PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Evo Sistem için Piooner

burak6230
08/02/2011, 21:13
arkadaşlar bende evocular gibi evonun sisteminden memnun deilim
g.p de dah iises veriyordu ve kolonlarımı deiştiricem anfi ile şu kolonları baglamak istiyorum
ön:
Ürün Detayları - Digicom - Pioneer Türkiye Distribütörü (https://www.digicom.com.tr/urundetay.aspx?UrunID=185&AltKatID=7)

Arka:
Ürün Detayları - Digicom - Pioneer Türkiye Distribütörü (https://www.digicom.com.tr/urundetay.aspx?UrunID=184&AltKatID=7)
fakat sorum şu arkada sorun çıkmaz ama arabanın sistem kitapçıgında önler için 165mm yazıyor burdaki kolon da 17 cm bir sorun çıkarmı kolonları kapıya serviste taktırıcam şimdiden teşekkürler

santiago
09/02/2011, 11:51
çıkmaz ama bana kalırsan jbl kullan derim daha hoş bir ses veriyor

burak6230
09/02/2011, 19:58
kendimi bildim bileli pioneerden şaşmadım ama bir dinlicem seslerini
pcimde bile pioneer 6975 modeil 6*9 kolon var

beyaz evo80
09/02/2011, 20:34
kıcker yada alpın derim ön ve arka kapıların çapları farklı ama kucuk bır aparat ile bu işi halledebilirsin

shellcininabisi
16/02/2011, 13:31
arkadaşlar bende evocular gibi evonun sisteminden memnun deilim
g.p de dah iises veriyordu ve kolonlarımı deiştiricem anfi ile şu kolonları baglamak istiyorum
ön:
Ürün Detayları - Digicom - Pioneer Türkiye Distribütörü (https://www.digicom.com.tr/urundetay.aspx?UrunID=185&AltKatID=7)

Arka:
Ürün Detayları - Digicom - Pioneer Türkiye Distribütörü (https://www.digicom.com.tr/urundetay.aspx?UrunID=184&AltKatID=7)
fakat sorum şu arkada sorun çıkmaz ama arabanın sistem kitapçıgında önler için 165mm yazıyor burdaki kolon da 17 cm bir sorun çıkarmı kolonları kapıya serviste taktırıcam şimdiden teşekkürler

hocam naptın taktınmı acaba bunlar taktıysan sonuç ne oldu?

burak6230
16/02/2011, 14:36
hayır henüz takmadım ufak bir kaza geçirdim aracım şu an serviste hazır servisteyken kolonları alıp vermem lazım takmaları için ama düşünüyorum anfi ile baglamayı

shellcininabisi
16/02/2011, 15:29
hayır henüz takmadım ufak bir kaza geçirdim aracım şu an serviste hazır servisteyken kolonları alıp vermem lazım takmaları için ama düşünüyorum anfi ile baglamayı

gelmiş geçmiş olsun öncelikle peki amfi bağlayıca GARANTİ konusunda bir sorun oluyor mu?

burak6230
16/02/2011, 17:07
kesinlikle hayır kolonlarla ilgili bir sorun olmaz servise kolonları alıcagımı söyledim amacım aracın kapılarını başka yerde söktürmemek getir takarız dediler.

shellcininabisi
16/02/2011, 18:11
kesinlikle hayır kolonlarla ilgili bir sorun olmaz servise kolonları alıcagımı söyledim amacım aracın kapılarını başka yerde söktürmemek getir takarız dediler.

ya kolonlardan ziyade amfi beni düşündürüyor. bazı forumlarda "yok elektronik bozulur yok bilmem ne olur garanti dışı kalır " diye okudum da ANFİ konusunda

burak6230
16/02/2011, 18:19
yok arkadaşım öyle bişe ama bizim evoların orjinal teyiplerinde anfi çıkışı yokmuş duydugum kadarıyla dönüştürücü kablo ile baglanıyormuş ve anfi baglamayla servis dışı kalsaydı oooo bu kadar kolon ve anfi niye piyasaya sürülsün kimse almazdı

santiago
16/02/2011, 19:09
yanlız amfi bağladıktan sonra tybin arkasına bağladığınız çevirici ses alabilir bunu göze alman lazım motor sesi sinyal vs ayrıca iyi bir çeviri kullan seste sorun yaşama

shellcininabisi
16/02/2011, 20:31
ben de gelsin aracım ( olmayan araca don biçmek diye buna denir heralde:)) ilk yapacağım iş ses olacak öyle woofer falan düşünmüyorum ya da dikiz aynam sallansın istemiyorum :) sadece araç kullanırken beni saran hoş tınılı bir sistem düşünüyorum. diğer konularda bir yorum yazmştım :) babamın ford focusu gibi ses istiyorum.. (çok mu istiyorum?)

bir de amfisiz komp. hiç bir işe yaramaz heralde

burak6230
16/02/2011, 20:46
yanlız amfi bağladıktan sonra tybin arkasına bağladığınız çevirici ses alabilir bunu göze alman lazım motor sesi sinyal vs ayrıca iyi bir çeviri kullan seste sorun yaşama
tabikide her zaman yapıcaksam 1 kere olsun güzel olsun isterim

ozguroztirak
16/02/2011, 20:49
merhaba
bende çeviri bağlatıcamda ses alır derken ne demek istediniz

EvoKoray
16/02/2011, 21:32
maaliyet toplam ne kadara geliyor acaba sakıncası yoksa yazarmısınız :)

burak6230
16/02/2011, 21:43
vallahi henüz anfi bakmadım ama electro world haramideredeki magzada 17cm de 13 cm de 1 takımı 89 lira anfiye henüz bakmadım

santiago
17/02/2011, 01:44
merhaba
bende çeviri bağlatıcamda ses alır derken ne demek istediniz

ses alması şudur kullanılan çeviricinin kalitesi çok önemlidir eğer normal veya ucuz yollu kaçarsanız yada sistemi yaptırdığınız kişi normal bişey takarsa siz gaz verdikce süratlendikçe motorun sesini tybe yani hoparlörlere verir yada farları uzun kısa yaptığınızda tiz bir ses verir yada sinyal verdiğiniz zaman sinyalın sesini alır yine bir tiz ses verir sonuç olarak amfi bağlatmakla bitmiyor iş ayrıca ucuz yollu bir sistem olsun diye ses sistemi yapmayın başınız çok ağrır 50 fazla verin adam gibi olsun yoksa eski sistemden pek bir farkı kalmaz yakın bir tarihte zaten gerçek bir ses sistemiyle dönecem yollara çerçeve siparişini verdim 10000 watt gücünde bir ses sistemi olacak ve surrond sistemi uygulayacağım yine

burak6230
17/02/2011, 14:28
ses alması şudur kullanılan çeviricinin kalitesi çok önemlidir eğer normal veya ucuz yollu kaçarsanız yada sistemi yaptırdığınız kişi normal bişey takarsa siz gaz verdikce süratlendikçe motorun sesini tybe yani hoparlörlere verir yada farları uzun kısa yaptığınızda tiz bir ses verir yada sinyal verdiğiniz zaman sinyalın sesini alır yine bir tiz ses verir sonuç olarak amfi bağlatmakla bitmiyor iş ayrıca ucuz yollu bir sistem olsun diye ses sistemi yapmayın başınız çok ağrır 50 fazla verin adam gibi olsun yoksa eski sistemden pek bir farkı kalmaz yakın bir tarihte zaten gerçek bir ses sistemiyle dönecem yollara çerçeve siparişini verdim 10000 watt gücünde bir ses sistemi olacak ve surrond sistemi uygulayacağım yine
hacı abi ne aptın 10000 watt arabayı uçurcan mı ya

puntoturbom
17/02/2011, 15:36
Sistemden memnun olmayanlar orjinalini iptal ettirmeden torpidoya ikinci bir sistem yaptırabilirler. Bu linkte cd changer ,turbo tımer vs konumlandırmış ama fikir olması açısından .......................
Infiniti G Coupe G35 Sport 2006 Model 50.000 EUR Sahibinden satılık ikinci el (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-infiniti-adrenalin-yasamak-isteyenlere-turkiyede-tek-essiz-42364607/mega-foto/?photo=6)

burak6230
17/02/2011, 16:32
kardeş infiniti ile punto aynı deil olmaz bence :D

santiago
17/02/2011, 16:49
hacı abi ne aptın 10000 watt arabayı uçurcan mı ya

önceki arabamda 4.000 vardı gittiğim yerde cam çerçeve sallanıyordu alarmlar ötüyordu arkadaşa yaptık 10000 watt en son bankaya gittik kapının önüne geldik bankanın deprem alarmı ötmeye başladı :) 7/24 açık dolaşmayacağım için sorun olmaz bass ı ama 3 yollu jbl power mid lerden kullanıcam mükemmel ötesi bir ses veriyor ama paraya kıyarım diyen olursa düşünsün derim bana maliyeti yaklaşık 6.000 tl ye gelicek ama değecek bitirdiğimde ankara buluşmalarında film izlemek isteyen yada ses dinlemek isteyen gelebilir :D

burak6230
17/02/2011, 20:15
helal olsun kardeş ama bu kadar fazlaya gerek yok benim için

ultramarine
17/02/2011, 20:48
paraya kıyarsan süper olur.bence evde yatma bi yastık battaniye alıp araabada kal sistem olduktan sonra eve gidip napcan mis gibi arabanda kal...benim de hayalimde var sistem ama...

santiago
17/02/2011, 21:11
paraya kıyarsan süper olur.bence evde yatma bi yastık battaniye alıp araabada kal sistem olduktan sonra eve gidip napcan mis gibi arabanda kal...benim de hayalimde var sistem ama...

inan evdeki tvden daha güzel ses alıyon tv tunerimde duruyor 200 dolar vermiştim ama şuan type i değiştirmediğim için takamıyorum

burak6230
18/02/2011, 16:42
bakıcam valla bir kere taktırayım güzel olsun ya :D araç servisten çıkmadan versem süper olcak