Orijinalini görmek için tıklayınız : ücretsiz boya koruma
matushella
04/02/2011, 16:42
Arkadaşlar az önce Beylikdüzü birmot'tan aradılar. Aracımı 1 hafta önce servise götürmüştüm. Memnun kalmadığım bir şey olup olmadığını sordular. Bende aracım iyi yıkanmadı diye belirttim. gerçektende hiç iyi yıkanmamıştı. Buna karşılık ilk önce pasta cila hediye ettiler bende araç yeni pasta attırmam dedim bunun üstüne ücretsiz boya koruma işlemi hediye ettiler :D Hediyeyi alırken pazarlık ettim kendimden utandım :P
ibrahim06
04/02/2011, 18:29
Utanacak hiçbirşey yok. Yeri geldi mi dünyanın kazığını atıyorlar. boya koruma ne ki birmot için.
serkankucuk
04/02/2011, 18:31
ne boya koruması abicim zaten sürdüğü en fazla 30 liralık cila :D adı cafcaflı sadece BOYA KORUMAAA :D
matushella
04/02/2011, 18:34
ilk başta pasta cila verelim demişlerdi ama istemedim yeni boyaya pasta gereksiz. Çok birşey beklemiyorum bende aslında adı boya koruma. Benden parasını çıkarttı zaten bakımda :D
serkankucuk
04/02/2011, 18:42
çıkartmaz mı yaaaa :D boya koruma denen işlemi serviste yaptırmıcan..
servis diye genellemek lazım. kavaklıderede yaptır boya korumada gör nasıl oluyo :d görmüşsündür ankara meguiars açıyolar zaten :D
matushella
04/02/2011, 18:52
Bedavaya yaptıracam şimdi yok ben beğenmem sizin işinizi sağolunmu diyim. Cila mila boşversene ne koparsak kardır :D
serkankucuk
04/02/2011, 18:54
servis diye genellemek lazım. kavaklıderede yaptır boya korumada gör nasıl oluyo :d görmüşsündür ankara meguiars açıyolar zaten :D
gördüm ozan sağol ben almiim :D
Bedavaya yaptıracam şimdi yok ben beğenmem sizin işinizi sağolunmu diyim. Cila mila boşversene ne koparsak kardır :D
bedava olanına bişi demem tabi işin içinde pasta yoksa... aynen sizin yaptırdığınız gibi...
Arkadaşlar az önce Beylikdüzü birmot'tan aradılar. Aracımı 1 hafta önce servise götürmüştüm. Memnun kalmadığım bir şey olup olmadığını sordular. Bende aracım iyi yıkanmadı diye belirttim. gerçektende hiç iyi yıkanmamıştı. Buna karşılık ilk önce pasta cila hediye ettiler bende araç yeni pasta attırmam dedim bunun üstüne ücretsiz boya koruma işlemi hediye ettiler :D Hediyeyi alırken pazarlık ettim kendimden utandım :P
Ozan ucretsız boya koruma hedıye ettıler ''Hediyeyi alırken pazarlık ettim kendimden utandım'' anlamadım ben bu ısı hedıyenın parasınımı aldılar hedıye adı ustunde beles sana verılen cebınden paran cıkmadan yapılan edılen sey beles oldugundan dolayıda sen mutlu oluyon hedıye budur
ibrahim06
04/02/2011, 19:22
Lafı ağzımdan aldın Zeynel.
WiSTaRiA
04/02/2011, 19:49
Hediye herzaman güzeldir... :D:D utanılacak bişey yok... Takma kafana...
beleş olsun bizim olsun :D
helal olsun hakkın neyse onu al onlarda işlerini güzel yapsınlar sen onlara servis ücretini öderken bir güzel alıyorlar
StrawBeeRy
04/02/2011, 22:34
boya koruma onlar içinn nedir ki :D yaptırın sonra çirkeflik yapın yaza doğru tekrar yaptırmalarını sağlamaya çalışın :)