Orijinalini görmek için tıklayınız : Grande Punto'dan Punto Evo'ya terfi.
Merhaba. Grande Punto'mu satıp Punto Evo siparişi verdikten sonra, bugün nihayet aracıma kavuştum. Aracım 1.3mjet Dynamic, Skydome, kit ve Assist kit. Yeni aracımla da aranızda olmaya devam edeceğim. Herkese selamlar. Kazasız sürüşler.
abulbul08
09/02/2011, 02:14
Aracınız hayırlı olsun
edelsang
09/02/2011, 02:23
hayırlı olsun iyi günlerde kullanın kazasız belasız
hayırlı olsun.. kazasız belasız...
ersinjeofizik
12/02/2011, 15:55
Hayırlı olsun.. Kaza bela nasip olmasın..
EvoKoray
12/02/2011, 16:04
hayırlı olsun güzel seçim :)
hakguner
12/02/2011, 17:49
Hayırlısı olsun, hakikatten güzel seçim. Sanırım tam zevkinize göre yaptırdınız
Herkese teşekkür ederim. Aracı kullanmak müthiş zevkli. Allah hepimize kazasız, belasız kullanmak nasip etsin.
GP COSKUN
12/02/2011, 22:41
GrandePuntoTR'a Hoş geldin hakan Ben GP COSKUN,
Forumumuzda umarım iyi vakit geçirirsiniz!
Forum ile yada herhangi bir konu ile ilgili yardım almak isterseniz "Teknik Yardım" bölümünü kullanabilirsiniz.
Önemli ve özel bi konuda Özel Mesajlarınızı her zaman cevaplarız.
Ayrıca sol üst köşede bulunan K.PANELİ yazan bölümden "Garaj Düzenle" kısmından üyelerimiz sizin aracınızı daha iyi tanımak için resimlerinizi ekleyebilir ve aracınız hakkında
yorumlar yapabilir dilerseniz kendinizle ilgili bişiyler yazabilirsiniz... Size yapılan yorumları da bu şekilde okuyabilirsiniz!..
AnaSayfa'mızda bir çok önemli haberi forum ile ilgili buluşmaları takip edebilir, hoş vakit geçirebileceğiniz konuları ve sohbetlerimizi görebilirsiniz.
Hiç bir konuda çekinceniz olmasın. Kapımız paylaşımcı ve dost olan tüm üyelerimize açıktır.
İyi Forumlar dilerim!
Gp Coskun teşekkür ederim.
hayırlısı olsun
kazsız belasız
Solitude
14/02/2011, 19:43
grande puntodan punto evoya geçen biri olarak aradaki farklardan bahsedebilirmisin biraz acaba iyileştirilen yönleri nelerdir ? rüzgar sesi, motor sesi vb. ?
HaYachTs
15/02/2011, 02:15
Hayırlı olsun Hakan Kardesim:) Allah kazasız günlerde kullanmak nasip etsin.. Allah nazardan saklasın ;)
siyahinci83
15/02/2011, 02:28
kaça aldınız? Hayırlısı olsun bu arada!
hayırlısı olsun kazasız belasız kullanın...
Hayırlı olsun Hakan Kardesim:) Allah kazasız günlerde kullanmak nasip etsin.. Allah nazardan saklasın ;)
Sağolasın Kıvanç Kardeşim. Amin. Allah sana da skydome'lu bir Punto nasip etsin.
Sağolun. Aracın siparişini 30 aralıkta vermiştim. 33bine aldım.
Grande Punto ile karşılaştırırsam; kalite hissi oldukça artmış. İçine binince çok başka bir havası var. Önceki aracım benzinli olmasına rağmen dizel Evo'nun motor sesi kabine daha az geliyor. Rüzgar ve yol sesinde de kayda değer bir azalma var. Yol tutuşu da Grande'ye göre biraz daha kararlı geldi.
Torpido gözünü pek sevmedim. Grande'nin düz torpidosu yerine 2 bölmeli yapmışlar. Hiç kullanışlı değil. Ayrıca kapıların kapanması Grande kadar rahat değil. Servise götürüp ayarlattım ama yine istediğim gibi olmadı. Zamanla alışacak dediler ama olmazsa yine servise götüreceğim.
Solitude
16/02/2011, 12:19
yorumlarınız için teşkkür ederim tekrar hayırlı olsun allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.
hayırlı olsun kazasız belasız cezasız surusler
ultramarine
16/02/2011, 20:45
hayırlı olsun allah nazardan saklasın.malum trafikte gözler evolarda artık.
E_N_D_E_R_
16/02/2011, 21:08
hayırlı olsun.kazasız belasız iyi günlerde kullan.
alcazar01
16/02/2011, 23:00
hayırlı olsun arabanız biz daha g.punto yu alamadık millet evoya çıktı offf offff:):)
hayırlı olsun. guzel secim. son zamanlarda evo alanların %70 - 80 i aynı tercihi yapıyor galiba. renk ve donanım olarak
Çok sağolun. Evet gördüğüm Evo'ların çoğu aynı donanımda. Bordo iç döşeme, skydome ve beyaz renk çok güzel kombinasyon.
allah kaza bela vermesin hayırlı olsun
aracınız hayırlı olsun kazasız belasız kullanın.
hayırlı olsun. guzel secim. son zamanlarda evo alanların %70 - 80 i aynı tercihi yapıyor galiba. renk ve donanım olarak
ikinci ele düşünce araçlar güzel olucak o zaman alırız bizde :thumbup1:
Yeni Punto çıkana kadar kolay kolay bırakmayız araçları ama...