Orijinalini görmek için tıklayınız : Torpido Mutluluğu
beceriqli
30/01/2011, 03:22
20 gün kadar önce sıfır aldığım ve hep torpidosunun küçüklüğünden yakındığım Active 1.4 Fire Evo'nun torpidosundan, torpidonun yukarısına saklanan, halı saha maçlarına girerken içine cep telefonumu ve cüzdanımı sığdırabileceğim kadar büyük bir cep çıkması sebebiyle fevkalade mutlu olmuş ve bu mutluluğumu sizlerle paylaşmak istemişimdir. (Hala o küçük cebi bulamayan arkadaşlar varsa da bulsunlar amaçlı :))
Yalnız bu arada, acaba aracın başka yerlerine de saklanmış paskalya yumurtaları var mıdır ?
yedek lastiğin altından pasta içinden de dansöz çıkıyor :D :D
valla torpido içindeki evraklık haricinde bu arabada eşya gözü görmedim ben (kapı cepleri hariç)
beceriqli
30/01/2011, 03:37
valla torpido içindeki evraklık haricinde bu arabada eşya gözü görmedim ben (kapı cepleri hariç)
:))))))))
Ben de diyorum araç niye çok yakıyor. Meğer bagaj boş değilmiş, dansöz taşıyormuşuz...
WiSTaRiA
30/01/2011, 10:27
Ne dansozmu??? Hadi ya... Grandelere neden koymamislar ya... :D :D
torbidonun neresi kardeşim bu üstümü oluyor ben bulamadımda:D
Grandelerde zenne varmış abi:)
ne dansozmu??? Hadi ya... Grandelere neden koymamislar ya... :d :d
:d:d:d
beceriqli
30/01/2011, 13:57
torbidonun neresi kardeşim bu üstümü oluyor ben bulamadımda:D
torpidonun tavanında :)
burgulu bir kilit sistemi var, kilidi açınca aşağı doğru açılıyor :)
süperdi abi :D :D
ben hala bulamadım nerde bu burgulu açma yeri. :D açılcak kapağı gördüm ama acacak burguyu bulamadım kırılcak dıye hiçbiyeride zorlamıyorum :D
puntolEVOli
30/01/2011, 17:03
Punto almak için bir sebebim daha olduuu:X
Revenant
11/02/2011, 01:00
herkes dansoz zenne cıkmıs benımkınden bıyıklı bır köçek cıktı :S:S :D
konu çok dağılmış. resimli şekilde görebilirmiyiz? akşam bakayım.
not: torpido resmi
zafermutlu
11/02/2011, 10:58
evosu olan arkadaşlar torpidoyo açın yukarıda yuvarlak dügme gibi kilit sistemi var çevirin, açın. evrak gözü diye geçiyor galiba bu kısım. bunun dışında dansözü bende aradım, broşürlerde vardı araca koymamışlarsa dava açacam:D
ikince eller boş çıkıyor abi yaa dansözü alınmıs olarak :)
beceriqli
11/02/2011, 14:04
Resimler Böyle,
İlk resimdeki kırmızı işaretli yerdeki yuvarlak yeri çevirince evraklık aşağı doğru açılıyor.
İkinci resimde de açılmış hali :)
ulen konunu içine etmişniz :D
Dansöz olayını çıkaran arkadaş sana sesleniyorum ulen aracın dynamic tesisatı var , torpidona soğuk hava geliyor bagajında dansöz var buneiştir yüksek yerlerde tanıdığınmı var :D
Aracın kullanım klavuzunda yazıyor bu detaylar,çok kullanışlı bir göz orası ancak torpido çok ufak,benim Kangoo'nun torpidosuna laptop giriyor desem inanırmısınız...:)
ulen konunu içine etmişniz :D
Dansöz olayını çıkaran arkadaş sana sesleniyorum ulen aracın dynamic tesisatı var , torpidona soğuk hava geliyor bagajında dansöz var buneiştir yüksek yerlerde tanıdığınmı var :D
hocam ben aracı ikinci el aldım haliyle dansözde ikinci el olmuş oldu :D
adamlarımız heryerdeler, benim punto özel :D
beceriqli
12/02/2011, 13:02
Aracın kullanım klavuzunda yazıyor bu detaylar,çok kullanışlı bir göz orası ancak torpido çok ufak,benim Kangoo'nun torpidosuna laptop giriyor desem inanırmısınız...:)
Mustafa abi, senin Kangoo'ya, bizim punto ların bagajı kadar torpido koymuşlar o zaman :)
pilotender
21/02/2011, 01:16
Önceki aracım GP'de torpidonun küçüklüğünden ben de gerçekten şikayetçiydim. Ancak, şimdiki aracım olan Fiorino'nun torpidosuna 100 lük CD çantası ve daha birsürü ıvır zıvırı sığdırabiliyorum. Bütün araçlarda torpido gözü keşke bu kadar büyük olsaydı...
Bende böle cevrilcek bişi yok ya :S resimdeki gibide değil görüntü :S
ön yolcu tarafında zeminde altında bir numara olan sürgülü kapağı olan bir bölmemiz daha var :)
O bahsettiğiniz şasi no olmasın ?
O bahsettiğiniz şasi no olmasın ?
büyük ihtimalle.. ama fena bir bölme değil hani ufak telefon para vs koyulabilir. sağına soluna bakmadım gerçi etrafı boşsa sakat :D gider telefon para vs :D
Çok hoş yafvvvv.En sıkıcı konumuz böle olsun inşallah:):):)
Bravonunda torpidosu kullanışsız.Üstelik el kitabı için üste bir raf yapmışlar ve bu raf iyice kullanışsız hale getirmiş.
Dedeniz olarak bu rafı kesip attım ve torpidoya bagajdaki halı benzeri bir döşeme malzemesi kapladım.Ayrıca klimanın hava dağıtıcısından orj. bir kalorifer borusu kullanarak göğüsün arkasından torpıdoya klima bağlantısı yaptım.Bence çok kullanışlı oldu.Sanırım torpidosu soğutuculu tek Bravo benimki... :Ç Akşam resimleri paylaşırım... Eleştiri ve beğenileribnizi paylaşırsanız sevinirim.
12359
Bravo'mun torpidosu bu hale geldi.
krakercocuk
24/02/2011, 00:40
güle güle kullan abı
12359
Bravo'mun torpidosu bu hale geldi.
Ne varsa eskilerde var...:)
Resimler Böyle,
İlk resimdeki kırmızı işaretli yerdeki yuvarlak yeri çevirince evraklık aşağı doğru açılıyor.
İkinci resimde de açılmış hali :)
benim evo mylife modeli fakat ben torpidoda öyle bir göz bulamadım??? Sanki aşağı acılacak gibi duran bir yer var ama öyle dediğiniz gibi yuvarlak bi yer yok :) my life modelinde yok mu acaba evrak gözü?
Bende de yok bazilarinda yok