Orijinalini görmek için tıklayınız : Sıfır Fiatlarınız ne kadar sürede teslim edildi.
zafer murat
06/02/2011, 14:28
Arkadaşlar mrb geçen ayın 20sinde Fiorino siparişi verdim ve hala beklemedeyim şubat sonuna kadar teslim edilir diyor bayi sizin araçlarınız ne kadar sürede teslim edildi.
SKELETER
06/02/2011, 14:43
10 günde geldi benim arabam. Ama ben aldığımda fiyatların şu an ki fiyatlardan 3000 TL daha yukarıdaydı
Geçtiğimiz ocak ayının 6 sında 2000tl peşinat vererek punto evo aldım. Fakat ellerinde ve bursada bile araç olmadığını söylediler :shocking: bir tanıdık vasıtasıyla genel müdürlüktende doğrulattım gerçekten araç olmadığını ve bayi tam 2 ay 10 gün süre verdi bunun yaklaşık bir ayı geçti geçenlerde aradım bayiyi bir sıkıntı olmadığını ve planlamada değişikli olmadığını söylediler kısmetse mart ayında aracınız elinizde dediler.. :happydan:
kifanhom
06/02/2011, 16:24
29 aralıkta parasını verdim, 9 ocakta teslim aldım
bende bir hafta bekledim ama benim araç ellerinde vardı renk değiştirmek istedim ama bir dahaki gelecek araçların gelmesi şubat ayının sonunu bulacağını söylediler bende ellerinde bulunan EVO grisini aldım
santiago
06/02/2011, 20:30
15 dk :D
Ödemeyi yaptıktan 1 hafta sonra teslim aldık...
sezerism
06/02/2011, 20:41
Benim arabam İtalyadan 10 günde geldi. Hiç beklemeden aldım .
20 gün kadar sürdü..
Aracın ücretini teslim alırken verdim..
Ben izmir birmot tan aldım araçımı. araç birmot bayisinde hazır bana araçınız hazır diyorlar plaka işlemleri sürüyor dediler 1 haftayı geçti araçımı teslim etmediler. bende bunun üzerine merkez birmota sikayet ettim ertesi gün beni aradılar. en kısa zamanda araçınızı teslim edeceğiz kusura bakmayın sikyet etmeseydiniz demislerdi..
.
ozanozan
06/02/2011, 22:48
31 ocakta peşinatı verdik mart ayında teslim dediler bekliyoruz :(((
Bende geçtiğimiz kasım ayında bayramdan önce sipariş verdim , araç yurt dışından geliyordu. bayram tatili bittikten 4-5 gün sonra teslim aldım.
30 aralıkta Punto Evo 1.3mjet dynamic + skydome + kit + assist kit siparişi verdim. Araba 2 şubatta geldi. Yarın teslim alıyorum inşallah. Alınca fotoları paylaşacağım.
30 aralıkta Punto Evo 1.3mjet dynamic + skydome + kit + assist kit siparişi verdim. Araba 2 şubatta geldi. Yarın teslim alıyorum inşallah. Alınca fotoları paylaşacağım.
Aynı aracı ben de 15 ocakta siparis ettim gecen hafta geldi ama islemleri bitmedi,yarin teslim aliyorum ben de. Siz ne kadara almistiniz?
Murat 1979
07/02/2011, 02:35
aralık 8 de okey verdik 5 ocakta teslim aldım okey verdiğimde araç üretim aşamasındaydı
Bende geçtiğimiz kasım ayında bayramdan önce sipariş verdim , araç yurt dışından geliyordu. bayram tatili bittikten 4-5 gün sonra teslim aldım.
şakamı bu ben 12 kasım 2010'da bursa birmota gittim sipariş alımı durdururuldu dediler siparişimi 1 şubatta verdim mart ayı içinde teslim dediler. siz nasıl siparişle aldınız merak ettim doğrusu :S
ibrahim06
07/02/2011, 09:10
bende bir hafta bekledim ama benim araç ellerinde vardı renk değiştirmek istedim ama bir dahaki gelecek araçların gelmesi şubat ayının sonunu bulacağını söylediler bende ellerinde bulunan EVO grisini aldım
Geçen sene 22 ocakcuma sipariş verildi. 29 ocak cuma geldi. Bursa'da ellerinde evo grisi vardı. Beklemek istemedim onu aldım. 1 şubatts trafikteydim. Üstün otodan almıştım.
sakinkaradas
07/02/2011, 11:27
tam tamına 58 gün bekledim.evo için.ama fiorino yerli 15 günde teslim etmeleri gerekirdi.
zafermutlu
07/02/2011, 11:30
yurtdışından gelen araç tr de yoksa 10 günde gelmesi zor:) ben 3 ay bekledim:D
Aynı aracı ben de 15 ocakta siparis ettim gecen hafta geldi ama islemleri bitmedi,yarin teslim aliyorum ben de. Siz ne kadara almistiniz?
Ben 33bine aldım. Ya siz?
Ben 33bine aldım. Ya siz?
Aynen ben de 33.000 e aldım, evo siyahı, bordo döşeme.
zafer murat
07/02/2011, 14:50
Bende geçen ayın 20sinde sipariş verdim fiyatı sabitlediler ileri teslim giricez dediler ve hala beklemedeyim şubat sonu diyorlar tam net bir gün vermiyorlar araçsızda kaldık :)
Aynen ben de 33.000 e aldım, evo siyahı, bordo döşeme.
Benimki evo beyazı ve bordo döşeme. Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanın. Bu arada karter koruması da taktırdım. 100tl tuttu. Önceki aracım Grande Punto'da yoktu. Motor çok toz oluyordu. Bi faydası olur umarım.
Romeo_er2
07/02/2011, 18:55
2009 ekimde ilk beyaz puntomu 4 gunde teslim almistim bayiden.
mobidik64
07/02/2011, 19:38
bayilerin hepsi anlaşmışlar gibi mart sonu diyorlar demekki araçlara yüklenme var ve talep fazla herhal.. araba kalmamış türkiyede be ocak 20 sipariş verdim martın 8 inden 20 sine kadar iniyor çıkıyor :) bi ara nisana bile çıkmıştı :) gelsinde.
cakalsari
08/02/2011, 21:39
bendede aynı sorun var 29 aralıkta sıparıs verdım martın ıkıncı hftsı dedıler bakalım beklıyorum suanlık yapcak bişe yok evolanmaya az kaldı
bende ocak başı evo sipariş verdim mart 15 gelicek diyorlar..
aynı aracı ben de 15 ocakta siparis ettim gecen hafta geldi ama islemleri bitmedi,yarin teslim aliyorum ben de. Siz ne kadara almistiniz?
ben aynı aracın beyazını 7 ocakta sıparıs ettım hala ve hala beklemekteyım yaklasık 1 ay kadar daha beklıyeceğım nasıl oluo bu anlayamadım izmir birmottan aldım aracı
ben aynı aracın beyazını 7 ocakta sıparıs ettım hala ve hala beklemekteyım yaklasık 1 ay kadar daha beklıyeceğım nasıl oluo bu anlayamadım izmir birmottan aldım aracı
Dün teslim aldım sonunda, bekleyenlere sabırlar dilerim. Kaporasını verdiğim benzinli Focus Titanium HB siparişimi iptal edip bu aracı alarak bu benzin fiyatlarında mantıklı bir seçim yaptığıma inanıyorum.
Dün yaklaşık 50km dolaşma fırsatım oldu, en çok hoşuma giden özellikleri Blue me ve Cruise kontrol oldu. Skydome da ayrı bir hava katıyor bence araca.
zafer murat
09/02/2011, 10:16
sizlerin puntoları yurt dışından geliyor yine biz ne yapalım fiorino bursada üretiliyor 1 ay süre verildi dün aradım neyse bayiyi mail gelmiş tofaştan 8.hafta teslim diye daha yeni üretim bandına girmiş buda şubatın son haftası teslim edilcek inşallah bir sorun çıkmazsa.
sezerism
09/02/2011, 12:13
Ekim ayının 20'sinde Bandırma KADIOĞLUNA araçın tüm parasını ödedim. Banka havalesiyle 32500 tl . Kasım ayının 1'inde arabamı gidip aldım. Bayiden araçın tüm yol macerasını bayiden takip ettim .Ve bana yardımcı oldular. Plakasız dolaşamayacağım için 2 Kasımda plakamı aldım . Bekliyenlere ALLAH yardım etsin. Saygılar.
gurcan45
09/02/2011, 12:38
9 kasımda anlastık pesınat 12 000 verdım ay sonunda dedıler 25 kasımda geldı gp full kıt turkıyede yoktu ıtalyadan geldı 16 gunde
anilpekin
09/02/2011, 15:37
Geçtiğimiz eylül ayının 16'sında 20.000 tl peşin verip, gerisini krediyle hallettim. 16'sında el sıkışıp işlemleri başlattım, 19'unda aracım bendeydi.
zafer murat
13/02/2011, 18:06
geçen aradım yine bayiyi 8.hafta teslim diye tofaştan mail gelmiş ama günü belli değil nasıl iş bu :(
Kemairon
14/02/2011, 13:04
20 Kasım 2010'da (bayramdan hemen sonraki cumartesi) bayiye gittim, hemen kredim onaylandı; 24 Kasım çarşamba da aracı teslim aldım. (Ankara Kartaş Konya Yolu)