malice
28/01/2011, 02:27
Merhabalar bende bugün bir talihsizlik sonucu GP'ci oldum...
İyiki olmuşum gerçi güzel bir anı değil ama sizinle paylaşmak istedim.
Nisan 2010 'da 27 milyona Honda Civic yeni kasa dream aldım..
Fakat satıcı galeriye güvendiğimden servise göstermeyip sadece usta olan bir tanıdığıma göstermeyi uygun buldum ve arabayı en nihayetinde aldım..
Fakat bazı nedenlerden dolayı, araca kasko yaptıramadım..
Aralık ayında kasko yaptırmak için başvurduğumda aracın pert kaydının olduğunu öğrendim.
Olay Bursa'da Oto Galericiler sitesinde Sönmez Oto Galeri'de gerçekleşti...
Bu olayı duyunca araştımaya başladım...
sonuçta 8 ay olmuştu arabayı alalı..Adamları aradım arabayı geri almalarını bana aracın pert kaydının olduğunu söylemediklerini söylediğimde onların da olayı bilmediklerini arabayı geri alacaklarını söylediler...
Ben Yine inandım...
bana ne yapmak istediğimi sordular bende araba alacağımı söyleyince biz sana bulalım dediler..
Tamam dedim..
beklememi şu an araç olmadığını (temiz) söylediler..
Biz beklemeye başladık
3-4 hafta geçti bir ses çıkmamaya başladığını hissedince işimden izin alarak Bursa'ya gittim. Bu arada ben Malatya'da ikamet ediyorum..
Neyse , Uzun konuşmalardan sonra adamların bu arabayı kolay kolay geri almayacakalrını alırlarsa da beni zarara uğratarak alacakları anlaşıldı....
Sözün kısası 27 liraya alıp tüp taktırdığım masraflar yaptığım arabamı 23,5 a aldılar....
güya bana yardım ettiler....
anlayacağınız 3,5 milyar zararım oldu bu işten ...
arabasız kalınca araba aramaya başladım o anda bursa'da olduğumdan internetten Bursa'daki arabalara baktım... ve Grande Punto ile tanıştım....
Bugün arabamı aldım ve çok mutluyum Satan arkadaşım Faruk'tan Allah razı olsun...
Arabaya güzel bakmış 2009 model 1.4 GP Benzinli Dinamik...
Kırmızı renk ve 6000 km.'de yani sıfır ayarında bir araba...
Benim için bir gün önceki olaydan sonra süper bir olay oldu....
Bundan sonra bende aranızdayım Araba alacak veya satacak arkadaşlara Lütfen Araba alırken Galeriden arab almamaya çalışın en azından dürüst bile olsalar karınız olur...
İkincisi aldığınız arabayı lütfen servise götürüp Ekspertiz kaydını isteyin..
En önemlisi;
Kargo şirketinden arabanın plaka ve şasi numaralarını vererek daha önceki kaza ve kusurlarını araştırtın...
Aranızda ollmaktan buruk da olsa memnunum..
İyiki olmuşum gerçi güzel bir anı değil ama sizinle paylaşmak istedim.
Nisan 2010 'da 27 milyona Honda Civic yeni kasa dream aldım..
Fakat satıcı galeriye güvendiğimden servise göstermeyip sadece usta olan bir tanıdığıma göstermeyi uygun buldum ve arabayı en nihayetinde aldım..
Fakat bazı nedenlerden dolayı, araca kasko yaptıramadım..
Aralık ayında kasko yaptırmak için başvurduğumda aracın pert kaydının olduğunu öğrendim.
Olay Bursa'da Oto Galericiler sitesinde Sönmez Oto Galeri'de gerçekleşti...
Bu olayı duyunca araştımaya başladım...
sonuçta 8 ay olmuştu arabayı alalı..Adamları aradım arabayı geri almalarını bana aracın pert kaydının olduğunu söylemediklerini söylediğimde onların da olayı bilmediklerini arabayı geri alacaklarını söylediler...
Ben Yine inandım...
bana ne yapmak istediğimi sordular bende araba alacağımı söyleyince biz sana bulalım dediler..
Tamam dedim..
beklememi şu an araç olmadığını (temiz) söylediler..
Biz beklemeye başladık
3-4 hafta geçti bir ses çıkmamaya başladığını hissedince işimden izin alarak Bursa'ya gittim. Bu arada ben Malatya'da ikamet ediyorum..
Neyse , Uzun konuşmalardan sonra adamların bu arabayı kolay kolay geri almayacakalrını alırlarsa da beni zarara uğratarak alacakları anlaşıldı....
Sözün kısası 27 liraya alıp tüp taktırdığım masraflar yaptığım arabamı 23,5 a aldılar....
güya bana yardım ettiler....
anlayacağınız 3,5 milyar zararım oldu bu işten ...
arabasız kalınca araba aramaya başladım o anda bursa'da olduğumdan internetten Bursa'daki arabalara baktım... ve Grande Punto ile tanıştım....
Bugün arabamı aldım ve çok mutluyum Satan arkadaşım Faruk'tan Allah razı olsun...
Arabaya güzel bakmış 2009 model 1.4 GP Benzinli Dinamik...
Kırmızı renk ve 6000 km.'de yani sıfır ayarında bir araba...
Benim için bir gün önceki olaydan sonra süper bir olay oldu....
Bundan sonra bende aranızdayım Araba alacak veya satacak arkadaşlara Lütfen Araba alırken Galeriden arab almamaya çalışın en azından dürüst bile olsalar karınız olur...
İkincisi aldığınız arabayı lütfen servise götürüp Ekspertiz kaydını isteyin..
En önemlisi;
Kargo şirketinden arabanın plaka ve şasi numaralarını vererek daha önceki kaza ve kusurlarını araştırtın...
Aranızda ollmaktan buruk da olsa memnunum..