Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bizim Puntolarda torpido soğutmasımı yoksa banamı öyle geliyor :D

Du Hast
10/02/2011, 02:44
bugun sıcak kalorifer açıkken torpidodan birşey alayım dedim oda ney evraklığın üst kısmından püfür püfür soğuk hava geliyor.
hava ayarı cama doğruydu her yönü denedim yine oradan soğuk hava geliyor.
daha önceden vitesin ön kısmından hafiften soğuk hava geliyordu forumdan bir kaç kişi daha yazmıştı da bu torpitodaki mevzuyu ilk defa fark ettim doğrusu :D
dedim herelde kırık olan polen filtresinin kapağı çıktı, üşenmedim geçtim yolcu tarafına kontrol ettim filtrenin kapağıda kapalı.

birde sizlere sorayım dedim varmı böyle birşey yoksa fiat bana dynamic elektirik sistemi yanında böyle bir kıyak daha mı geçti :D

OzzY
10/02/2011, 03:37
boruların patlamış :P

ademtahir
10/02/2011, 09:51
torpidoya ışık koymayan fiat soğutmalı torpido yapmış :D :D

fatihhhh
10/02/2011, 09:59
hiç ihtimal vermiyorum.
bi aksilik, bi bozukluk vardır. :)

femoli
10/02/2011, 11:37
kedidir o kedi :D

Sende amma ballısın derim öle bişi olursa :)

fawori
10/02/2011, 13:27
Soğutmayı bilemem ama hem bagajında aydınlatma olmayanlar için hemde torpitoları aydınlatmak için ufacık led lambalar var hatta dokunmatik yüzeyleri var onlarla bence bu iş olur her halde hatta forumdan bi arkadaşımız bagajı için almış neden olmasın.

takres
10/02/2011, 13:29
o da birşey mi bende de diz soğutması var pedalların ordan püfür püfür esiyo kış günü dizim donuyor valla :D :D

zafermutlu
10/02/2011, 13:36
benim torpidoya sogutma koysalar bile, okadar ufak ki ancak evrakları soguturdu:D

opexturk
10/02/2011, 14:49
benim torpidoya sogutma koysalar bile, okadar ufak ki ancak evrakları soguturdu:D

aynen valla torpido o kadar ufak ki soğutucu olsa bile soğutacak bişey koymamız zor sadece evraklar bide üzerinde ufak şişe bi parfüm koyabildim:) bazen nişanlım su şişesini koymak istiyo ama sığmıyo o da kızıp arka koltuğa fırlatıyo :)

projist
10/02/2011, 15:48
kaportaya baktır :)

Kriminal
10/02/2011, 19:13
Vitesin ön tarafından gelen sogukluktan bahsedıyorsan araç içi fan açıksa gelmıyor,eger araç içi hava dolasımın kapalıysa sadece o bölgeden ıcerı oksijen giriyormuş..Servisimin söyledıgı budur...

Du Hast
10/02/2011, 22:40
Vitesin ön tarafından gelen sogukluktan bahsedıyorsan araç içi fan açıksa gelmıyor,eger araç içi hava dolasımın kapalıysa sadece o bölgeden ıcerı oksijen giriyormuş..Servisimin söyledıgı budur...
yok her türlü şeyi denedim iç silkilasyok açık kapalı, hava yönlerinin tümü falan fişman
oradan hep soğuk hava geliyor.
sağ ön göğüs havalandırma kanalı patlamış olsa sıcak hava gelmesi lazım ama dediğim gibi torpido kardeşimize soğuk geliyor
bir sökmek lazım oraları :D