Orijinalini görmek için tıklayınız : Zalimin x5'i varsa, sevenin puntosu var
biz puntocuların tek askı var oda sahibi oldugumuz puntolarımız...
Ziyaretci046
19/01/2011, 23:45
dayı bu nerden çıktı kadına manto erkeğe punto yakışır
evlenip balayına gideceğine punto alayına git der üstat :)
Görüntümüz farklı olup, lastiklerimiz ince arabamız düsük olabilir, ara sıra tamponu sürtsekde çukurlarda dikkat ederiz, camlarımız simsiyah egzozumuz baca gibi olabilir, motorumuz cigerli, filtremiz temiz durabilir, kornamız havalı, müziğimiz basslı olabilir, geçtiğimiz yerleri sallıyabiliriz, çünkü biz sıradan değiliz PuNtO'cuyuz.. N...e oldu Farklı mı geldik? ;)
yalniz hamzaninkonusunun altinda çikan reklam güzelmiş islami evlilik sitesi :D
narkoz30
20/01/2011, 12:04
Evet sahip olduklarımız küçük olduysa ne olmuş bizler değerini biliyoruz. Altımda her yıl yeni bir mercedes ile gezmektense kadir kıymet bilip puntoya bravoya 5 sene binmek daha güzel. İnsan değişik bir aşkla bağlanıyor.
Şu sıralar linea clio ve focus gibi şirket arabalarına biniyorum emin olun saman gibi geliyor puntonun bravonun yanında. Bravonun koltuğuna geçince kendimi 1. sınıg araba kullanıyor hissine kapılıyorum yeminle terbiyesizim. :D Elalemin mercedes i x6 sı varsa benim de bravom var bence benim bravom her zaman daha iyi ve daha güzeldir çünkü benim arabam :D
Yani her sene mercedes yenilemek derken zügürt hayali biliyorum ama.......
zalim olmayı tercih ederim :D :D