Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bagaj kapagindaki punto yazısında kuflenme

PuntoMan
29/01/2011, 22:32
Merhabalar,
Bugün bagaj kapağını açarken dikkatimi çekti; bagaj kapagindaki Punto yazısında kuflenmeler oluşmuş :( Once çamur falan zannettim ama ciddi ciddi kuflenmis. Bunu daha onceden yaşayan var mıdır, garanti kapsamında degistirtebilir miyim, veya nasıl hareket etmemi tavsiye edersiniz?

Şimdiden teşekkür ederim.

StrawBeeRy
29/01/2011, 22:54
sökün bence hiç takmaya gerek yok zaten çift taraflı bantlı altında delik felan yok

takres
29/01/2011, 23:01
bence de sökün...
küflenme meselesi ise çok ilginç...

sysworm001
29/01/2011, 23:38
usta o pastayla çıkar dert etmeyin bendede oldu;)

WiSTaRiA
29/01/2011, 23:51
Yıkamacılarda ilaçlar var onlar çıkartır...

PuntoMan
29/01/2011, 23:57
bence de sökün...
küflenme meselesi ise çok ilginç...

Sökmek mevzu değil de -hele de delik falan yoksa- orjinalligini bozmak istemiyorum :s Daha arabanın garantisi dolmadı yahu :@

StrawBeeRy
29/01/2011, 23:58
Sökmek mevzu değil de -hele de delik falan yoksa- orjinalligini bozmak istemiyorum :s Daha arabanın garantisi dolmadı yahu :@
yaw bunun orjinallikle ne alakası var satarken alan kişi punto yazısı varmı yokmu diyemi bakıcak sizde :)

berkeraaa
30/01/2011, 17:59
benim başıma geldi...hem ön logo da hemde arka logo da...ikisinide garanti kapsamında 15 dakikada hallettiler...

HasanAliz
30/01/2011, 21:25
garantiniz var kendiniz uğraşmayın servise götürün onlar uğraşsın. garanti böyle günler için lazım zaten

Ersal
04/02/2011, 00:39
Garantili ise dert etme hallolur

gurik
04/02/2011, 13:31
garantiden değiştirin. sökmek ne demek orjinal yazı sökülüp atılır mı?

PuntoMan
04/02/2011, 15:53
Bugün servise gittim. Pasta ile cikartilabilecegini söylediler. Çıkartacaklar, eğer tekrarlarsa yazıyı gaantiden değiştirecekler. Bu arada problemin yazi uzerindeki kromajdan kaynaklandığını söylediler. (Yazıya parlakligini veren madde)

Herkese teşekkürler.

atalays
23/03/2011, 18:27
Garantiniz yoksa öyle bir durum varsa diş macunu ebatında satılan krom parlatıcılar var çoğu markette oluyor ,onu bir bez yardımı ile nikelajı giden yere sürün ve ovalayın anında parlayacaktır.daha önceki aracımda uygulamıştım...

mirayhan
13/05/2011, 00:46
Benim aracımda bagaj kapağındaki PUNTO yazısındaki T harfinin üst kısmı düşmüş garanti kapsamında değiştirebilir miyim?

kamilinal
20/05/2011, 11:42
aynısı banada oldu t harfının ust kısmı dustu.daha servıse gıtmedım ama 10000 bakımında servıste garantıden yaparlar dıe dussunuorm

asukasan
20/05/2011, 13:14
Merhabalar,
Bugün bagaj kapağını açarken dikkatimi çekti; bagaj kapagindaki Punto yazısında kuflenmeler oluşmuş :( Once çamur falan zannettim ama ciddi ciddi kuflenmis. Bunu daha onceden yaşayan var mıdır, garanti kapsamında degistirtebilir miyim, veya nasıl hareket etmemi tavsiye edersiniz?

Şimdiden teşekkür ederim.

merhaba, aracınız dışarıda duruyorsa ve bir sahil kentinde yaşayıp nemli bir hava hakimse genelde krom nikel kaplı yazılarda korozyon ve pas gibi durumlar meydana gelebilir, bunu önlemek için 2 veya 3 ayda bir aracınızın krom arma, yazı ve benzeri bölgelerine yapı market ve hırdavatçılarda satılan wd40 sıvı yağlama ürünü ile bir beze uygulayıp bu gölgeleri silerseniz bu sorun ortadan kalkacaktır. hatta korozyonlu bölgelere bile uyguladığınızda bu lekelerin çıktığını göreceksiniz, wd40 ürününüzü aracınızın gıcırdayan kapı menteşe ve kilitlerindede kullanabilirsiniz, tecrübe ile sabittir.

krm1983
20/05/2011, 13:16
merhaba, aracınız dışarıda duruyorsa ve bir sahil kentinde yaşayıp nemli bir hava hakimse genelde krom nikel kaplı yazılarda korozyon ve pas gibi durumlar meydana gelebilir, bunu önlemek için 2 veya 3 ayda bir aracınızın krom arma, yazı ve benzeri bölgelerine yapı market ve hırdavatçılarda satılan wd40 sıvı yağlama ürünü ile bir beze uygulayıp bu gölgeleri silerseniz bu sorun ortadan kalkacaktır. hatta korozyonlu bölgelere bile uyguladığınızda bu lekelerin çıktığını göreceksiniz, wd40 ürününüzü aracınızın gıcırdayan kapı menteşe ve kilitlerindede kullanabilirsiniz, tecrübe ile sabittir.
özellikle kapı menteşelerinde çok faydası oluyor hatta benzünin depo kilidine sıkarak ileride zorlanmaların da önüne geçersiniz

gurik
21/05/2011, 01:00
yaw bunun orjinallikle ne alakası var satarken alan kişi punto yazısı varmı yokmu diyemi bakıcak sizde :)

ben bakarım.
hem neden basit bir problem için orjinal bir parçayı söküyor? 2 dk lık iş onu temizlemek. malzemeye ve orjinalliğe saygı duymak gerekli. Avrupa ve amerikada 60 yıllık araçlar orjinal geziyor ve bizim milletin ağzının suyu akıyor. Milli servet böyle korunur. o at dediğiniz parça en az 40 TL.

tayfux
21/05/2011, 01:11
mert niye bakarım biliyor musun?bagaj boyanırken o yazı çıkartılır ve değişirken bagajın üstünde gelmez o yazı sonradan satın alınır eğer yazı yoksa boyanmış ve değişmiş olabilir bunun için bakarım özellikle arabanın orjinal yazıları ve stickerleri var mı diye..

asukasan
21/05/2011, 10:24
ben bakarım.
Hem neden basit bir problem için orjinal bir parçayı söküyor? 2 dk lık iş onu temizlemek. Malzemeye ve orjinalliğe saygı duymak gerekli. Avrupa ve amerikada 60 yıllık araçlar orjinal geziyor ve bizim milletin ağzının suyu akıyor. Milli servet böyle korunur. O at dediğiniz parça en az 40 tl.

+ 1000