Orijinalini görmek için tıklayınız : Yaşasın mazota yine zam geldi
ibrahim06
16/01/2011, 11:23
Yeni zammınız hayırlı olsun.
Opet - Pompa Fiyatları (https://www.opet.com.tr/tr/PompaFiyatlariGuncel.aspx?cat=4&id=33&city=8&sehir=ANKARA)
smartmavi
16/01/2011, 12:07
Ne guzel haber! Bugun bir baska mutluyum...
ne desem boş artık bu ........lere
Zamcılara en güzel cevap...:)
Z ları Protesto edenler Grubu | Facebook (https://www.facebook.com/group.php?gid=254297247440)
hilmiusta
16/01/2011, 14:36
ya abı ne yapcaz bılmıyorm ya 1.3 motora bınıyourz hem az ver gı verelım hem az yakalım arabada kucuk olsun dıyoruz daha ne yapalım ya elın amerıkalıları gurgur gur calısan 8 yada 12 sılındırlı cıp lere bınıyor bız ne zaman su yakıt degerlerıne mazot göstergesıne bakmadan bınecez bızım cocuklarımız galıba bısıkletle dolasacak ıcler acısı bı durumdayız....
Kronokrator
16/01/2011, 14:44
lpg takcaz dizele o olcak hehe
GünahsizSeytan
16/01/2011, 14:46
Multijet sahipleri fena kulak cınlatır bgn :D
perdoono
16/01/2011, 14:58
Multijet sahipleri fena kulak cınlatır bgn :D
haksızda sayılmayız çınlatmakta.ya bu kadar dörtlulerımızı yakıyoruz insanlar o kadar protestolara katılıyorlar,hiçmi kafalarına dank etmıyo.indirime gitmeleri gerekirken zam üstüne zam.yazık valla.
kaptan_ahab
16/01/2011, 16:09
Depoda boştu,keşke cuma doldursaydım,iyi kar ederdim
Kronokrator
16/01/2011, 16:13
abi litresi 10 tl olsa nolcak? mecburuz almaya. bu seçimlerde daha da ezici olacaklar tüm bunlara rağmen. yazık ne yapabiliriz ki.
Cuma akşamı 23:55'te fulledim Shell'den. 3.30 TL litresi.
Kasadaki adam 5 dakika ile zamdan etkilenmiyorsunuz, Saat 24:00'de zam gelecek dedi. Alıştık artık dedim. Hemen hemen her hafta zam geldiği için bir sonraki alışımız ile önceki arasında mutlaka fark oluyor. Sözde dizel arabamız var :S :S :S
PLaTiNuN
16/01/2011, 16:43
Elektrikli gelse artık son çare o :D
Kronokrator
16/01/2011, 16:46
Elektrik de ucuz değil ki? :)
Zaten hybrid araçlar çıkmaya başladıkça elektrik de daha pahalanır.
PLaTiNuN
16/01/2011, 16:48
O da doğru herşeyin kılıfına uydururlar...
Tupras akaryakit fazlaligini yurt disina 1.00 tl nin altinda satiyromus bilginiz varmi . Ben yeni ogrendim kendi ulkene 4 tl yurt disina kullanim fazlaligi diye tabir edilen akaryakit 1 tlden assagi bu nasil adalet ...
valla en ıyısı doğal gazlı araç oda ankarada 1 tane ıstasyon var lıtresı 0.80 kurus nasıl ama:D
Kriminal
17/01/2011, 09:10
Sabah gördüm..Ağzıma gelenı gelmeyenı saydım
suvari_84
17/01/2011, 09:17
tüm dizel araçlara geçmiş olsun :( benzinle aranızda fazla fark kalmadı ama merak etmeyin lpg de hemen arkanızda bu sene bitmeden lt si 3 tl olur. aslında lt si 10 tl olsa daha iyi nasıl olsa ses çıkaran eylem yapan yok. milletin ödemediği vergileri benzine yüklediler bizlerde tıpış tıpış ödüyoruz. şimdi bide af geliyor vergilere ooooo süperrrr bu ülkede vergi kaçakcısı olmak lazımmış bol bol affediliyorsun. aslında bir vergi bide mazot kaçakçısı olmak geleceğin en şık meslekleri mağlesef :(
arkadaşlar arabayı satıp at alın derim... 1 ton arpa ile bir sene yol yaparsınız...
at arabasına geri dönüş yaşanacak bu gidişle...
ademtahir
17/01/2011, 09:45
ben şahsen mazot 20 tl olsun istiyorum bu millete müstehaktır yiyecek ekmeği bulamayalım!!!
ben şahsen mazot 20 tl olsun istiyorum bu millete müstehaktır yiyecek ekmeği bulamayalım!!!
çok katısın be abi ne yaptın....
Kriminal
17/01/2011, 09:52
Elektrikli bisiklet yazda gelıyo super olacak bedava bınerız...
ademtahir
17/01/2011, 09:56
çok katısın be abi ne yaptın....
eser haksızmıyım be abicim
tv lerde görüyorum ve insanlardan dinledikçe sinirleniyorum herkes çok memnun 6 ay gibi bir zaman var önümüzde ve bu zihniyet çok büyük oylarla yine gelecekler ve bizim bu millet hala ayakta alkışlamaya devam edecek
bu milletin aklının başına gelmesi için böyle şeyler lazım..
SpyHunter33
17/01/2011, 11:10
şu bisiklete binelim diyen arkadaşlar. Unutmayalım ki kanun da bisiklete de plaka takılması gibi bir olay vardı bir ara. Araçtan inip bisiklete binerseniz kesin kez onunda vergisini ödemek zorundasınız.
MTV vergisi
ÖTV vergisi
Çöp vergisi
höt vergisi
yakıt vergisi
Ölücez diceklerki Allah VERGİSİ :)
Kriminal
17/01/2011, 11:12
Mezalık vergısı...
Kdv...
Trt katkı payı
İstanbul kultur baskentı vergısı
Damga vergisi
uzuncocuk
17/01/2011, 11:20
daha oncede yazmıstım bu olayı hıcbır ıktıdar cozemez dıye... daha dogrusu cozmez dıye.... hıcbır ıktıdar altın yumurtlayan tavuklarını kesmez.... 1. tavuk ıst bogaz koprusu...2.tavuk mtv 3.tavuk akaryakıt vergısı.... bunun ıktıdarlarla alakası yok... bu zamlar hep wardı... kım gelırse gelsın duzelmezde.... devlet, yalnıs yerden cıkmıs vergısını odemeyen ınsanlar oldukca( gelırlerını dusuk gosteren doktorlar, yılsonu vergı aldı hesabı yapan esnaf, vergıden dusulebılen ve dewlete gecırılen her turlu mal vs.) oldukca faturada mecburen dırekt alınan vergılerı odeyene cıkıyor...dun yazdım.maasım vergı olmasa yarısı kadar fazla olacak... gerısı hıkaye... tum mesele sudur tum sıyasılerımız basıretsızdır.... bırı dıgerıne ******** dıyebılen oburu oburune hırsız dıyebılen,ulke sorunları yerıne 3 ay turbanı manset yapan,gemıcıge takılan vılla ıle ugrasan,urgan fırlatan 2x2 ye onlar 4 dedı dıye 4 demeyen sıyaset oldukca tum sorunlarımız secım malzemesı olur unutulup gıderler...oyu kıme verdıgımız hıııııc onemlı degıl aynı tas aynı hamam bu ulke....bır ayrıntı : dewletın sırketlerden topladıgı vergı yıllık vergının %8 ı ıken, akaryakıt,köprü, mtv%38 i yıllık toplanan vergının.........
yollarda radara gerek kalmayacak bu gidişle... çok yakacaz diye 70'i geçemiyoruz ki korkumuzdan...
Murat Gürakan
17/01/2011, 11:40
ohh... açıldım valla. İyi oldu kendime geldim.
Kriminal
17/01/2011, 14:54
Yola devam...Way beee hala kaz gıbı yolunuyoruz
akim e bir şikayet yazdım içeri alınmam an meselesidir...
Kriminal
17/01/2011, 14:59
Biz sana bakarız içerde
ademtahir
17/01/2011, 15:01
akim e bir şikayet yazdım içeri alınmam an meselesidir...
serhat inş. hakaret içerikli bir yazı değildir
eğer öyle bir şey yaptıysan uzun bir süre mazot almaya gerek duymayacaksın :D
serhat inş. hakaret içerikli bir yazı değildir
eğer öyle bir şey yaptıysan uzun bir süre mazot almaya gerek duymayacaksın :D
hakaret yok ama çok güzel göndermeler var abi :D tabii anlayana...
Dizel almadım diye pek üzülmüyorum artık.. Hale bak..neredeyse benzinle kafa kafaya oldu..
Tupras akaryakit fazlaligini yurt disina 1.00 tl nin altinda satiyromus bilginiz varmi . Ben yeni ogrendim kendi ulkene 4 tl yurt disina kullanim fazlaligi diye tabir edilen akaryakit 1 tlden assagi bu nasil adalet ...
evet geçen haberlerde bende izlemiştim, çok ta muhterem olmayan bir cemaatteydim ve sırasıyla hükümette kim varsa çınlattık kulaklarını. bizim köylümüz traktörüne 3.4 tl ye mazot çekemesin sen git ecnebilere 1 liraya sat :S
Kriminal
17/01/2011, 15:21
Pek fazlada kafa kafaya sayılmaz 3,36-3,98
Aslında bizde fazlalıgız :D
kafa kafaya bile olsa biz aynı depoyla daha çok yol yapıyoruz :D
kendimi teselli edeyim bari beterin beteri var :D
:D Beterin beteri = biz :D:D benzinliler..onun da beteri = tjetler :D:D:D:D
Kriminal
17/01/2011, 16:18
10 numara yag atalım :D
10 numara yag atalım :D
kırşehirde çoğu yerde var abi ya 20 litrelik tenekelerde litresi 1 lira istersen deneyim senin için :D
Kriminal
17/01/2011, 16:31
Walla bır tek deli gibi sıyah duman atıyo oda olsun arkadan kımse gelemez işte
olacak tabi okadar bence cumhuriyet tarihinin rekor arç satışı olursa devletin ve firmalarin iştahı kabarıyor aracı alan nasılsa binecek diyor dayan gitsin zammı 300 tl taksitle otomobil verirlerse olacağı buydu...