PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Evo led problemi lütfen yardım.

cembozaci
18/01/2011, 12:48
arkadaşlar evomu alalı 2 ay oldu aracı teslim alırken farketmedim. iç kısımda bulunan torpidonun üstündeki led lamba yanmıyor. aldığım yere götürdüm baktılar bunun işi uzun komple sökmemiz lazım dediler. açıkçası çok güvenemedim vaktim yok deyip sonra yaptıracağımı söyledim. yeni arabamın torpidosunun kople sökülmesine gönlüm razı olmadı. gerçekten bu işlemin yapılması mı gerekiyor? daha pratik bir çözümü varmı? buradaki servisin bilgisiz olduğu belli oluyor. bu konu ile ilgili bilgisi olan varsa bana fikir versin lütfen. teşekkürler.

yolcu27
18/01/2011, 12:55
torpidodaki alt parça ile üst parça arasından sızan ışıktan bahsediyorsunuz kanımca.
banada sökülmesi lazım gibi geldi:S

cembozaci
19/01/2011, 12:59
evet o ışık.

USTA
19/01/2011, 13:34
Ön kapı kollarındaki ışıklar yanıyormu ?
Bunlar estetik aydınlatma diye geçiyor,bizim araç bayideyken baktığımızda yanmıyordu,aracı teslim ederken uyku modundan çıkarttılar, o sırada bir sürü işlem yaplıyormuş,estetik aydınlatma özelliği kapalı kalmış olabilir...

yolcu27
19/01/2011, 14:24
Ön kapı kollarındaki ışıklar yanıyormu ?
Bunlar estetik aydınlatma diye geçiyor,bizim araç bayideyken baktığımızda yanmıyordu,aracı teslim ederken uyku modundan çıkarttılar, o sırada bir sürü işlem yaplıyormuş,estetik aydınlatma özelliği kapalı kalmış olabilir...

uyku modu ilk defa duydum ne işe yarıyor acaba? araç uzun zaman kullanılmadığında mı böyle bir moda giriyor

USTA
19/01/2011, 14:33
Araç fabrikadan çıktığında bu modda çıkıyor,akü koruma diyorlar buna,satışı gerçekleşen araçları uyku modundan çıkarıp teslim ediyorlar,siz aldığımda farketmedim dediğiniz için yazdım,sonradan uykuya daldığı yok aracınızın...

cembozaci
19/01/2011, 20:50
kapı kollarındakiler yanıyor. ön göğüs kısmınds ki yanmıyor.

USTA
19/01/2011, 20:53
kapı kollarındakiler yanıyor. ön göğüs kısmınds ki yanmıyor.

İşiniz zor o zaman,inşallah servis işi biliyordur...

murat26
19/01/2011, 23:02
bence işten anlayan bir servise söktürün derim mazallah rastgele söküp takarlarsa ilerde sizi rahatsız edecek sesler gelebilir ön göğüsten