h k
01/02/2011, 11:10
arkadaşlar 92900 km ye ulaşan ve 5. yılını dolduran arabama muhtelif bazı bakımlar yaptırdım.
yağ ve filtreleri değişti
triger seti değişti.
şarj dinamosu kayışı değişti.kayış muhafazası sürtüyordu değişti.
kırık olan ön sol sis farı değişti.
akü değişti 60 amper mutlu akü takıldı.
ön cam silecekleri değişti.
şanzıman takozu değişti. (kalkışlardaki titremenin sebebi buymuş baskı balata daha idare eder denildi)
ön fren balataları değişti.
arka çamurluk içi muhafazayı sürtüp yerinden kopartmıştım , tamiri yapıldı.
kırık olan güneşliğin yenisi takıldı.
yapılan işlerin karşılığında toplam 1140 tl ödedim. kaşkol ve atkı setimi aldım , anti bakteriyel koruma uzun süreceği için başka zamana bıraktım ama sanırım hiç vakit bulamam o iş yatar.
genelde parça değişimi ağırlıklı olan bu bakımda ödediğim fiyatın uygun olduğunu düşünüyorum.
parçacılarda bulamadığım güneşliği antalyada bir servisin deposunda bulup bir gecede getirten birlik motora ve danışman Kadir beye teşekkür ederim.
yağ ve filtreleri değişti
triger seti değişti.
şarj dinamosu kayışı değişti.kayış muhafazası sürtüyordu değişti.
kırık olan ön sol sis farı değişti.
akü değişti 60 amper mutlu akü takıldı.
ön cam silecekleri değişti.
şanzıman takozu değişti. (kalkışlardaki titremenin sebebi buymuş baskı balata daha idare eder denildi)
ön fren balataları değişti.
arka çamurluk içi muhafazayı sürtüp yerinden kopartmıştım , tamiri yapıldı.
kırık olan güneşliğin yenisi takıldı.
yapılan işlerin karşılığında toplam 1140 tl ödedim. kaşkol ve atkı setimi aldım , anti bakteriyel koruma uzun süreceği için başka zamana bıraktım ama sanırım hiç vakit bulamam o iş yatar.
genelde parça değişimi ağırlıklı olan bu bakımda ödediğim fiyatın uygun olduğunu düşünüyorum.
parçacılarda bulamadığım güneşliği antalyada bir servisin deposunda bulup bir gecede getirten birlik motora ve danışman Kadir beye teşekkür ederim.