Orijinalini görmek için tıklayınız : Hodri Meydan Kapışma Budur....
evolodi gelcekse olmaz bu iş :D
gelsin bea a seviyom ben evolodiyi :D:D
StrawBeeRy
11/02/2011, 00:43
eee hadi ne zaman yapıyorsunuz konu bayağı dağılmış
Ziyaretci046
11/02/2011, 00:59
Her sakallıyı deden sanma ablacım vallahi yersin hatunlardan dayağı haberin olsun :D :D
o hatunlara foruma kazandırmamamız lazım:merhaba:
gelsin bea a seviyom ben evolodiyi :D:D
eren'de geldi takım tamam :D
mert hakkaten konu dağıldıda fırat yok ortada ondan dağıldı...
krakercocuk
11/02/2011, 11:21
beyler bırakın formalite işleri, 10 sene abdest almasam yine hey daddy kılıklı kraxı egzozumdan çıkarırım, basar geçerim, polemiğe giremem :D :D
seni ru' nun lansman müzigi heyy daddy le geçicem adamım merak etme sen..ibreler adranalini gösterirken çalan parça o olacak;)
:pirate20:babalar arkadan izler gençler burdayım merak etmeyin:D
orrrrrrrryuuuuukennn, aduuuukettt, orrryukeeenn, aduuuuukett :D
fırat bir geliyor cevabı verip gidiyor arkadaş olmaz böyle :D fırat sana babalar arkadan izler değil babalar önde gider diyerek o felsefeni değiştirmeni rica ediyorum :D :D
Kriminal
11/02/2011, 13:10
Fırat kendınden cok emın arkasında bızler varız tabıkıde ondandır...
Çado şimdiden ken moduna girdi...
daha çok ryu diyelim, ken'i sevmem :D öğleden sonra guile'a dönüşüp alexpuuu çekicem daha :D
artık koparmış kendini zaten dicek bişey yoktu kelimeler kifayetsiz kalıyor sendeki bu kapışma aşkı karşısında :D
krakercocuk
11/02/2011, 15:06
olm ryu nun oryuusu:D dik çıkıyo ken ise daha öne atılıyo oryuuda:D
ken'in döner tekmeside daha uzun gidiyodu :D ayrıca kıyafet stili daha güzel zaten kırmızıyı tek geçerim biliyosunuz :D
operatormurat
11/02/2011, 15:50
gençler kolay gelsin,sevgili ve fırat aranızda bir yarış düzenlemişiniz gayet güzel sizi taktir ettim(!) şimdi pazar günü kısmet olursa uygun bir yerde kapışacaksınız... benim için önemli olan müsabakanın sonu,illaki biriniz geçecek biriniz geçileceksiniz.şimdi ben geçilen sevdiğim kardeşimin mağlubiyetine mi üzüleyim? yoksa geçen sevdiğim kardeşimin galibiyetine mi sevineyim bilemiyorum? hani yarışta rakip farklı biri ve farklı bir marka araç olur sizi desteklerim ama bu aranızdaki yarış bence gereksiz...umarım yarış sonunda aklımdan geçenler gerçekleşmez.hani mevzu tavuksa, kfc den 2000 bp puanıma karşılık epey tavuk menüsü alacağım var pazar günü buluşup benim tavukları yiyelim...
Murat Abi, özetle maksat tamamen geyik, sonuçta gücü, torku aynı olan belli araçlar bunlar, muhabbet olsun, biraz makara yapalım. Yoksa yenen (ben) yenilen (Fırat) çok da önemli değil :D Tavuğu da nasılsa Fırat alıcak, sen harcama puanlarını boşa :D
Sonuç ne olursa olsun kimsenin aşırı sevinmesine ya da üzülmesine gerek yok abi, biz yine aynı biz..
biz sonuçta aile gibiyiz o yüzden bir sorun olmaz bencede olursa ben çözerim :D KFC yolları taştan :D
operatormurat
11/02/2011, 22:31
hadi bakalım ozaman.. ama galip gelenin aracını detaylı inceleyeceğim,hile yapan hükmen mağlup ona göre...
barichello gelecek abi hakemlik için, kusur bakma artık :D
valla ben onu bunu bilmem arkadaş atan galip yiyen malup :D
edelsang
11/02/2011, 22:49
şimdi pazar günü saat kaçta oluyo yarış ve nerede oluyo ?
fırat veya tan açıklama bekliyoruz :D
o hatunlara foruma kazandırmamamız lazım:merhaba:
E hadi kazandır bakalım görelim :)
'cım hırs sınırlarını epey zorlamışsın. Bunları senin yazdığına inanamıyorum. Senin ruhunu biri ele geçirmiş :D :D
Fırat'cım, sende çok sakin görünüyorsun. Bu sessizliğin ardından bir şeyler çıkacak ya bakalım hayırlısı. :)
Aynen ya saat belirlensinde herkesz işini gücünü ona göre ayarlasın... sonra vay işimiz vardı yok yetişemedik demesin kimse...:D
Ziyaretci046
11/02/2011, 23:23
E hadi kazandır bakalım görelim :)
'cım hırs sınırlarını epey zorlamışsın. Bunları senin yazdığına inanamıyorum. Senin ruhunu biri ele geçirmiş :D :D
Fırat'cım, sende çok sakin görünüyorsun. Bu sessizliğin ardından bir şeyler çıkacak ya bakalım hayırlısı. :)
leonun içine ken block kaçmış :X
en son duyuma göre leon fıratın içinden geçicem diyo :P
Murat Abi, özetle maksat tamamen geyik, sonuçta gücü, torku aynı olan belli araçlar bunlar, muhabbet olsun, biraz makara yapalım. Yoksa yenen (ben) yenilen (Fırat) çok da önemli değil :D Tavuğu da nasılsa Fırat alıcak, sen harcama puanlarını boşa :D
Sonuç ne olursa olsun kimsenin aşırı sevinmesine ya da üzülmesine gerek yok abi, biz yine aynı biz..
yani abi oturaklı olduğunu harflerinle belli ediyon yaa
:closedey:
leonun içine ken block kaçmış :X
en son duyuma göre leon fıratın içinden geçicem diyo :P
:Ç
:Ç
replika sabancı ortalığı kızıştırma ikiside arkadaşımız:melek:
replika sabancı ortalığı kızıştırma ikiside arkadaşımız:melek:
asil bizde çakma iş yok hepsi orjinal hala replika diyosan egsozundan girip farından çıkaryım otobanda o zaman replikayı görürsün ;)
asil bizde çakma iş yok hepsi orjinal hala replika diyosan egsozundan girip farından çıkaryım otobanda o zaman replikayı görürsün ;)
fırat ve dan daha çok sen heycanlısın yarışmı istiyon sen ...ss
bana her yol paris asil isteyene istediğini veririm :wink:
bana her yol paris asil isteyene istediğini veririm :wink:
sen git 120 ps lere havanı at hem 90 hen cipli uyanık sabancı
uyanık degılım asil sen istedin ben vereyim dedim rahat ol sen istersen 75 lerlede cıkarız direksiyonuna güvenen gelsin doblo jant kapağı takmaya benzemez bu işler fındıkçı asil :Ç
krakercocuk
12/02/2011, 00:22
lan türk malı liyongırksekis bugun moralım fena bozuktu şu yzılarını okudum güldüm biraz Allah razı olsun:D
fırat sırf sizin kapışmanız için bu kadar senaryo yapıyorum bize hiç teşekkür yok :D
ne demek aslanım, pazar da gülersin inşallah böyle gevrek gevrek :D :D
lan türk malı liyongırksekis bugun moralım fena bozuktu şu yzılarını okudum güldüm biraz Allah razı olsun:D
:w00t2000::-):-)
Bende buna çok güldüm. Allah seninde yüzünü hep güldürsün emi.
fırat sırf sizin kapışmanız için bu kadar senaryo yapıyorum bize hiç teşekkür yok :D
Sen bu konu açıldığından beri pek bir mikser modundasın zaten :D :D
Sen bu konu açıldığından beri pek bir mikser modundasın zaten :D :D
abla yarışcak adam arıyo ya sataşıyo bana onun hakkından sen gelirsin bilardoda olduğu gibi:crutch00:
ortam yaratmaya çalışıyorum yasemin ablacım atmosfer uygun olsun diye :D asil sor bakalım noldu bilardoda en son :D
valla 600 km demeyip izmir e gelesim geldi... :D
Yasemin bacım, an ve an yayın bekliyorum senden... :D
abla yarışcak adam arıyo ya sataşıyo bana onun hakkından sen gelirsin bilardoda olduğu gibi:crutch00:
Son maçta o fena aldı itiraf etmek lazım :)
ortam yaratmaya çalışıyorum yasemin ablacım atmosfer uygun olsun diye :D asil sor bakalım noldu bilardoda en son :D
Evet son maçta sen 4-1 maçı aldın. Her zaman ben kazanacak değilim ya. :whistlin::whistlin:
Ayrıca bu maçın rövanşı da olmalı. Öyle tek bir oyun oynamakla kazanılmış olmuyor. :) :)
hacı bizde istiyoz atmosfer olsun alınma sakın hakan kardeş
valla 600 km demeyip izmir e gelesim geldi... :D
Yasemin bacım, an ve an yayın bekliyorum senden... :D
Canım benim bin yarın sabah uçağa gel İzmir'e. Haftasonu gezelim, eğlenelim. Pazar yarışı izleyelim. Bir hafta tatil yap. Cumartesi sabahı beraber geri dönelim. Sonra Pazar gecesi sen yine benimle İzmir'e dön. En sonunda sizi de İZmir'li yapalım :D :D
yanlış anlama yok asil kardeş merak etme sen sorunu olan varsa söyler sorununuda hallederim :wink:
Canım benim bin yarın sabah uçağa gel İzmir'e. Haftasonu gezelim, eğlenelim. Pazar yarışı izleyelim. Bir hafta tatil yap. Cumartesi sabahı beraber geri dönelim. Sonra Pazar gecesi sen yine benimle İzmir'e dön. En sonunda sizi de İZmir'li yapalım :D :D
gazlama beniiii... :D
tatil tatil derken maaşa zam, ebedi tatil durumu olmasın... :D :D
sen en iyisi benim yerime de izle yarışı, haftaya cumartesi akşamı
İstanbul gecelerine akalım sonra da seni İstanbul lu yapalım... :D :D
yanlış anlama yok asil kardeş merak etme sen sorunu olan varsa söyler sorununuda hallederim :wink:
hakan cip kaç bg arttırdı
Vallahi dün sabah hava çok sıcak dedim. Akşam dondum. İzmir'imi özledim. Ancak İstanbul'un yeri bambaşka :D :D
Nereye akıyoruz bacım. Sabaha kadar non stop müzik :) :)
replica olarak 25 beygir arttırmıştır en az tahminim :D
Ziyaretci046
12/02/2011, 00:48
aaa yasemin abla olmadan izmir çekilmez oo forumun herşeyi nereye gidiyo :)
valla söylemiş asil replika işte ama iyi gidiyor onu biliyorum istiyosan seninle deneyelim :D
aaa yasemin abla olmadan izmir çekilmez oo forumun herşeyi nereye gidiyo :)
Gidip gelicem 'cım. Bir orada bir burada. Belki tamamen orada. :) :)
Ama ben sizi unutmam, sık sık gelirim :D
vaaayyy yasemin abla bizi bırakıp gidiyosun öylemi :(
Ziyaretci046
12/02/2011, 00:57
Gidip gelicem 'cım. Bir orada bir burada. Belki tamamen orada. :) :)
Ama ben sizi unutmam, sık sık gelirim
sen gidemeessin ef yi bana bırak o zaman :D ben onu doyururum
vaaayyy yasemin abla bizi bırakıp gidiyosun öylemi :(
Şimdilik günübirlik gidiş gelişler sonrası henüz belli değil.
sen gidemeessin ef yi bana bırak o zaman :D ben onu doyururum
'cım EF'de benimle gelecek. İstanbul buluşmalarına götürücem ben onu. :D :D
cım, Yasemin nereyee EF oraya... :D
Aynen öyle. :D :D
Neyse siz sık sık kapışırsınız bende izlemeye gelirim :D
renoskoda
12/02/2011, 01:07
zaman ve mekan belli mi
belli, emniyete de faxladık :D
direk gelip elleriyle koymuş gibi bulsunlar diye açıklamalı yazıcaz :D
ikisinide bırakmıyoruz bizden alamazsınız :D
renoskoda
12/02/2011, 01:28
şu puntoları çok merak ediyorum .kavak yellerinde deniz kullanıyordu siyahını o gün bugün hastayım puntolara
şu puntoları çok merak ediyorum .kavak yellerinde deniz kullanıyordu siyahını o gün bugün hastayım puntolara
Punto farkı anlatılmaz yaşanır. Kullanıp görmeniz lazım :D :D
Şu an GP'nin yerini o dizide Fiat500 ve Evo aldı :)
Hakan'cım teşekkür ederim ;)
renoskoda
12/02/2011, 01:35
fıat 500 e bayılıyorum .minedeki kırmızı rengi harika ..tabii minede harika :rolleyes:
engin abi naptın sen ya araba harika mine harika falan saat 12yi geçti diyemi :D
forumun kapanma saati gelmiş arkadaşlar :D :D
renoskoda
12/02/2011, 01:40
engin abi naptın sen ya araba harika mine harika falan saat 12yi geçti diyemi :D
o dizideki fıatları ve kızları çok beğeniyorum .yaşım daha genç 35 :umut:
abi bence fiatlar bahane kızlar şahane olayına girmişsin sen yaşın genç tamam anladım zaten sen bizim fındıkçı asil'le tanışıyomusun ? :D bu arada sondaki hareket dizideki kızları kucaklarım gibisindenmi ? :D :D
renoskoda
12/02/2011, 01:47
ben fıat 500 ve mineyi alayım yeter .puntolar sizin olsun :X
bu arada izmirli dostlar sitede epey var.benim sitede izmirli pek yok .izmirlileri özlemişim yahu
Beyler sizi gece sohbetlerine alsak diyorum. Konu dağılmış iyice.:kizgin:
engin forumda izmirliden bol bişey yokta sen gece gece forumu tutti frutti'ye çevirdin yaw yok mineyi alayım yok aslıyı kucaklıyım 12den sonra moderatörler kırmızı nokta koycklar senin yüzünden sağ alt köşeye :D
Yok foruma kırmızı nokta koymak yerine üyelere noktalama yapmak daha iyi :D :D
valla galeri 1'i geçmiş, muhabbete bak arkadaş :D
tamam değerli moderatörümüz sevgili ablamız arizonanın ve izmirin yıldızı yasemin abla bu gecelik nokta olaylarını kapatıyorum :D
renoskoda
12/02/2011, 01:55
engin forumda izmirliden bol bişey yokta sen gece gece forumu tutti frutti'ye çevirdin yaw yok mineyi alayım yok aslıyı kucaklıyım 12den sonra moderatörler kırmızı nokta koycklar senin yüzünden sağ alt köşeye :D
yok artık gören görmeyen sapık sanacak beni ben sadece fıat 500 ve kavak yellerindeki mineyi beğeniyorum dedim o kadar :melek:
tamam değerli moderatörümüz sevgili ablamız arizonanın ve izmirin yıldızı yasemin abla bu gecelik nokta olaylarını kapatıyorum :D
Noktaları forum hayatımızdan tamamen çıkartıyoruz kardeş. Yoksa noktalama işaretlerine boğarım sizi :D :D
yok artık gören görmeyen sapık sanacak beni ben sadece fıat 500 ve kavak yellerindeki mineyi beğeniyorum dedim o kadar :melek:
Engin, yazdıklarını hepimiz okuduk. Melek simgesi bile seni kurtaramaz artık bu düşünceden :)
renoskoda
12/02/2011, 01:59
yasemin abla valla öyle biri değilimdir buluşmalara gelince görürsün beni .kanatlarım olsa uçarım melek gibi
abi aklındakiler belli şimdi melek ayaklarına yatma şimdi sen jass ablada söylemiş zaten sapık değil ama mine olayını koparmışsın sen allah muhafaza eline geçirmesen bari kızı günah keçisi 2 'yi sen çevirirsin vallahi billahi... :D
yasemin abla valla öyle biri değilimdir buluşmalara gelince görürsün beni .kanatlarım olsa uçarım melek gibi
jass:33
renoskoda:34
:D
senin kanatların olsa nereye uçacağın bellide neyse :D
renoskoda
12/02/2011, 02:02
yasemin abla senin yüzünden forumdan atacak beni :sweatingbullets:
Ya Engin melek olabilirsin tabiki ona bir şey diyemem ancak unutma ki Şeytan da bir melek :D :D :D
abi aklındakiler belli şimdi melek ayaklarına yatma şimdi sen jass ablada söylemiş zaten sapık değil ama mine olayını koparmışsın sen allah muhafaza eline geçirmesen bari kızı günah keçisi 2 'yi sen çevirirsin vallahi billahi... :D
Aman aman
jass:33
renoskoda:34
:D
Olsun Engin de abla demek istemiş demek ki :D :D
yasemin abla senin yüzünden forumdan atacak beni :sweatingbullets:
Bu Mine konusunu burada kapattıktan sonra tekrarlanmazsa sorun yok demektir :) :)
renoskoda
12/02/2011, 02:07
abla bak bana masum biriyim
https://img9.imageshack.us/img9/2628/hpim3790.jpg
abla bak bana masum biriyim
https://img9.imageshack.us/img9/2628/hpim3790.jpg
Engin, benim fotoğrafıma bakanlarda ne kadar sakinsin diyorlar ancak hiç göründüğüm gibi değilimdir. :D :D
renoskoda
12/02/2011, 02:15
buluşmaları iple çekiyorum .sizleri tanımak güzel olacak benim için
Her zaman bekleriz. Forumdan takip edebilirsiniz.
krakercocuk
12/02/2011, 13:06
arkadaş noluyor burda ne minesi yav liyon liyon:D
yarın aksam (pazar) 17,30 itibari ile balçova özdilek otoparkta buluşuyoruz genjler ve kendını genj hisseden bilumum deliler:D haydı bakalım çakma aslan eti yices hemde 48 tane:D
bütün kizlar çiçek olsa ari olmazsam namerdim muhabbetine dönmüş :D
yarın aksam (pazar) 17,30 itibari ile balçova özdilek otoparkta buluşuyoruz genjler ve kendını genj hisseden bilumum deliler:D haydı bakalım çakma aslan eti yices hemde 48 tane:D
Dün gece Hakan'ın kendisine yöneltilen ''çakma'' sözü üzerine verdiği cevabı tekrar hatırlatmak isterim :D
sukur sonunda muhabbet bulusmaya baglandı :)
yemek parasını ödeyecek kardeşimizin güzel fotografını (hesabı öderken) da burada yayınlayalım derim :)
bir problem olmaz ise oradayım
madenmaden
12/02/2011, 16:35
izmirde olsm uçar gelirim bu kaçmaz gibi ya bakalm
renoskoda
12/02/2011, 20:36
otoparktamı yarışacaksınız program hakkında bilgi yok mu
operatormurat
12/02/2011, 20:58
gönlüm beraberlikten yana,ama leonun aracının iki kapılı olması ve ince hesaplarıma göre yarışı 1 boy önde bitirecek,hislerimde öyle diyor...
abi bence fiatlar bahane kızlar şahane olayına girmişsin sen yaşın genç tamam anladım zaten sen bizim fındıkçı asil'le tanışıyomusun ? :D bu arada sondaki hareket dizideki kızları kucaklarım gibisindenmi ? :D :D
lan hakan o fındaklardan sanada yedirecem yarın
Ziyaretci046
13/02/2011, 00:42
izmirde olsm uçar gelirim bu kaçmaz gibi ya bakalm
oo 1.6 16v senle denerdik üstat ii olurdu strest atardık :)
nıhayet ızmırlıler le tanısacam oleyy :D
operatormurat
13/02/2011, 13:25
bugün grand prix de yarışacak beyler, nerede saat kaçta buluşulacak bi yazında teşrif etmeye çalışayım bugün...
Ziyaretci046
13/02/2011, 13:49
bugün grand prix de yarışacak beyler, nerede saat kaçta buluşulacak bi yazında teşrif etmeye çalışayım bugün...
abi saat 17,30 da özdilek otoparkında olucak gel artık :)
krakercocuk
13/02/2011, 14:57
:shuriken::boxin:
aslan pustumu ortalıklarda yok
ben yola cıkayım anca gıderım ozdılekte gorusmek uzere :)
StrawBeeRy
13/02/2011, 18:37
hadi bakalım video bekliyoruz
operatormurat
13/02/2011, 18:59
taşoğlu kendisini destekleyenlerin teveccühüne layık olmaya çalışacak....
Hadi le biri acil canli baglanti yapsin ne yaptiniz ...
fırtına öncesi sessizlik ya da kuzuların sessizliği... :D :D
WiSTaRiA
13/02/2011, 21:54
Sonuç ne oldu?
operatormurat
13/02/2011, 22:02
and the winner is leon 48
pistten aradılar leon 48 2 boy fark atmış izleyenlerin yalancısıyım...
renoskoda
13/02/2011, 22:29
hanım izin vermedi gidemedim ben :agri:
PLaTiNuN
13/02/2011, 22:30
Vay bee ne heyecandı bitti sonunda :D
Tebrikler ...
canlı tanık olarak cok eglendım
videolar arkadaslarda ilerleyen saatlerde eklerler
bu arada yasemin gecmis olsun insallah iyi haberleri alırız
edelsang
13/02/2011, 23:02
güzel bir maçtı fair play çerçevesinde güzel bitti :=) yarışanları tebrik ederim
yasemin abla çok çok geçmiş olsun inş iyi haberler alırız
StrawBeeRy
13/02/2011, 23:04
yasemin ablaya ne oldu önemli birşey yok demi?
güzel bir maçtı fair play çerçevesinde güzel bitti :=) yarışanları tebrik ederim
yasemin abla çok çok geçmiş olsun inş iyi haberler alırız
Olum ne cabuk gıttın la eve bırde dayanamadın deme 100le gıdıorum die:D Yarıs guzel oldu tabı ayrıca tjet le bravo kapsması oldu az bucuk oda guzeldı yasemın abladan ıyı haberler beklıyoruz bu arada.
renoskoda
13/02/2011, 23:10
yasemin hanıma ne oldu ki
StrawBeeRy
13/02/2011, 23:11
geçmiş olsun diyip duruyorsunuzda ne olduğu söyleseniz :surrende:
edelsang
13/02/2011, 23:17
Olum ne cabuk gıttın la eve bırde dayanamadın deme 100le gıdıorum die:D Yarıs guzel oldu tabı ayrıca tjet le bravo kapsması oldu az bucuk oda guzeldı yasemın abladan ıyı haberler beklıyoruz bu arada.
yasemin ablanın anneannesi rahatsızmış hastanedeler..
mert valla 100 le gide gide içim karardı bir an camlar üstüme gelir gibi oldu ya :)
renoskoda
13/02/2011, 23:18
bunlar adamı çatlatır lar yahu
mert im sen karıstırmısın o kapısma degıldı
bir kere iki araba arasında katagori farklı
mert im sen karıstırmısın o kapısma degıldı
bir kere iki araba arasında katagori farklı
nevruz abı valla senın arabana bayıldık yaaaa
nevruz abı valla senın arabana bayıldık yaaaa
Vallaha ben de bayılıyorum
Allah size daha iyilerini nasip etsin
ben diyorum bu fiyata bu zevk bedava
Vallaha ben de bayılıyorum
Allah size daha iyilerini nasip etsin
ben diyorum bu fiyata bu zevk bedava
valla haklısın nevruz abı bır devırden sonra dedım kanatlanıor herhalde:)
guzel bır geceydı herkeze tesekkur ederım.
yasemın hanıma tekrar gecmıs olsun..
bravo & t-jet vıdeosu bu gece yuklerım herhalde..
bu arada yasemin den haber alan var mı
acil sifalar
Valla yenı tanısmamıza ragmeN gayet sıcak kanlı bırısın abı bu arda o vıdeoların hepsını ıstıorum ben ozellıkle benım gectıgım kısmını:D:D:D
bülent abi yükle şu vidyoyu milletin ağzı sulanıyo:friendship:
beni en çok heycanlandıran nevruz abimin t jeti oldu süperdi valla
edelsang
14/02/2011, 00:54
tjet neydi arkadaş
Allah kaza bela vermesin ama dehşet ötesi bir araç
nazar değmesın dıyelım herkesın gozu kaldı valla:)
edelsang
14/02/2011, 00:59
Aynen Nazar deymesin
Allah kem gözlerden sakınsı :)
gözü kalanın gözü çıksın :P (töbe töbe)
tesekkurler
hepımıze kazasız belasız
renoskoda
14/02/2011, 01:05
yasemin hanıma geçmiş olsun diliyorum .
edelsang
14/02/2011, 01:10
tesekkurler
hepımıze kazasız belasız
ama akşam giderken bi an karizma gitti geldi :D onu burada söylemek istemiyorum :)
NyhatShu
14/02/2011, 01:42
yasemin ablaya gecmis olsun. Guzel bigundu gecte katilsam. kardesimede gecmis olsun. ( oto)
GünahsizSeytan
14/02/2011, 01:46
yasemin ablaya gecmis olsun. Guzel bigundu gecte katilsam. kardesimede gecmis olsun. ( oto)
Allah acil sifalar versn gecms olsun yasemin abla.
Haydaa a noldu ?
FIRATAAAAAAA büyük geçmiş olsun...:D:D:D yanlız ın arabadan çıkan karaduman olayınıda hala anlamadım kırsal mazotmu kullanıyon ş???:D:D:D
Yasemin ablanın yakınınada acil şifalar diliyorum..
NyhatShu
14/02/2011, 01:58
a Yasemin ablaya veee FIRATAAAAAAA büyük geçmiş olsun...:D:D:D ın arabadan çıkan karaduman olayını hala anlamadım kırsal mazotmu kullanıyon ş???:D:D:D
Eren kardesim sanada gecmis olsun ben yakalayaamadim sizide nevruz abiyle bi olay olmus anlayamadim yaa. videosunu izledimde seni goremedim bi ara gozuktun sora gozden kayboldun nese sirada artik ben varim bigun yuruyelim senle :))) :P :D
arkadaş bir süre girmedim maşallah yine nihat ortalığı karıştırmış :D evet arkadaşlar kazandı uzaktan uzamalarını görüp yarışı ben bitirsemde :) hayırlısı olsun kazasız belasız bitti... nevruz abi'ye ayrıca teşekkür ederiz eren kardeşimle denediği için arabası gerçekten güzel eren kardeşimin arabasının güzelliğini anlatmaya gerek yok zaten dillere destan :) yasemin abla içinde tüm iyi dileklerimiz seninle abla...
Yukarı bakan egzoz başı, 83000 km, dip gaz, ara gaz, yarım debriyaj, hiç yapılmayan carbon clean birleşince normal diyorum.
Bu arada eve dönüşte ufak bir kaza yapan 'la, anneannesi rahatsızlanan Yasemin Abla'ya geçmiş olsun..
sana aynen katılıyorum o egsoz başı olayı bitiriyor zaten arkadaş bizimkiler yere baktığı için sorun yok ama normalde bütün dizeller atıyor... ayrıca kardeşime geçmiş olsun diyorum....
edelsang
14/02/2011, 02:16
nerede nasıl kaza yaptı allah allah...var bi uğursuzluk bizde ya hayırlısı
öncelikle yasemin ve kardeşimize geçmiş olsun.nevruz abinin ti jetinde olmak büyük mutluluk ve onur du :D bu arada lahmacunlarda cok güzeldi ben cikardim bile hepsini :D
Arabaya çıkarmadın inşallah :D :D
lan onur ne adamsın arkadaş seni t_jet ler kovalasın :D
Eren kardesim sanada gecmis olsun ben yakalayaamadim sizide nevruz abiyle bi olay olmus anlayamadim yaa. videosunu izledimde seni goremedim bi ara gozuktun sora gozden kayboldun nese sirada artik ben varim bigun yuruyelim senle :))) :P :D
Nihat olum sen aradaki 15 beygir boru mesafeyi koru...:D:D... Bi dahaki buluşmaya erken gel sonra vay ben yetişemedim yol olay olmuş anlayamadım deme... :D:D:D
öncelikle yasemin ve kardeşimize geçmiş olsun.nevruz abinin ti jetinde olmak büyük mutluluk ve onur du :D bu arada lahmacunlarda cok güzeldi ben cikardim bile hepsini :D
Olm sen ne kadar değişiksin yaaa :D:D
yoookkkk canım yeni bir kapışmamı doğuyor :D :D :D
Arabaya çıkarmadın inşallah :D :D
yok lem göztepe sahilde çikardim :D
lan onur ne adamsın arkadaş seni t_jet ler kovalasın :D
multijet yazinin multisini sök t koy oraya tjet olsun bebikim :D
sendeki şu zekanın yarısı bende olsa neler neler yapardım ben :D
Onurun değilde Bendekinin yarısı sende olsa...............:D:D:D:D:D
oh tirplex villa diyorum seninkinin çati kati bile ben de olsa diyorum.. :D:D:D
evet kardeşim çok haklısın ama yarısını biraz geçebilir ya :D onurunki çeyreği olsa öp de başına koy dicem :D :D :D
eren bigün piknik yapalim kardeşim :D:D
ne ayakasın evolodi piknik falan :D
olm bırkın şimdi triplexi villayı lale bahçesini.. :D:D:DBen yatar herkeze keyifli forumlar.... Onurcum rüyalarına dikkat et sende ok??:D:D
erencim rüyalarimdan çikmiyosun zaten kendime üç katli bina yaptiracam içine boy boy posterlerini koyacam hadi yat canım kardeşim sırtüstü sırt üstü yatma sakin :D:D
eren iyi geceler kardeşim :) onur benim posterlerimide ascakmısın o odalara :D
hakancim senin posterini değl heykelini yaptiracam odama :D
Kriminal
14/02/2011, 09:40
Leon tebrıkler kardeşim...
Gece gırmedık muhabbet koyulasmıs gene la beraber donduk aksam noldu nasıl yapmıs kaza?? bu arda onur bıde onume gecıp kırmalar felan yakısmıor kardesım bornovada yakalarım evonu fenaaaaa:D
Kriminal
14/02/2011, 10:52
Onur niyeti bozmuş walla..Hadi hayırlısı
edelsang
14/02/2011, 10:59
Gece gırmedık muhabbet koyulasmıs gene la beraber donduk aksam noldu nasıl yapmıs kaza?? bu arda onur bıde onume gecıp kırmalar felan yakısmıor kardesım bornovada yakalarım evonu fenaaaaa:D
sen bana yapıcaklarını söyle ben hep görüyom senin adına yapabilirim :)
sen bana yapıcaklarını söyle ben hep görüyom senin adına yapabilirim :)
Yok ben yaptım ona dun yapcagımı gordun sen kamera felan olaydı:D:D:D
Ziyaretci046
14/02/2011, 11:18
güzel geceydi herkese teşekkürler palioya nazar değdi evin önünde karşımızda sağlık ocagı var önüne direk dikmişler araba koymasınlar diye yanaştırırken görmüştüm çıkarken farketmedik biraz bi daha kalktığımızda tampon ibrida sinyaller gitti sağlık olsun diyoruz
erenin araba tek söylencek laf süper nevruz abinin arabası bikere benzinli + 1100 kg erenin ise bravo 1400 kg civarı dizel + lastik tabanı geniş sınıf farkı var ama bravonun yol tutuşu çok iyi kazasız belasız bir gösteri oldu herkeze teşekürler a da geçmiş olsun..
güzel geceydi herkese teşekkürler palioya nazar değdi evin önünde karşımızda sağlık ocagı var önüne direk dikmişler araba koymasınlar diye yanaştırırken görmüştüm çıkarken farketmedik biraz bi daha kalktığımızda tampon ibrida sinyaller gitti sağlık olsun diyoruz
Gecmıs olsun ım buyuk hasar yoktur umarım.nazarlık olsun bu
kardesim gecmis olsun
erenin araba tek söylencek laf süper nevruz abinin arabası bikere benzinli + 1100 kg erenin ise bravo 1400 kg civarı dizel + lastik tabanı geniş sınıf farkı var ama bravonun yol tutuşu çok iyi kazasız belasız bir gösteri oldu herkeze teşekürler a da geçmiş olsun..
Asil cim zaten biz kapısmadık
kapısmamız için aynı katagoride olması lazım
daha once dedıgım gibi katagori farklı sadece tjet nedir diye merak edenlerin merakını giderdik :)
smdi o vdeoları nasıl alıcaz bız bulent abıde baya vardı:D
daha once dedıgım gibi katagori farklı sadece tjet nedir diye merak edenlerin merakını giderdik :)
:Daynen abi t jet için fıata versen reklam kırıp geçer ortalığı:D
kardeşim geçmiş olsun
KaMiKaZe
14/02/2011, 11:58
yasemin hanıma ve arkadaşımıza geçmiş olsun.
leon bu kraker arkadaşla yenilirsen foruma girme diyemi anlaştınız yoksa yüzümü tutmuyor :D
:) Yok Orhan, dün gece forumdaydı, bugün yoğun olacaktı biraz, onu forumdan hiçbişi koparamaz. kfc alacak bana :)
takip edemiyorum.. ne oldu bu kapışma....
ademtahir
14/02/2011, 12:23
kardeşim kazanmış tebrik ederim
fırat kardeşimi tehdid etmiştim faydası olmuş :D
nevruz kardeşim ne o t-jet'in yeteneklerini göstermişsin :)
videoları bekliyoruz dört gözle.
nevruz kardeşim ne o t-jet'in yeteneklerini göstermişsin :)
videoları bekliyoruz dört gözle.
Valla savas abı gelen herkes hayran kaldı nazar degmesın dıe elımızden gelenı yapıyoruz:D:D:D
geçmiş olsun kardeşim aradım ama açmadın... arkadaşlarında dediği gibi nazarlık olsun artık allah beterinden korusun... nevruz abi t_jet güzeldi hakkaten ama sakin bir zamanda daha faydalı bişeyler yapalım abi :D
geçmiş olsun kardeşim aradım ama açmadın... arkadaşlarında dediği gibi nazarlık olsun artık allah beterinden korusun... nevruz abi t_jet güzeldi hakkaten ama sakin bir zamanda daha faydalı bişeyler yapalım abi :D
Hakanım dun ılgılenemedım senle ya telafı edelım bunu onuruda yakalıcam ıns dun yol vermedıgım gıbı bırakkmam onuda:D
Hakanım dun ılgılenemedım senle ya telafı edelım bunu onuruda yakalıcam ıns dun yol vermedıgım gıbı bırakkmam onuda:D
onur 'u boşver ya evo'sunu yiyeyim onun :D evet benimle dün ilgilenemedin ben anlamam artık bucayada geldim buraya gelip özel olarak ilgilenmen lazım artık benimle :D
herzaman kardeşim
senin chip e bile bakamadık
bunlar kapısacak diye :)
onur 'u boşver ya evo'sunu yiyeyim onun :d evet benimle dün ilgilenemedin ben anlamam artık bucayada geldim buraya gelip özel olarak ilgilenmen lazım artık benimle :d
ayıp edıosun ya gelırım tabe
yessss :Ç bu iyiydi işte.. :D:Dabi mütevazilik abidesisin yaaa :D:D:d ahahha... sana dün gece için duble teşekkür ediyorum.. Katılan herkeze sonsuz teşekkür.. süper bi geceydi
herzaman kardeşim
senin chip e bile bakamadık
bunlar kapısacak diye :)
abi seninde söylediğin gibi istediğin zaman bakarız sorun değil ama en kısa zamanda t_jet le narlıdere otobanında küçük bir gezintiye çıkalım :D
ayıp edıosun ya gelırım tabe
ayıp ediyosun gelirim demekle olmaz kardeşim gelceksin :D
yessss :Ç bu iyiydi işte.. :D:Dabi mütevazilik abidesisin yaaa :D:D:d ahahha... sana dün gece için duble teşekkür ediyorum.. Katılan herkeze sonsuz teşekkür.. süper bi geceydi
eren hastayım sana kardeşim 3 yaşından beri :Ç :D
Videolar nerde kaldı ya bende gozukuordum orda 2 sanıye olsada:d:d:d
Leon kutluyorum seni arkdaşım iyi iş çıkarmışsın canlı olamadık ama ın sesi canlı çıkıyordu :D abiii 3 boy koydu var yaaaa :D
Fırat hiç siteye neyim gireyim deme sen artık wos wos cuların sitesine katıl gözüme gözükme :)
Yasemincim gece gecede seni rahatsız ettim bilmiyordum hastahanede olduğunu acil şifalar diliyorum ananene :(
abi tebrikler...(leon48)
yasemin abla acil şifalar diliyorum ananenize...
sanada geçmiş olsun kardeşim...inşallah çok büyük hasar yoktur arabada...
abi tebrikler...(leon48)
yasemin abla acil şifalar diliyorum ananenize...
sanada geçmiş olsun kardeşim...inşallah çok büyük hasar yoktur arabada...
Olum sen nerdesın ya gelmıosun hıcccc
dün full çalıştım gelemedim:(...olcak ilk buluşmaya inşallah gelicem....olmadı ufakta bi buluşma yaparız kardeşim:D
mert ortami germe kardeşim 7 aylik mi doğdun sen.seni pistlerde değil dj kabinlerinde görmek istiyoruz takviye kuvvet olarak eren'i çağiracam haberin olsun :D olum hakan ne adamsin her yerden çikiyon olaylara karişma asil nerde bu arada asil seni bomba ir yere götürecem çamdibinde :D:D
götürdim götürdim çamdibine .....ahahahahah:w00t2000::w00t2000::w00t2000:
lan onur yine geldin saydın millete yoksun yine ortalıkta siyah evo'sunu sevdiğim :D
operatormurat
14/02/2011, 19:47
tebrikler sayın taşoğlu...
murat abi seni bu gün arayamadım bizim elemanın biraz işeri varmış pek görüşemedik yarın haber vericem unuttum sanma abi :)
götürdim götürdim çamdibine .....ahahahahah:w00t2000::w00t2000::w00t2000:
olum eren işin gücün aklin fikriyatin neyse :D:D
lan onur yine geldin saydın millete yoksun yine ortalıkta siyah evo'sunu sevdiğim :D
kirmizi gp li seksi cocuk hastayim sana biliyosun :D
HMJ plakalı insan sanal alemde düzgün konuş benimle :D
HMJ plakalı insan sanal alemde düzgün konuş benimle :D
abarthma genç :D
ıyı geceler beyler benden duzgun cıkan vıdeo brova & t-jet vıdeo su cep bu kadar yolllayabıldım youtubeden seyredersınız
( oto )gecmıs olsun ...
hakan cok sagol hıc vıdeo cekememıssın :))
YouTube - SAM_1209.AVI (https://www.youtube.com/watch?v=0CAh908slRQ&feature=mfu_in_order&list=UL)
bülent abi veline sağlık video için ama benim elimden gelen bişey yoktu geriden başladık biliyosun :D
Asil benim arabada ın makinesi ile video çekti... fırat ile ın kapışmasını çok yakından çektik biz o video nerede yaw.. dün geceden beri arıyom bulamıyom kimde olduğunu???
Ziyaretci046
14/02/2011, 20:50
Leon kutluyorum seni arkdaşım iyi iş çıkarmışsın canlı olamadık ama ın sesi canlı çıkıyordu :D abiii 3 boy koydu var yaaaa :D
Fırat hiç siteye neyim gireyim deme sen artık wos wos cuların sitesine katıl gözüme gözükme :)
Yasemincim gece gecede seni rahatsız ettim bilmiyordum hastahanede olduğunu acil şifalar diliyorum ananene :(
karıştırma ortalığı usta ben attı dedim iki arabada bizden :thumbdown:
hakkaten 3 makinayla video çekildi hadi benimki uzaktandıda diğerleri nerde?
Leon ın dediği gibi video mideo boş işler bunlar geçin bu işleri heee:D:D
oto izmir (https://forum.grandepuntotr.com/members/-oto-izmir.html)
karıştırma ortalığı usta ben attı dedim iki arabada bizden :thumbdown:
Olm sen bnm yanımda konuştun. Aynen femolinini dedği gibi "abiii 3 boy koydu var yaaaa """:D:D:D
edelsang
14/02/2011, 21:46
arkadaşlar videoları çekenler neden yüklemiyor yahu merak ediyoruz :D
birini bülent abi koydu mehmet :)
edelsang
14/02/2011, 22:47
birini bülent abi koydu mehmet :)
3/1 oldu yani diğerlerinide istiyoruzz :)
operatormurat
14/02/2011, 23:01
murat abi seni bu gün arayamadım bizim elemanın biraz işeri varmış pek görüşemedik yarın haber vericem unuttum sanma abi :)
sağol hakan,internette ebay de falan arıyorum şu egr valfini bir türlü bulamıyorum...
bir dahaki organizsyona kamereman kiralayalim bence boyle sorun oluyo :)
beyler asilin benim makine ile çektiği videoda beyaz bi gp var, ne fıratın ne de bnm arabaya dair bi iz yok :D o yüzden yalan olmuş video.
hakkaten yalan oldu ama merak etmeyin bir dahaki sefere daha planlı olcak:D
NyhatShu
14/02/2011, 23:50
bende bi video var ama biraz montaja girmesi gerekio :D
Ziyaretci046
14/02/2011, 23:51
hakkaten yalan oldu ama merak etmeyin bir dahaki sefere daha planlı olcak:D
ben çıkarayım makinayı nihatın arabanın tozunu alcam :beta: lpg de denicez
Hop noluo burada gencler valla cekılen vıdeoda en cok ben gorunuyorum arka sıslerde acık dıkkatı cekerım arkadas camera nerde mert orada:D
Hakanım naptınız sorun halloldumu bu arada???
NyhatShu
15/02/2011, 00:11
belli olmaz kim tozu alır kim toz yutar ım :D
Nihat, sana hafiften bi kapışma görünüyor ufukta 3 vakte kadar :D
hadi bakalım ortalık karışmış yine toz almalar toz yutmalar noluyo burda :D
mert sorun halloldu kardeşim çok şükür bişey yok kardeşim sağolsun :D
mert sorun halloldu kardeşim çok şükür bişey yok kardeşim sağolsun :D[/QUOTE]
Hmm tamam hakanım bısı olmasında.
bende bi video var ama biraz montaja girmesi gerekio :D
o videoyu erene gösterme :D
nihat okuyosun konuyu nalet cocuk acsana su telefonunu neler yapmıs bak :D
o videoyu erene gösterme :D
o videoyu bana göster ama elletme:D:D
eren yeni kapışmaya yoğunlaş artık :D
Ziyaretci046
15/02/2011, 12:25
belli olmaz kim tozu alır kim toz yutar ım :D
oo toz almalar bunlara gerek yok mayk :pepsi000:
krakercocuk
15/02/2011, 13:07
yasemin hanıma ve arkadaşımıza geçmiş olsun.
leon bu kraker arkadaşla yenilirsen foruma girme diyemi anlaştınız yoksa yüzümü tutmuyor :D
kardeşim kazanmış tebrik ederim
fırat kardeşimi tehdid etmiştim faydası olmuş :D
yarışın detaylarına inmiyorum arkadaşımı tebrik ediyorum sadece bi kaç gundur gıremedım foruma biraz canım sıkkın başka mevzulara arkadaslar;) kusura bakmayın..herkezin keyif alması onemlıydı bızım için faliyetli buluşma yapmak ıstedık.amacımıza da ulaştık zaten..herkez memnun kaldı galıba..yakın zamanda gorusmek uzere tekrar
Fırat önemli bir şey mi. yapabileceğimiz bir şey var mı? inşallah herşeyi yakında yoluna koyarsın..
ademtahir
15/02/2011, 13:27
fıratcım haberi aldım geçmiş olsun canım
sıkma canını olur böyle geçiş dönemleri zaman zaman hayatımızda.
fırat sıkma canını dostum düzelir her zaman yanındayım tüm arkadaşlarımın pazar günü içinde teşekür ederim gerçekten büyük keyif aldık...
Ziyaretci046
15/02/2011, 14:27
hop kraker işlerini yoluna koymanı diliyorum o zaman en kısa zamanda kendine ii bak hey dady dinlicez daha :)
Ya arkadaş, hala oy verenler var :D
Kriminal
15/02/2011, 15:26
Fırat'ı geçmiş olabılırsın ama yüreğimizde 1.Fırattır dermişimmm
Fıratın Fun katkılarıyla...
yarışın detaylarına inmiyorum arkadaşımı tebrik ediyorum sadece bi kaç gundur gıremedım foruma biraz canım sıkkın başka mevzulara arkadaslar;) kusura bakmayın..herkezin keyif alması onemlıydı bızım için faliyetli buluşma yapmak ıstedık.amacımıza da ulaştık zaten..herkez memnun kaldı galıba..yakın zamanda gorusmek uzere tekrar
Fırat ım sen herşeyden önemlisin :))
bikaç gündür girememiştim,
@ cım tebrikler, Fıratcım geçmiş olsun. ikinize de bu güzel etkinlik için teşekkürler,
@ Fıratcım mevzuları en iyi şekilde halledersin umarım,
@ Yasemin geçmiş olsun, umarım ananen iyidir,
@ geçmiş olsun kardeşim, nazar değmiş Palio'na, Allah beterinden saklasın.
Öncelikle ve Fırat ikinizi de güzel bir buluşmaya vesile olduğunuz için tebrik ederim tekrardan.
yarışmadaki galibiyetinden ötürü de tebrikler.
Aldığım haber ile yanınızdan ayrılmak zorunda kaldım. Ancak hastahane bahçesinde sizleri gördüğümde çok mutlu oldum. Hepinize tekrar çok teşekkür ederim.
Maalesef dün gece bu saatlerde anneannemi kaybettik. Pazar günüden itibaren arayıp, soran, dualarını bizden esirgemeyen tüm dostlarıma teşekkürler.
Öncelikle ve Fırat ikinizi de güzel bir buluşmaya vesile olduğunuz için tebrik ederim tekrardan.
yarışmadaki galibiyetinden ötürü de tebrikler.
Aldığım haber ile yanınızdan ayrılmak zorunda kaldım. Ancak hastahane bahçesinde sizleri gördüğümde çok mutlu oldum. Hepinize tekrar çok teşekkür ederim.
Maalesef dün gece bu saatlerde anneannemi kaybettik. Pazar günüden itibaren arayıp, soran, dualarını bizden esirgemeyen tüm dostlarıma teşekkürler.
Basınız sagolsun Allah kalanlara sabır versin
Başınız sağolsun Yasemin Abla...
SKELETER
16/02/2011, 00:49
Başınız saolsun.
Bu arada İzmirli arkadaşlar güzel etkinlik olmuş. Başka video yok mu yav?
Abla başın sağolsun... Allah sabır versin....
yasemin abla başın sağolsun , allah mekanını cennet etsin inşallah...
ablacım allah rahmet eylesin mekanı cenneet kalanlara sabır versin...
edelsang
16/02/2011, 14:46
Başınız saolsun Allah rahmet eylesin
Kalanlara sabır versin
Yasemin Başınız Sağolsun....
operatormurat
16/02/2011, 22:46
mekanı cennet olsun anneanenin yasemin, ailenin başı sağolsun...