Orijinalini görmek için tıklayınız : Teşekkürler Oto İzmir in İncisi
Bugün pazar olmasına rahmen beni ve bir kaç arkadaşı kırmadı ve bugünde dükkanını bize açarak elinden gelenin en iyisiyle 2009 model puntomun 25.000 km bakımını yaptı.
yapılanlara gelirsek
ön-arka fren kontrolü temizliği,
motor ve yürüyen aksam detaylı inceleme kontrol
sazuman yağı kontrolü
bunların yanında
castrol edge 5w-40
yag filtresi
hava filtresi
polen filtresi
bakımdan sonra Hakan abi (sabancı) ve Cem (puntoaz) geldiler ufak bir oto buluşması yaptık diyebiliriz.güzel sohbet eşliğinde araçlarımızı inceledik ve eksikliklerini sayesinde tamamladık.burdanda ayrıca a Teşekkür ederim , iyiki varsın.
ın dükkanı açıp toplanıonuz beni çağırmıyonuz bak bakk gercı hastalıktan cıkamadım hıc bugun dısarı, yapmıs gene yapacagını.
geçmiş olsun Mert umarım iyisindir.
bir anda toplanıverdik 3 yönden 3 punto :D
geçmiş olsun Mert umarım iyisindir.
bir anda toplanıverdik 3 yönden 3 punto :D
iyiyim atalay gece uyuamadım atesten bugun toparladım bıraz ıı yapmıssınız valla bıdahkıne benıde cagırın:D
Sevgili adaş dün benim de hoparlörlerimin montajını yaptı, kendisine teşekkürlerimizi sunuyoruz buradan.
Sevgili adaş dün benim de hoparlörlerimin montajını yaptı, kendisine teşekkürlerimizi sunuyoruz buradan.
seste degısıklık oldumu hoparlorlerı takınca
edelsang
23/01/2011, 23:45
ın dükkanı açıp toplanıonuz beni çağırmıyonuz bak bakk gercı hastalıktan cıkamadım hıc bugun dısarı, yapmıs gene yapacagını.
çok geçmiş olsun.
Valla ın namını bilmeyen kaldımı merak ediyorum ya :) benim aracında uğultu sorunu var ama garantili işte :S poyraza götürcem bakıp geçicekler biliyorum :S off garanti yaptırmasak olmuyor muydu bu araçlara :S
seste degısıklık oldumu hoparlorlerı takınca
Mucizeler beklemiyordum zaten, biraz daha kaliteli gibi sadece o kadar.
krakercocuk
24/01/2011, 00:05
Mucizeler beklemiyordum zaten, biraz daha kaliteli gibi sadece o kadar.
ne yorum yapsam bılemedım sımdı:)
krakercocuk
24/01/2011, 00:07
:pirate20:kozlarımızı orda paylaşalım dıosun yanı
edelsang
24/01/2011, 00:52
:pirate20:kozlarımızı orda paylaşalım dıosun yanı
haha :):)
Ziyaretci046
24/01/2011, 15:55
kazasız belasız nice güzel km lere kardeşim :)
ERDEM1907
24/01/2011, 17:53
İzmirli arkadaşlar servis konusunda çok şanslı kıymetini bilsinler :laugh000:
kazasız belasız nice güzel km lere kardeşim :)
hep birlikte inş kardeşim.arabayı satana kadarki tüm bakımların randevusunu öncedenmi alsam :D
Ziyaretci046
25/01/2011, 16:41
hep birlikte inş kardeşim.arabayı satana kadarki tüm bakımların randevusunu öncedenmi alsam :D
atalay ben görüyorum senin silindir kapak contası yanıcak haziran gibi randevu yazayım mı :)
sen ne kadan mikemmel bir çocuksun sevimli çocuk:D başarilarin devamini dilerim çiğim
atalay ne diyor yaw :D şu evolodi naletinede ayar çekte insana benzesin biraz :D
güzel bi bulusmaydı bayada gulduk oto tesekkurler
emre_bayam
26/01/2011, 11:34
kardes benimde fren isiklari frene basmasamda arada bir yanip sonuyor sence nedir sorunu maliyeti nedir?
atalay ne diyor yaw :D şu evolodi naletinede ayar çekte insana benzesin biraz :D
gerçekten benden kurtulmak mi istiyorsun şekerim :D
16v yapıcaksan yarına saat 8:00 a randevuyu alıyım :D