PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hafta sonu nereden KGS satın alabilirim?

perdoono
21/01/2011, 22:52
arkadaşlar yarın karşıya geçmem gerektiği için KGS gerekiyor.benim kartı kaybetmiştim.daha önce benzin istasyonlarından temin edildiğini duymuştum.ben bahçelievler tarafında oturuyorum.nereden KGS bulabılırım.

StrawBeeRy
21/01/2011, 22:53
shelle gidip 2 lira karşılığında alabiliyorsunuz ama hepsi veriyormu bilmiyorum

perdoono
21/01/2011, 22:55
shell in hepsinde yok diye duydum.ama yınede bakınmam lazım.saol

hsyn28
22/01/2011, 00:11
Herhangi birinden alabilirsin köprülerin.shellden alma bende aldım çoğu yerde yok dolumu.

WiSTaRiA
22/01/2011, 00:45
otoban çıkışlarında ve shelllerde mevcut...

Moosty
24/01/2011, 09:38
www.turkiyeshell.com/smart/KGS_IstasyonListesi.pdf

Burada satış ve dolum yapılan istasyonların listesi var, geçenlerde lazım olunca Bozüyük'den almıştım.

Şehirdışından İstanbula geliniyorsa Shell en uygunu, listenin çıktısını da arabada bulundurmakta yarar var.

Ama zaten İstanbuldaysınız galiba en iyisi köprü girişlerindeki gişelerden almak. Otoban gişelerinde her zaman olmuyormuş galiba.

Kriminal
24/01/2011, 10:29
İş Bankasından , Halkbankasından ,Ziraat bankasından alabılırsınız...

Moosty
24/01/2011, 12:00
İş Bankasından , Halkbankasından ,Ziraat bankasından alabılırsınız...

Geçenlerde lazım olduğunda İş bankasına sormuştum, her şubede ve her şehirde yokmuş, istek yapılırsa bir haftada geliyormuş.

Halkbankası ve Ziraat'e sormadım.

gp_ugur
25/01/2011, 14:50
arkadaşlar yarın karşıya geçmem gerektiği için KGS gerekiyor.benim kartı kaybetmiştim.daha önce benzin istasyonlarından temin edildiğini duymuştum.ben bahçelievler tarafında oturuyorum.nereden KGS bulabılırım.
Eğer kredi kartı kullanıyorsanız kgs özelliği olan bir kart isteyin.Benim Halkbank kredi kartımda kgs özelliği var,kart doldurmakla filan uğraşmıyorum.

Kriminal
25/01/2011, 17:13
Geçenlerde lazım olduğunda İş bankasına sormuştum, her şubede ve her şehirde yokmuş, istek yapılırsa bir haftada geliyormuş.

Halkbankası ve Ziraat'e sormadım.

Abi her şehirde var onu dıyenı.........

Yanlız bızden (İş Bankasından) Almak çin kredı kartı yada ek hesabnın olması zorunlu..Sen gecıs yaptıkca kkr kartından düşüyor

ykaya1983
25/01/2011, 17:55
En iyisi tck nın kgs lerini almak. Otoban gişelerinde satımı ve dolumu oluyor.En iyisi bu bence

Kriminal
25/01/2011, 18:40
En iyisi tck nın kgs lerini almak. Otoban gişelerinde satımı ve dolumu oluyor.En iyisi bu bence

Müşteriler çok şikayetçı o konuda..Bence en ıyısı o degıl...Ne zaman bitecek,bittimi,bitermi vs sorunları cok oluyo