Orijinalini görmek için tıklayınız : Ses sorunu
evo aracımda müziğin sesini açtığımda ses çıkan hopörlerimin oldugu yerlerden cızırtı geliyor.bu durum normal mi acaba?bu durumu giderebilir miyiz? Bundan yana şikayeti olanlar ve olmayanlar cevap verirseniz sevinirim.
zafermutlu
25/01/2011, 12:58
çokmu açıyosun sesi , benim komple degişti izole edildi ses yok..
evo aracımda müziğin sesini açtığımda ses çıkan hopörlerimin oldugu yerlerden cızırtı geliyor.bu durum normal mi acaba?bu durumu giderebilir miyiz? Bundan yana şikayeti olanlar ve olmayanlar cevap verirseniz sevinirim.
CD dinlerkenmi Radyo dinlerkenm cızırtı yapıyor
Hangisi?
valla yüksek seslerde basslarda benimde geliyor ses. hoparlörden geldiği kesin. aracı ilk aldığım gün arkadaş birden 33 34 lere çıkarmıştı sese bakmak için ondan mı oldu acaba? garanti kapsamına giriyor mu hoparlörler:D
yüksek ses de bende de yapıyor...
muafaza edilmesi gerek olabilir
acaba ön 2 hoparlörü değiştirsem orta kalite bir şeyler alsam çifti yüz lira olanlardan :D seste verim alabilirmiyim özellikle basslarda cızırtı yapmaması için
zafermutlu
25/01/2011, 14:05
bası açarsanız tabiki ses gelir:) kapatın bası 0 yapın. tizi son . EQ kapatın.. yüksek sesde daha net dinleyin.
Orjinal kolonlarda bu cızırtı yapar ses yüksek açıldığında
Hangisi?
benim aracta kısık seste ve cd dede radyodada sadece sol taraftakı kolondan bir cızırtı gelıyor.kolon patlak olsa yuksekte de yapar sesı acınca kesılıyor neden olabılır?
gurcan45
25/01/2011, 17:01
kapı sacı ıle kapı dosemesı arasındakı ızlole malzemesı var beyaz o malzemeyı servıse gıdınce uzerıne delıkler acmalarını soylersen yada kendın yaparsan sorunu cozebılırsın hoparlorun yaptıgı hava yuzunden o tıtrıyo ses yapıyo buyuk ıhtımal odur
kara kız
25/01/2011, 17:16
o izolasyon malzemesini delerseniz eger araç içine daha fazla ses ve cızırtı gelir..en mantıklısı iç padizot altına bez keçe dosemek hem içerdeki tıtresimden kaynaklanan cızırtılar kesilir hemde dısardan araç içine gelen sese azalma meydana gelir..2 senedir bu şekılde kullanıyorum aracımı gercekten fark çok...
Hangisi?
Farketmiyor.özellikle bası açtıgımda oluyor.bası 1 yapıyorum orta ses seviyesinde sorun yok ama baslı dinlemeyi sevdiğim için sorun oldu bu durum...
çokmu açıyosun sesi , benim komple degişti izole edildi ses yok..
evet sesi ve bası falalaştırdıgımda oluyor. değişen konusunda bıraz daha ayrıntılı anlatır mısın?
gurcan45
26/01/2011, 00:49
o izolasyon malzemesini delerseniz eger araç içine daha fazla ses ve cızırtı gelir..en mantıklısı iç padizot altına bez keçe dosemek hem içerdeki tıtresimden kaynaklanan cızırtılar kesilir hemde dısardan araç içine gelen sese azalma meydana gelir..2 senedir bu şekılde kullanıyorum aracımı gercekten fark çok...
Servısın yaptıgı ıslem bu sekılde delme denınce buyuk delıkler degıl sadece hava basıncını gecırecek kadar tıtremesın dıye