Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bıktırdılar !

levan34
17/01/2011, 01:50
selam arkadaşlar...sizlerle bir hususu paylaşmak isterim...sanırım sizlerinde başına geliyor...bazı kendini bilmezler gerçekten usandırdılar artık...gp yi görünce yanımdan son gaz geçenler...arabanın dibine yanaşıp artislik yapanlar...en sağ şeritte eşimle gittiğim halde sürtercesine geçip kapışmak isteyenler....artık bıktırdınız arkadaşlar...bu araba ferrari değil porche değil...camın arkasında "kapışalım" mı yazıyor????? yazık bu kişilere...alçaklık kompleksi had safhada...bu serserilerden bu memlekete hayır gelmez...zaten makas atarken kaza yapanlarıda ana haber bültenleri gösteriyor hergece...daha çok şey söylenirde....neyse

StrawBeeRy
17/01/2011, 01:57
ahh ahh birde benimle yola çıksanız kesin bir tanesini indirip döversiniz

axi
17/01/2011, 02:00
:D Dövmekle mövmekle bitmez.. En güzeli takılmayacaksın sıkılmayacaksın..Arkasında kapışalımmı diye yazı yazdıran arkadaş, b günm bi yere yapışır. orda görür kapışalımmıyı.......

Kronokrator
17/01/2011, 02:18
bana hiç olmuyo böyle şeyler

opexturk
17/01/2011, 02:45
böyle dengesizler çok dün de kırmızı bi polo yanaştı yanıma çocuk ısrarcı inatla kapışmak istiyo bakıp göz kırpıyo ara gaz çekiyo falan naptıysa kapışmadım daha önce çok kapıştık milletle eski puntomu da çok yıprattım ama elime hiç bişey geçmedi maalesef artık 120 yi bile görmüyom nerdeyse

jeppesen
17/01/2011, 03:12
onur benimde başıma geliyor dediğin olay, aracı gören, bir kapışalım moduna girenler oluyor zaman zaman. ben görmezden geliyorum kardeşim.geçenlerde eve gelirken, herzaman kullandığım bir güzergah olduğu için bildiğim bir sokakta yavaşladım.çünkü o sokakta bir ilkokul var,her zaman öğrenciler çıkabiliyor.ancak arkamdaki arkadaş çok sıkılmış olacak daracık sokakta beni sollayıp fırlamak istedi ve yaya geçidinden geçen bir öğrenciyle burun buruna geldi.neredeyse altına alacaktı çocuğu.hele büyük şehirlerde sürat saatli bomba gibi, nereden ne çıkacağı hiç belli değil.o arkadaşları pistlerde görmek isteriz şehirde değil.

Scottie
17/01/2011, 09:36
araç herkesi cezbetmeye başladı... ondan bu hareketler..

evo_dynmc
17/01/2011, 11:11
aracı yeni aldım daha ama hiç başıma gelmedi, bir de araca alışmaya çalışıyorum genelde akşamları kullanıyorum, ileride inşallah başıma gelmez, otobanda hızı seven biri değilim, punto ve 1.3 motor yeter düşüncesiyle aldım zaten.
üstelik ne hızı yani 1.3 motorla kapışmak isteyen arkadaşlar nereye kapışacaklar, modifiye olabilir güzel görünebilir ama gerçekleri de görmek lazım sonunda 1.3 motoru belli torku belli bi araç yani.

Kriminal
17/01/2011, 11:15
İstanbul ve Ankarada çok sık oluyordur..İzmirde hıc görmedım eger öyle bısey gorsem hemen 155 polis imdat ararım ...Devlet verır onun cezasını

GP COSKUN
17/01/2011, 11:22
onur tesbitlerinde haklısın gp tahrik ediyor bu tür kişileri
mesala bende bazen arka çakarları açıp sağdan 50-60 la gidiyorum
yanıma gelip gaz kesenmi ararsın aragazı veren korna çalan arkama geçip zik zak yapan
hiç oralı olmuyorum hafif ayağımı gaza kapar gibi yapıyorum sonra çekiyorum tam kapışacaz zannediyo arkadaş sonra ben yine 50-60 iyice fitil oluyor
ama kesinlikle uymamak geek bu konudada haklısın
caddeler yarış pisti olmasın

USTA
17/01/2011, 11:43
Bizim EVO ya hareket yapan yok Allah'tan,tek sıkıntı arabayı fazla incelemeleri,trafikte olsun park halinde olsun yanından geçenler mutlaka bakıyor arabaya...

takres
17/01/2011, 12:09
ankarada bu tür insanlara hemen hergün rastlarsınız :) ama kopukla kopuk olunmaz deyip hiç uğraşmıyorum geçen bi 206 vardı kalkışta bunu geçtim diye gurur yaptı sonradan önüme geçti zik zak yapmaya başladı sollayacağım ona da izin vermiyor sonra selektör falan yapınca kavga edeceğimi düşünüp sağa çekti tabi ben hiç oralı bile olmadım durmadan gittim okula...

Alp
17/01/2011, 12:16
Ben bu zihniyettte olanlara hic acimiyorum, hemen veriyorum dersini... En son leon 1.4 125 likle kapistim 2-3-4 E-5 den zor atti kendini...

izoci
17/01/2011, 14:22
bunu yapnlar hp kro oluyo bn bana yaklaşınca gaza basıp kaçıym:D:D

zafermutlu
17/01/2011, 14:31
benim de çok başıma geliyor. bu araba gidiyormu diye soranlar. 70 ile giderken tampon dibine girip selektör yapanlar. yani adamı gaza getirmek için herşeyi yapıyorlar.. araçta çocuklarım varken 90 nı geçmem. çocuklar yoksa gereke cevabı alıyorlar...

Punto_Can
17/01/2011, 15:37
benimde çok başıma geliyor, eğer karşı tarafın aracı dişime göreyse ve yol uygunsa yapıştırıyorum, önemli olan yer ve zamanın uygun olması :D

asil
17/01/2011, 18:58
pazar günü honda civic bana aynısını yaptı kırmızıda beklerken ara gaz falan yapytı ama puntomun aseletini bozmadım dikkatli bir şekilde yoluma devam ettim gaza gelmeyin birde punto ekonomi+konfor arabası fazlasını beklemeyelim...

levan34
17/01/2011, 22:43
pazar günü honda civic bana aynısını yaptı kırmızıda beklerken ara gaz falan yapytı ama puntomun aseletini bozmadım dikkatli bir şekilde yoluma devam ettim gaza gelmeyin birde punto ekonomi+konfor arabası fazlasını beklemeyelim...

asil kardeşime katılıyorum,ağırlığın asaletini bozmaya gerek yok...başkalarından farkımız olmalı,bilinçler yaşlanmadan önce yükselmeli....farklı duygular, "trafiğe kapalı alanlarda" tadılmalı....okuldan çıkmakta olan masum bir çocuğu,veya bir yayayı kimse ön camının üzerinde görmek istemez.!

asil
18/01/2011, 00:18
eyvallah abicim herkez böyle düşünse trafik acısı azalır diye düşünüyorum onur abi.

OLLA
18/01/2011, 01:03
Birkaç ay öncesine kadar eski bir porschem vardı. 25 yaşında emektar. Ancak çok temizdi. Bu tip tahriklere alışığım ve itiraf ediyorumki alayınada gider yapıyordum.Aracım zaten spor olduğu için ne devirli kullanmak ne makas atmak zor olmuyordu.

Benim kzıdığım, araya girip (mesafe bırakarak) önünde fren yapmadığım halde, arkmadan gelen aracın çıldırmış gibi sellektör yapması yada korna çalması. Hani kzıgınlıkla yaptında devam ettirmese. Birde üstüne üstlük yandan önüme girmeye çalışmasa:D Hani öyle bir kabiliyeti yeteneğide yok, zor durumda da bırakmamışım, bu hazımsızlık niye hiç anlayamadım:) benim yaptığım hareketi bana yapmak için çırpınışı titreyişi, aracı titreyerek kullanması hakkaten değişik bir psikoloji.!

edelsang
18/01/2011, 01:07
1 kere başıma geldi ondada şahindi karşı aracın arabası arkamda selektör yapıyordu ani freni bi koydum nasıl kendini öteki şeride attığını şaşırdı insan 10dk boyunca ısrarcı olur mu ya :S dedim artık ne olucaksa olsun koydum freni :D ondan sonra arabadan siyah dumanlar çıkmaya başladı dedim aha yanıyo :D

santiago
18/01/2011, 01:10
size başımdan geçen çok komik bir olayı anlatacağım emniyet müdürüyle çok samimi olduğumuz için o gün bize gelmişti evine bırakacaktım aracım çok fauldür ama pek ses çıkarmazdı bana taşkınlık yapmadığım sürece(camlarım 4 numara filmli ) bir gün evine kadar götürecektim arkaya oturdu çevre yoluna çıktım saat gece 12 yanıma bir polo yanaştı o da benim gibi modifiyeli yay fln var ara gaz veriyor falan müdür bunu farketti bu bastı gitti bende arkasından bastım müdür sür bakalım biraz dedi ben bastım 120-130 oldum o sırada müdür talimat verdi aracı :) 2 dk sonra ilerde aracı çevirdiler :) yanlarına geçtik müdür arabadan indi aracı bağlayın en ufak şeye bile cezayı yazın gönderin dedi :) o günden sonra pek kapışmak isteyen olmadı aracım mimlendi çünkü :D

nasre
18/01/2011, 01:15
Bana iki defa oldu ikisindede 100 metre kadar arabanın kıçına yapışıp uzunları açarak cevap verdim. Sonra allahtan bul diyip yoluma gittim. Daha bugün yaşadım.

edelsang
18/01/2011, 01:16
size başımdan geçen çok komik bir olayı anlatacağım emniyet müdürüyle çok samimi olduğumuz için o gün bize gelmişti evine bırakacaktım aracım çok fauldür ama pek ses çıkarmazdı bana taşkınlık yapmadığım sürece(camlarım 4 numara filmli ) bir gün evine kadar götürecektim arkaya oturdu çevre yoluna çıktım saat gece 12 yanıma bir polo yanaştı o da benim gibi modifiyeli yay fln var ara gaz veriyor falan müdür bunu farketti bu bastı gitti bende arkasından bastım müdür sür bakalım biraz dedi ben bastım 120-130 oldum o sırada müdür talimat verdi aracı :) 2 dk sonra ilerde aracı çevirdiler :) yanlarına geçtik müdür arabadan indi aracı bağlayın en ufak şeye bile cezayı yazın gönderin dedi :) o günden sonra pek kapışmak isteyen olmadı aracım mimlendi çünkü :D
haha süpermiş ya :D,adam oturup ağlamıştır böyle şans olmaz olsun diye :)

santiago
18/01/2011, 02:14
haha süpermiş ya :D,adam oturup ağlamıştır böyle şans olmaz olsun diye :)

müdüre sorduğumda ertesin gün ne kadar ceza aldığı hakkında bana 5.000 tl yi bulduğunu söylemişti :) artık arabayı satıp öder yavaş yavaş :D

egeevo
18/01/2011, 21:22
Bu olaylar çok oluyor ve ne yazıkki kimi zaman sonu facia oluyor. Bir arkadaşımın 350Z aracı vardı, ankarada üniversiteye giderken eskişehir yolunda dizel megane abuk sabuk hareketler yaptı bize, bizde sakin 90 la sabit gidiyoruz, adam iyice saçmalayınca arkadaşım aarabayı 3. vitese almasıyla deliler gibi hızlanmaya başladık 265 felan oldu hız ve tekrar yavaşladık adam geldi aradan biraz zaman geçti ankaralı olanlar bilir bizi mesa plaza koru sitesi kavşağında yakaladı, sağa çektirdi ve dediki " kardeş muhteşem hızlanıyormuş benimde modifiyeli vosvos var turbo beslemeli gece burdan kalkış yapalımmı "... millet psikolojik olarak bu hallere geliyor, kendini anca böyle tatmin edebiliyor, çünkü hayatında değerli ve önemli keyif aldığı şeyler yok... üzücü

defeat
19/01/2011, 17:20
Üşenmeden Alo Trafik'i arayın.Plaka,model...Eğer ana arter tarzı biryerlerdeyseniz,önünü kesebiliyorlar.Tem Mahmutbey istikametinde hiç atlamam,burdan da yazmış olayım.2 kere aradığım aracın alındığını gördüm,içim rahatlıyor biraz.