Orijinalini görmek için tıklayınız : BeyaZ Kuğ...
beyaz evo80
09/02/2011, 20:28
arkadaşlar fotoyu cep tlfnundan çektiğim için görüntü kalitesi biraz düşük olmuş:) eleştri ve yorumlarınıza sunuyorum..
Far uzun kısa 8000k h4 xenon
Sisler 8000k h11 xenon
ön krom siyah folyo uygulaması
3 numara çizilmez cam filimi
sol ayak dayama
punto logolu krom kapı eşikleri
pioneer 5250 ındash teyip
ön kapılar kıcker 1 mıd takımı
arka kapılar alpın 1 mıd takımı
1 farad capasıtor
crunch 4 kanallı mıd anfısı
soun magus bas anfisi
2011 kıcker es subwoofer
bagaj üstü spoiler
evo yazısını kırımızı renk çevirme
geri vites lambasını kırmızıya çevirme
yaza inşallah jan lastik+yay:)
EvoKoray
09/02/2011, 20:45
çok yakışıklı olmuş ;) ön krom kısım keşke orjinal kalsaymış..
madenmaden
09/02/2011, 21:25
ya hep merak ediorum bu sislere xenon takınca viraj içini aydınlatma özelliği bozuluor mu ve ayrıca normal farlarda da takılınca xenon far takınca far yükseklik ayarı yapabilior muyuz gene?
madenmaden
09/02/2011, 21:27
punto logolu krom kapı eşiklerinin resmini de görürsek bence çok gusel olur :D
madenmaden
09/02/2011, 21:36
bu arada maşallah kuğ gibi hakkaten ya metalik beyaz mı beyaz mı bn de ağustos ta alcam beyaz düşünüorm bordo iç döşeme düşündüm aynı bundan :D 06 plakalısı :D
punto logolu krom kapı eşikleri nerden aldığınızı sorabilirmiyim? buarada maşallah araç fena olmuş...
GünahsizSeytan
09/02/2011, 22:02
Harika :) Nazarlardan ırak maşallah diyelmm.
StrawBeeRy
09/02/2011, 22:19
maşallah güzel olmuş kazasız belasız kullanın
beyaz evo80
10/02/2011, 01:04
ya hep merak ediorum bu sislere xenon takınca viraj içini aydınlatma özelliği bozuluor mu ve ayrıca normal farlarda da takılınca xenon far takınca far yükseklik ayarı yapabilior muyuz gene?
ikisinde de hiç bir sıkıntı olmuyor kardeşim
beyaz evo80
10/02/2011, 01:06
bu arada maşallah kuğ gibi hakkaten ya metalik beyaz mı beyaz mı bn de ağustos ta alcam beyaz düşünüorm bordo iç döşeme düşündüm aynı bundan :D 06 plakalısı :D
tşk ederim kardeşim tavsiye ederim arabam evo beyazı:)
barakuda26
10/02/2011, 01:07
maşallah kazasız belasız inş..
beyaz evo80
10/02/2011, 01:07
punto logolu krom kapı eşikleri nerden aldığınızı sorabilirmiyim? buarada maşallah araç fena olmuş...
aksesuarcı arkadaşım sipariş üzerine getirdi:)
beyaz evo80
10/02/2011, 01:16
punto logolu krom kapı eşiklerinin resmini de görürsek bence çok gusel olur :D
https://forum.grandepuntotr.com/vbgarage.php?do=getimage&id=3562
madenmaden
10/02/2011, 12:54
çok müteşekkir oldum :) hakkaten bordo beyaz a yakışıomuş :) dynamic versiyon da normal kapı eşiği oluo diel mi punto logolu siyah
blk_hakan
10/02/2011, 14:34
Maşallah hocam çok güzel olmuş EVO yazısını nasıl kırmızı yaptınız paylaşırsanız sevinirim teşekkürler...
beyaz evo80
10/02/2011, 14:52
çok müteşekkir oldum :) hakkaten bordo beyaz a yakışıomuş :) dynamic versiyon da normal kapı eşiği oluo diel mi punto logolu siyah
evet kardeşim:)
beyaz evo80
10/02/2011, 14:53
Maşallah hocam çok güzel olmuş EVO yazısını nasıl kırmızı yaptınız paylaşırsanız sevinirim teşekkürler...
çok teeşkkür ederim kardeşim evo yazısını kırmızı oje ile kırmızıya çevirdim:)
Çoook güzel.. kazasız belasız inşallah ben şu lcd ekranlı oto teyp diyorlar adına sanırım bende aynısından istiyorum ama daha ne olduğunu,markasını bile bilmiyorum :( yardımcı olurmusunuz lütfen.. buna ne diyorlar ve uzun yolda film falan izleme imkanı oluyormu?
beyaz evo80
11/02/2011, 09:53
Çoook güzel.. kazasız belasız inşallah ben şu lcd ekranlı oto teyp diyorlar adına sanırım bende aynısından istiyorum ama daha ne olduğunu,markasını bile bilmiyorum :( yardımcı olurmusunuz lütfen.. buna ne diyorlar ve uzun yolda film falan izleme imkanı oluyormu?
markası pıoneer 5250 ındash navigasyon haricinde filim klip vs vs... izleyebiliyorsun
Çook geçerli.. geri vites lambasını kırmızı yapma işlemi hakkında bilgi verirmisin.. arka sisi takınca ikisimi yanıyor?? yoksa geri vitese alığ öylemi foto çektiniz?? kazasız belasız kullanın
beyaz evo80
13/02/2011, 21:40
kardeşim geri vitese takarak fotoyu çektim fakat bu işlemi yapacaz kısa bır sure içinde geri vitesin camını kırtasıyelerde cam boyası adında bir boya var cok kucuk bır cam şişe içinde ortalama yanlış hatırlamıyorsam fiyatı 3-4 tl civarında almıştım boyacıda tabancayla 10 dakıkada boyadı:)
benbim puntoda bende düşünmüştüm önce geri vites lambası ile arka sis lambasını paralel bağladık arıza lambası yaktığı için cam boyama olayınada girmedim geri viteste cam üzerindeki kırmızı boya çok gıcık bir görüntü verir diye öööyle kalmıştı..
beyaz evo80
15/02/2011, 15:21
benbim puntoda bende düşünmüştüm önce geri vites lambası ile arka sis lambasını paralel bağladık arıza lambası yaktığı için cam boyama olayınada girmedim geri viteste cam üzerindeki kırmızı boya çok gıcık bir görüntü verir diye öööyle kalmıştı..
düşündüğünün tam tersi gayet güzel ve şık durdu:)tavsiye ederim sonuçta begenmediğin an telefisi mümkün birşek yinede karar senin :)
aracın çok hoş olmuş allah kaza bela vermesin.
ön taraftaki krom çıtayı kaplama yaptırırken söktürdün mü yoksa üstündemi kapladın.bir de geri vites lambasını boyamadan önce söktünüz mü teşekkürler
maşallah nazar değmesin..
beyaz evo80
18/02/2011, 10:32
aracın çok hoş olmuş allah kaza bela vermesin.
ön taraftaki krom çıtayı kaplama yaptırırken söktürdün mü yoksa üstündemi kapladın.bir de geri vites lambasını boyamadan önce söktünüz mü teşekkürler
çok teşekkür ederim kardeşim her ikiside üzerinde yapıldı:)
koyublack
18/02/2011, 21:52
maşallah çok güzel ışıl ışıl...
çok tatlı durmuş araç yalnız kötü olan bişey var mendil kutusunu kaldırın konsoldan gözüme takıldı :) kazasız belasız kullanmanız dileğiyle
beyaz evo80
23/02/2011, 10:50
ne yaparsın kış ayları yaşıyoruz:)
allah kaza bela vermesin... jant lastik alırken yayda düşün bence :)
beyaz evo80
25/02/2011, 11:24
allah kaza bela vermesin... jant lastik alırken yayda düşün bence :)
yay olmadan jant almam zaten:)
Jant olmadan da yay hiç fena olmuyor bilgine arabanın şekli şemali değişiyor :) Tecrübeyle sabittir