbe ya da yırtık olmadığı için değiştiremeyiz dediler. şaka gibi abi.

ama ne fiat'ın ne fiat türkiye'nin ne de servisin suçu değil bu. bu tamamen "burası türkiye" olayı başka birşey değil.

ZV 007
12/02/2011, 09:57
Dün aramışlar ama duymadım ve açamadım bugun 16 dan sonra tekrar arayacaklar.bakalım sonuç ne olacak burda haber vericem arkadaslar.

burak mehmet
12/02/2011, 10:06
müşteri memnuniyeti açısından değiştirirler eğer parça gerçekten garantiye girmiyorsa bile...ticari destek diye bişey vardır müşteriyi yetkili servisten uzaklaştırmamak için distribütör firma bayii ye yardım eder... gerçi bir hoprerlör de max 20 lira civarıdır...

ZV 007
12/02/2011, 15:24
müşteri memnuniyeti açısından değiştirirler eğer parça gerçekten garantiye girmiyorsa bile...ticari destek diye bişey vardır müşteriyi yetkili servisten uzaklaştırmamak için distribütör firma bayii ye yardım eder... gerçi bir hoprerlör de max 20 lira civarıdır...

yaa fiyatı çokta önemli değil garantili olan bir aracta nasıl garantiye girmiyor insannın canı ona sıkılıyorr

ZV 007
15/02/2011, 02:21
hala fiattan bi ses seda yokk.yarın aralarsa sonucu sölicekler bu ne yaa bölee öss sonucuu bekler gibii bekliyorumm

zafer murat
15/02/2011, 10:24
fiatın sitesinden mailde gönderin