Orijinalini görmek için tıklayınız : Arabam bağlandı : (
CesSpOoL
05/02/2011, 19:51
Sabah Kartal Sahilde Plakamı okuyan polislerle beraber arabamı yeddiemin otoparkına bıraktık. Aracı Selamiçeşmeden çözdürmem gerekiyormuş ve muaayenede sadece cam filmlerine mi bakarlar yoksa komple mi?
Karakoldan menini kaldırılında cam filmlerini ben çıkarırsam yeterli olmaz mı? Muayene istasyonu zorunlu ise bana ne kadar kaçar :)).
Puntomu şimdiden özledim. PErt ve icralık araçların içinde yatıyor garibanım.
arac neden baglandi tam olarak?
geçmiş olsun Okan, hayırdır niye bağladılar ?
uzuncocuk
05/02/2011, 21:25
anladıgım kadarıyla cam fılmınden.....
smartmavi
05/02/2011, 21:46
cam filmiyse ikinci cezayı yediniz sanırım.
abulbul08
05/02/2011, 21:53
Geçmiş olsun
kasko varsa hukuki koruma alabilirsin..
krakercocuk
06/02/2011, 01:22
gecmıs olsun okan
kasko varsa hukuki koruma alabilirsin..
O nsl bşy oluyo ural ??
geçmiş olsun. diyecek bi lafım yok valla ama şu kendini bilmez ve sadece ego tatmini için yaşayan insanlardan nefret ediyorum.
GP COSKUN
06/02/2011, 02:15
okan öncelikle geçmiş olsun
önce selamiçeşmeye gidip aracına izin belgesi alıcaksın daha sonra otoparktan sana aracı verecekler filmleri söktürüp muayne istasyonuna tespit muaynesi için gideceksin
muayne harcını ödeyip tesbit raporununla beraber selamişçeşme ye tekrar gidip çözdürme kağıdını alıp bağlandığı otoparka vereceksin
bu şekilde aracını alabilirsin
CesSpOoL
06/02/2011, 11:38
adamlar beni çeviliklerinde plakayı sisteme girmişlerdi zaten, doğrudan araç trafikten men dediler.
muayane harcı ne kadardır ? tam harç mı ödeyeceğim yoksa sadece cam fimlerinin çıkıp çıkmadığını mı konrol edecekler?
smartmavi
06/02/2011, 16:33
dostum sen de bir kez yakalanmışsın, neden sökmedin filmleri....
Yani daha önce yakalandıysan hala onlemini almadıysan geçmiş olsun diyemiyeceğim kusura bakma
Geçmiş olsun cam filmine yazılan cezalardan ve arabaların çekilmesinden nefret ediyorum bi filmimiz var karışmasanız nolur ona karış buna karış :)
WiSTaRiA
06/02/2011, 18:13
Çok geçmiş olsun... Dün akşam allahtan polis yoktu kartal sahilinde yoksa hemizin arabaları bağlanıcaktı demekk....
CesSpOoL
07/02/2011, 00:19
Yani daha önce yakalandıysan hala onlemini almadıysan geçmiş olsun diyemiyeceğim kusura bakma
yok kardeşim est. öyle bi beklentim yok zaten.. yol yordam sordum sadece.. sağolsun arkadaşlar cevabını vermiş zaten. ilk cezayı sevdiğim bi kardeşim almış benim araç bağlanınca haberim oldu..
StrawBeeRy
07/02/2011, 01:29
geçmiş olsun bu aralar polisler çoğaldı dikkat etmek lazım geçen beni otobanda çevirdi sabah sabah filmleri söktürücekti plakadan ceza yazıcaktı zar zor kurtuldum dikkat edin bence
ahmet_erzurumlu
07/02/2011, 14:24
geçmiş olsun bu aralar polisler çoğaldı dikkat etmek lazım geçen beni otobanda çevirdi sabah sabah filmleri söktürücekti plakadan ceza yazıcaktı zar zor kurtuldum dikkat edin bence
oraya kadar düştülerse iş zor valla :)
by_memur
07/02/2011, 15:40
geçmiş olsun. ben ekim ayında vize yaptırdım. camlar filmliydi ve vizeden geçti.
bana verdikleri kağıtta hafif kusurlu olarak yazıyodu. ha birde niyeyse xenon farlarımada hafif kusurlu olarak yazmışlar.
CesSpOoL
10/02/2011, 10:34
hohoyytt pazartesi günü aldım arabayı otoparktan, yeddiemindeki elemanlar haftasonu kapalı selamiçeşme trafik şubesi dediler. gitmedim. pazartesi gittim ki adamlar cuumartesi pazrda çalışıyolarmış, sövdüm bende bana yalan bilgi verene.. bilmiyorsam bilmiyorum de biz kendimiz araştıralım, itimat etmemek lazımmış..
140 lira ceza kesildi ödemedim henüz sanırım ödemem de daha evvel 2-3 yıl öncede bir kaç trafik cezası aldım çıkmadı karşıma : ) çıkarsa bakıcaz artık :)
trafikteki memurlar tespit raporu getirseniz filmlerin söküldüğüne dair yeterli diyorlar tuvtürk istasyonu vermem muayne ederim diyor. savcılıkta çalışıyorum, savcı beyle görüştüm sağolsun gözattı.. ama mevzuat açığı.. trafikten men edilmiş araçlara sebebi ne olursa olsun muayne zorunluluğu.. (aslında bunu bende anlamıştım ama belki benim göremediğim bişe görür dedim :) ) sonuç olarak bu gün yarın gidip muayne edicem aracı vericem raporu tradik şubeye olcak biticek.. hiç bir şeye değilde güzelim puntom kel kaldı ona yanarım.. : (
bir de aracıma muayne yapmazsam (filmleri aten söktüm) trafik çevirmesinde arç trafikten men olduğu için otoparka çekilecek bu tamam.. peki tekrar izinle vericekler mi aracı bana ?yoksa onların mı olur : )
GP COSKUN
11/02/2011, 02:06
hohoyytt pazartesi günü aldım arabayı otoparktan, yeddiemindeki elemanlar haftasonu kapalı selamiçeşme trafik şubesi dediler. gitmedim. pazartesi gittim ki adamlar cuumartesi pazrda çalışıyolarmış, sövdüm bende bana yalan bilgi verene.. bilmiyorsam bilmiyorum de biz kendimiz araştıralım, itimat etmemek lazımmış..
140 lira ceza kesildi ödemedim henüz sanırım ödemem de daha evvel 2-3 yıl öncede bir kaç trafik cezası aldım çıkmadı karşıma : ) çıkarsa bakıcaz artık :)
trafikteki memurlar tespit raporu getirseniz filmlerin söküldüğüne dair yeterli diyorlar tuvtürk istasyonu vermem muayne ederim diyor. savcılıkta çalışıyorum, savcı beyle görüştüm sağolsun gözattı.. ama mevzuat açığı.. trafikten men edilmiş araçlara sebebi ne olursa olsun muayne zorunluluğu.. (aslında bunu bende anlamıştım ama belki benim göremediğim bişe görür dedim :) ) sonuç olarak bu gün yarın gidip muayne edicem aracı vericem raporu tradik şubeye olcak biticek.. hiç bir şeye değilde güzelim puntom kel kaldı ona yanarım.. : (
bir de aracıma muayne yapmazsam (filmleri aten söktüm) trafik çevirmesinde arç trafikten men olduğu için otoparka çekilecek bu tamam.. peki tekrar izinle vericekler mi aracı bana ?yoksa onların mı olur : )
eğer muayne yaptırmayıp bağlatmayı selamiçeşmeden düşürmessen herhangi bir yerde aracını çevirmede yada bir yerde park halinde de olsa bağlanması gözüktüğü için parka çekerler
ayrıca bağlanma süresi bu sefer 15 gün olacak
tekrar izin verecekler muayne için ama sen yine gitmezsen bu sefer araç süresiz trafikten men edilecek
CesSpOoL
11/02/2011, 10:45
o zaman ben bu gün gidim muayne yapiim : )
hakandurak
13/02/2011, 00:09
Film den olduğuna eminmisiniz belkide muayeensi yoktu aracın
Film den olduğuna eminmisiniz belkide muayeensi yoktu aracın
benimde aklıma o takıldı ama arkadaş filmden diyor bi noktada karısıklık var
CesSpOoL
13/02/2011, 22:02
yok arkadaşlar filmllerdendi.. muaynesi 11. aya kadar devam ediyordu.. bi karışıklık yok.. yaptık hepsini bitti.. : )
SRDR KRKC
13/02/2011, 23:44
Sövücem Ama Forumumuza Ve Sizlere Saygım Var :) Hadi MEN Etsinler Yha Mercedes C Kasaları BMW 5 Kasaları Alayı Filmli Bu Memlekette Ezilen Kürtler Değil Modifiye Gençliği :) :)
ibrahim06
13/02/2011, 23:52
Serdar hocam nerelerdesin yahu?
SRDR KRKC
13/02/2011, 23:59
İbrahimcim Valla Biraz Ara Verdik :)) Sizleri Bırakırmıyım Yha ...
yok arkadaşlar filmllerdendi.. muaynesi 11. aya kadar devam ediyordu.. bi karışıklık yok.. yaptık hepsini bitti.. : )
Anlam veremıyorum ınanın bugun benzınlıkte dogan sl gordum sımsıyah cam ,sısler yanıyor yanı araba araba degıl dort tekerleklı pavyon o derece her renk led var ulen polıs bu adamları hıcmı gormuyor da gezınıyorlar bu arada Okan adlıyede calısıyorum demıssın işi bilmiyorsun arkadasım :) adiye,avukata,savcıya,hakımlerın aracının on camına gırıs stıckerı yapıstırsana bak ozaman polıs gıkını cıkartıyormu.
Netten İçişleri bakanlıgının logosunu buldum dokturdum (siyah-beyaz) kızılaya ındıgımde içişleri otoparkına bakayım benım ındırdıgım logo ıle aynı ıse ön sol yukarıya yapıstıracam polis cevırmez boylece belkı