Orijinalini görmek için tıklayınız : En son halinden bir önceki hali :)
yorumlarınıza ıhtıyacım olabılır arkadaslar
StrawBeeRy
22/01/2011, 01:46
maşallah güzel olmuş sanki yere basılsa daha tatlı durur biraz daha eksiği var sis farı spoiler felan :)
kazasız belasız kullanın
eywallah hocam tesekkur ederım bı 4 cm fılan basılacak ıste sıparıs verdım yayları beklıyorum.. montajtan sonra yenı halınıde koyacam..allah sanada kaza belşa vermesın.. walla sıs farı dusunmemıstım ama olabılır yardımın ıcın saol..
Romeo_er2
22/01/2011, 01:53
45 yanak lastik+5lik yay+far karartma yada abarth far..
Arac guzel merte de katiliyor ama eksiklikler hep olur yavas yavas tamamlanir ..gule gule kullan .
StrawBeeRy
22/01/2011, 01:56
45 yanak lastik+5lik yay+far karartma yada abarth far..
ahahah aldın tüyoyu örnekte gördün hadi bakalım 45 yanak lastik kesinlikle katılıyorum :D:D
WiSTaRiA
22/01/2011, 02:01
güle güle kullanın... Maaşallah güzel olmuş...
onlerde 40 yanak arkalarda 45 yanak var halı hazırda ama yay da gelıyor bı kac gune.. far karartmayıda yazın dusunsem ıyı olur malum turızmcıyız sezona az kaldı :)yınede yorumlar ıcın tesekkurler arkadaslar..
güzel araç...
Allah kaza bela vermesin...
güle güle kullan... kazasız belasız...
Ufak tefek rutuşlarla harika bir görünüm kazanacak.. kazasız belasız
krakercocuk
23/01/2011, 13:36
hangi tavsiyeden başlasakki acaba:D
marşpiyel far içi karart bas xenon yksa al faln fln işte:D
saolun arkadaslar yavas yavas ınsallah halledıces
luleburgazli
30/01/2011, 11:48
aga ben daha punto alamadım ama kısmetse bendeki aracı satıp kuvvetle ihtimal punto alıcam bence kapının kenarındaki o keskin yerin 1 cm aşağısından boydan boya kırmızı bir çizgi güzel olabilir gibi sanki...
Kazasız belasız cezasız sürüşler :)
GünahsizSeytan
30/01/2011, 14:23
Cok tatlı bi punto Nazarlardan ırakk :) .. Siyah puntoya gerekli işlemleri yaptıktan sonra cok asil duruyo maşallah :)
havalar guzelleşmedı bı turlu guzelleşınce yaylı halının resımlerını cekıp koyucam arkadaslar..
onlerde 40 yanak arkalarda 45 yanak var halı hazırda ama yay da gelıyor bı kac gune.. far karartmayıda yazın dusunsem ıyı olur malum turızmcıyız sezona az kaldı :)yınede yorumlar ıcın tesekkurler arkadaslar..
araç güzelgüle güle kullan basılınca dahada güzel olmuştur
ama ben şu yanak olayını anlamadım önler neden 40 arkalar neden 45
walla surtme yapmasın dıye garantıye aldım aslında kendımı... cunku davlumbaza cok yakın tekerlekler.. latıklerı yenıledıgımde denıcem ama 45 ı bakalım gercekten teorı dogrumu dıye