PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fıat lpg



PNT 34
08/02/2011, 15:55
FIAT LPG
Kullanıcılarının çevre ve ekonomi konusundaki hassasiyetlerini önemseyen FIAT, bu anlayışla hizmetleri arasına benzinli araçları için LPG dönüşüm uygulamasını da ekledi. Bu uygulama ile benzin ve dizele kıyasla aracınızın motorunda daha temiz yanma sağlayarak daha az karbon salımına ve daha düşük yakıt tüketimine imkan veren LPG ‘yi kullanabilirsiniz.LPG, sıvı halde depolanan ve tüketim anında gaz haline geçebilen bir yakıt olarak çevre dostu ve diğer yakıt türlerine gore çok daha verimlidir.

Konusunda dünyaca ünlü Landi Renzo firmasının LPG dönüşüm kitlerinin kontrol üniteleri, FIAT modelleri için özel yazılımlar tasarlandı. Grande Punto, Doblo, Palio, Albea ve Linea modellerinin benzinli versiyonlarına uygulanabilen ve tüm güvenlik gereksinmelerini karşılayan Landi Renzo LPG kitleri her modele ve motorizasyona özel olarak üretilir ve kontrol ünitelerinin kalibrasyonu da hem egzos emisyonunu hem de yakıt sarfiyatını minimum indirilecek şekilde yapılır. Üstelik, FIAT yetkili servislerinin montaj ve bakım güvencesi ile gerçekleştiren bu işlemden sonra aracınızın “3 yıl / 150.000 km Garanti” si devam eder.
LPG kiti dönüşüm operasyonları FIAT yetkili servislerinde FIAT garantisi altında gerçekleştirilir.LPG kitine ait bakım ve onarım işlemleriniz için de FIAT yetkili servisleri sizlere en iyi hizmeti verecektir.

FIAT servislerinde aracınıza taktıracağınız LPG kitleri “UNECE* Araç Regulasyonu” belgesine sahip olup tüm yasal zorunlulukları sağlayacak şekilde tasarlanmış ve geliştirilmiştir. LPG dönüşümü sonrası ister benzinli ister LPG’li olarak kullanabileceğiniz aracınızın hem motor hem de yakıt aksamları FIAT garantisi altına alınırken, güvenli bir sürüş deneyimi sağlanır.
Siz de LPG dönüşümü ile daha ekonomik ve çevreye daha duyarlı ve güvenli bir sürüş keyfi için bir FIAT yetkili servisine başvurabilirsiniz.


*UNECE : The United Nations Economic Commission for Europe


Bu haberinde gösterdiği üzere, lpg taktırsam mı taktırmasam mı diye düşünen arkadaşlar artık düşünmesinler..
4 sene kendim lpg taktırmış ve garantiyle kullanmış biri olarak hiç
kendinizde taktırsanız garantinize hiçbirşey olmuyor merak etmeyin..
servise gittiğinizde kim bakıyor allahaşkına aracınız lpgli mi değil mi diye :)

akbiyik
08/02/2011, 16:11
Dizel için de lpg türü bişey olsa :D

TORnADO
08/02/2011, 16:14
Bu uygulama yeni mi olmu? Yeni olmuş ise çok iyi etmişler gerçekten.Çünkü dizelin de tasarrufu kalmadı.