Orijinalini görmek için tıklayınız : Beleş motor koruma
jakabo_ank
25/01/2011, 14:51
bugün telefonuma fiat tan oto dan mesaj geldi. ücretsiz motor koruma yaptırabileceğim yazıyor. böyle bir mesaj gelen arkadaş varmı aranızda. fiat ve ücretsiz birşey yanyana pek yakışmadığından soruyorum.
:) motor koruma kapsamında neler yapılıyor peki?
jakabo_ank
25/01/2011, 14:58
gelmesi sorun değilki. nasıl bir işlem yapıyorlar dandik bir fıs fıs var onumu sıkıp yolluyorlar yoksa harbi işlemmi yapacaklar.
gelmesi sorun değilki. nasıl bir işlem yapıyorlar dandik bir fıs fıs var onumu sıkıp yolluyorlar yoksa harbi işlemmi yapacaklar.
bana o dandik fısfıs sıkıp yıkama yaptılar bakımda o mu acaba ama zannetmiyorum o motor yıkama oluyor sanırım :D
Banada dün akşam geldi önemsemedim hemen hemen her yerden geliyor suyla yıkayıp parlatıcı sıkıyorlar , başka ne olacaktıki :)
bedava sirke baldan tatlıdır
kifanhom
26/01/2011, 01:45
kaskoyu birmotta koç allianz tan yaptırmıştım
oradaki kız bedava motor ve iç koruma hediyemiz var demişti
sonra arabayı almaya gittiğimde servisteki arkadaşa sordum ve bizzat baktım kullandıkları malzemeye
gerçekten motor koruma
jakabo_ank
27/01/2011, 12:48
aradım hafta içi istediğiniz gün gelin yapalım dediler. yarın öğlen 12 de word cardın kampanyasından faydalanıp check up yaptıracam arabaya bosch serviste sonrada tan otoya geçelim bakalım. ya çokmu beleşçi oldum ne.
jakabo_ank
28/01/2011, 00:37
arkadaşlar bu öğleden sonra gittim tan oto ya aracıın direksyonunu falanda kontrol ettiler saolsunlar. güzel servis yapmış adamlar. motoruda özel bir maddeyle temizlemişler ve yıkamışlar. artık dandik fısfısmı yoksa iyi bişeymi bilemicem. ama servisi ve ilgiyi beğendim