Orijinalini görmek için tıklayınız : OPET ten garip uygulama
Murat 1979
01/02/2011, 10:35
arkadaşlar bu sabah mazot almak üzere çorum merkez inal petrole gittim akaryakıt fiyatlarında değişme olup olmadığını sordum malum opet indirim yapacağını duyurdu henüz bir değişiklik olmadığı söylendi. Eve geldim int. opet çorum için pompa fiyatlarına baktım 6 kuruşluk indirim görünüyor,opet müşteri hizmatlerini aradım durumu anlattım verilen cevaplar ilginç;
-fiyat neden istasyonda düşmedi int. sitenizde düştü:int. sitesindeki fiyatlar tavsiye niteliğinde bayiler fiyatı kendileri oluşturuyor.
-İlk indirim kararını siz aldınız bangır bangır reklam yaptınız ne içindi : Dediğim gibi bayi fiyat ayarlıyor ser piyasa vs vs...
-Zam geldiğinde her yerde aynı olabiliyo ama: İstasyonların bileceği iş vs.vs.
-E siz niye varsınız : ...........
O pet bu pet hepsi hikaye olan vatandaşa onlar cebi doldurma derdinde
serkankucuk
01/02/2011, 10:36
opet'i severddimmmm eskiden...
shell iyidir ;)
uzuncocuk
01/02/2011, 10:39
vanlıılar neden kacak kullanıyor daha ıyı anlıyorum sımdı.... musterı hızmetı falan yok:) ırandan al turkıyede sat ... yakıt aynı yakıt test edıldı onaylandı:)
Işık sabah yandı ama bugün almıycam, malum 1 şubat etkinliği... ben almazsam ne olacak demeyin, duyarlı olursak rakam inananılmaz boyutlara ulaşacaktır. İnat ettim almıycam....
Bende almadım bugün ama yarın yine alacağız değişen bişi olmayacak , opet de bitti benim için artık . su koyacam arabama çalışırsa çalışır çalışmazsa yürüycem :D
Murat 1979
01/02/2011, 11:33
normalde bende almıycaktım ancak öğleden sonra yol yapmam gerekecek mecburen aldım
krakercocuk
01/02/2011, 11:58
kadoil rulez:D 3,18
fırat kadoil 'denmi aldın ? :)
Bende almadım bugün ama yarın yine alacağız değişen bişi olmayacak , opet de bitti benim için artık . su koyacam arabama çalışırsa çalışır çalışmazsa yürüycem :D
Mehmet abi birazdaha yurumeye devam et :) full acılınca alırsın
WiSTaRiA
01/02/2011, 13:45
yokmu bir delikanlı şu akaryakıt fiyatını düşürecek...
bende dün aldım mecbur opetten 30 liralık paro vardı Allahtan :D
hsncck26
01/02/2011, 13:50
belkı bılıyorsunuz dur dünyanın en pahalı akaryakıtı ve doğalgazını bız kullanıyoruz
amerikada kurşunsuz ile 60 lıtrelık depo 20 dolara doluyor
eminecan
01/02/2011, 13:51
:-):clapping:
Kriminal
01/02/2011, 13:51
Yetiş Kemal :D
ademtahir
01/02/2011, 13:56
bu mazotun içine biraz idrar karıştırsak nasıl olur acaba :D :D
şirketler motorini 2.80 den alıo izmir tüpraştan bilginize
WiSTaRiA
01/02/2011, 14:07
Arkadaşlar......
Forum olarak şirket kuralım... Anonim şirketi yada limited şirketi kuralım benzin ve mazotları ucuza alalım... :D:D:D
ademtahir
01/02/2011, 14:11
Arkadaşlar......
Forum olarak şirket kuralım... Anonim şirketi yada limited şirketi kuralım benzin ve mazotları ucuza alalım... :D:D:D
doğuya taşınalım hep beraber kaçak getiririz tankerle sırayla arabalara doldururuz :D
Opet olayını ben de bitirdim...
Artık bp ya da shell alağım...
Hatta bp den dün yakıt aldım 100 tl.lik..
Dün hediye puanı kazanılan son gündü..
Eleman abi bu puana yazık olmasın dedi 50.tl.lik tl.lik de kendisi çekti...
Sonra o puana hem 3lü çorba hem de küçük tava verdi...
Arkasından aracın silecek suyunu tamamlayıp antifrizi bome gibi bir cihazla kontrol etti...
Promosyonu toplasan 10tl etmez ama yaklaşımları çok hoşuma gitti...
WiSTaRiA
01/02/2011, 14:16
doğuya taşınalım hep beraber kaçak getiririz tankerle sırayla arabalara doldururuz :D
uyar bana adem abi... :D:D:D
ademtahir
01/02/2011, 14:18
uyar bana adem abi... :D:D:D
aramızda kaçak mazot kullanan arkadaşlarımız var onlar yardımcı olur bize :D
WiSTaRiA
01/02/2011, 14:21
:d:d:d:d
arkadslar full.com.tr ıle ırtıbata gecelım ''ful kurumsal kart'' gıbı bır kart versınler forum uyelerıne normalde sattıkları % 7 indirim üzerine bırazdaha indirim yapsınlar
Ziyaretçi049
01/02/2011, 14:35
Bende Shell'den alıyorum artık ama eskiden depoyu fulletiyordum hep şimdi 50TL'lik yakıt alıyorum 3-4 gün bile gitmeden tekrardan gidiyorum istasyona sinir oluyorum. İndirsinler artık şu fiyatları yaa :@
evet aynen bende sınır oluyorum bu benzın istasyonlarına bende opetı bıraktım POdan alıcam artık FULL gelene kadar öle gelınce FULL artık
suvari_84
01/02/2011, 14:58
zaten van da lpg li araç yok gibi bişey :) gece kondu gibi evlere girip benzin alıyorsun ben en son 3 yıl önce gittiğimde taksicinin aracı benzinliydi :)
onderbaki
01/02/2011, 17:33
kısacaiçine etmiş olursun tabii:d
ahahaha yarıldım gülmekten :D :D
ibrahim06
01/02/2011, 19:51
:poster_t::poster_t::-):-)Abi tenha bir yerde yap ama. Ya da boşver benzinlikte de olur
predator_ant
01/02/2011, 19:54
vanlıılar neden kacak kullanıyor daha ıyı anlıyorum sımdı.... Musterı hızmetı falan yok:) ırandan al turkıyede sat ... Yakıt aynı yakıt test edıldı onaylandı:)
+ 1000
kesımlıkle opetten almıyorum artık bıttı benım için
Aldıgım 6 Milli Piyango biletinden birine bile amorti dahii çıkmayınca o yılbaşı gecesi bitmişti benim için Opet.. :newyear0:
He allahim yorumlari okudum koptum valla :D
Adem baba bende dusundum fakat yedigin yemege ve ictigin siviya dikkat etmek gerek mazallah red bull felan icersek motor patlar diye korkuyorum :D :D
Banada amorti bile cikmadi zaten ogunden beridir sogudum opetten :)
uzuncocuk
01/02/2011, 22:55
sırket kuran arkadaslar zahmet etmeyın buralara kadar... ben sıze tanker tanker yollarım.... bu arada 2.80 tlden rafınerı euro dızel satıyor vanda erk petrol... laboratuvar testınde opetle yakıtı aynı cıktı( yanı dıger yakıtlardan farkı yokmus) adamlar faturasız satıyorlar yakıtı. kacak getırdıklerı mazotun( 1.30 tl cıvarı) uzerınede bıze aksettırmedıklerı 70 kr luk vergıyı koyup uzerınede 30 -40 kr kar koyup kacak mazotu kamyonculara otobusculere 2.30 dan satıyorlar... bızde sızın aldıgınız yakıtın aynısını 2.80 e almıs oluoz... çözüm bu:) ekonomıde son nokta::)
ibrahim06
01/02/2011, 23:36
He allahim yorumlari okudum koptum valla :D
Adem baba bende dusundum fakat yedigin yemege ve ictigin siviya dikkat etmek gerek mazallah red bull felan icersek motor patlar diye korkuyorum :D :D
Redbull neyse de bildiğim kadarıyla Adem baba arasıra iki tek atıyor. O zaman yaparsa sen seyreyle motoru :)
sırket kuran arkadaslar zahmet etmeyın buralara kadar... ben sıze tanker tanker yollarım.... bu arada 2.80 tlden rafınerı euro dızel satıyor vanda erk petrol... laboratuvar testınde opetle yakıtı aynı cıktı( yanı dıger yakıtlardan farkı yokmus) adamlar faturasız satıyorlar yakıtı. kacak getırdıklerı mazotun( 1.30 tl cıvarı) uzerınede bıze aksettırmedıklerı 70 kr luk vergıyı koyup uzerınede 30 -40 kr kar koyup kacak mazotu kamyonculara otobusculere 2.30 dan satıyorlar... bızde sızın aldıgınız yakıtın aynısını 2.80 e almıs oluoz... çözüm bu:) ekonomıde son nokta::)
Siirt Pervaride bir tane benzinlik var. İsteseniz bile batıda satılan benzin-mazottan alamıyordunuz. Tamamen kaçaktı.Ama bize indirim yapmazlardı.pervariden biri alınca kaçak fiyatına biz alınca Türkiye geneli fiyatına satarlardı. Sene 2005.
Redbull neyse de bildiğim kadarıyla Adem baba arasıra iki tek atıyor. O zaman yaparsa sen seyreyle motoru :)
Siirt Pervaride bir tane benzinlik var. İsteseniz bile batıda satılan benzin-mazottan alamıyordunuz. Tamamen kaçaktı.Ama bize indirim yapmazlardı.pervariden biri alınca kaçak fiyatına biz alınca Türkiye geneli fiyatına satarlardı. Sene 2005.
Doğrudur abi bunun benzerlerini duydum yapmışlardır yaparlar daa.
Bide sen Ts atkısı yada formasıyla gitmişsen :) yakıt verdiklerine sevinmek gerek :) Ama olsun bize Her yer Traßzon :D
uzuncocuk
01/02/2011, 23:44
buralar cok degısmıs o zman
ibrahim06
01/02/2011, 23:45
buralar cok degısmıs o zman
yoo van'da o zaman da sorun yoktu.Arasıra gezmeye gittiğimizde birinden indirimli alamazsak başka birinden alırdık.
uzuncocuk
01/02/2011, 23:57
yoo van'da o zaman da sorun yoktu.Arasıra gezmeye gittiğimizde birinden indirimli alamazsak başka birinden alırdık.
ben ılk basta cekındım gercı sımdıye kadar cadece bır depo aldım erk petrolun yakıtından ama dedımya kacak degıl bu yakıt yalnıs anlasılmasın... bu aya kadar ortalamam 7.7 7.8 dı sehır ıcı... bu depoda 7.1 gordum... hıcbır cekıs sıkıntımda yok... arkadasımızda test sonucunu verdı bıze... yakıt bızım rafınerı yakıtımızdan farksız... napalım bulduk bakalım bır yol
rodopian16
02/02/2011, 00:01
****. opetin... biz fiyatı tavsiye olarak bildiriyoruz der zaten hep... yazın 10 kuruş indiği gün eski fiyattan satınca şikayet ettim aynı aptalca cevap.
yarın bende doldurcam depoyu bakalım indirim olmadıysa başlarım yakıt güvenlik sistemine kim alırsa ona satsın artık...
Murat 1979
02/02/2011, 00:54
ooooooooo konu almış yürümüş aklıma bide zam zamanı kopan tantanalar geldi şimdi tısssssssss bugün yarın yine artacak eli kulağında haberiniz olsun:)
santiago
02/02/2011, 10:34
benzini bp den dizeli shellden alıcaksın demişler büyüklerimiz :)
ben mobilden yüzde 5 indirimli alıyorum antalyada petrolcu akraba olduğu için eurodizel bana 3.17 den geliyor mutlyuum :D
evo_dynmc
02/02/2011, 13:57
ben bir dönem petrol ofisinde çalıştım ve po.da da akaryakıt istasyonlarının fiyatlarını ser piyasaya göre birkaç puan farkla değiştirme hakları vardı ve tonla şikayet gelse de fark çok büyük değilse işlem yapılmazdı. opet.te de çok bir şey olacağını sanmam,
tutkuaydin41
02/02/2011, 14:15
lukoil de lukoılın kendı kartyla 0,15-0,17 kurus arası ındırım oluor lt basına