Orijinalini görmek için tıklayınız : motorine %2 civarı zam!
zaferdurukan
15/01/2011, 19:29
arkadaşlar bügün zam geldi veya gelecek ben istasyonlara bakamadım. gelemdiyse kesin geliyor %2 civarı
tek tesellim depomun dolu olması hiç küfür edip günaha girmeyeceğim...
Bende yeni birşey var zannettim:)
Şaka bir yana geçirilmiş olsun.
Geldi ,geldi 6 Krş zam geldi,bu yıl sonuna mazot 7 TL olur kesin.Benzini de ne siz sorun ne de ben söyleyeyim.
Sikinti yok... 3.36 'dan yola devam...
3.36 olsa yine iyi opetin sitesinden baktım 3.39 ankara geneli...
zaferdurukan
15/01/2011, 20:02
sıra lpg de hehalde :)
E haliyle tabi ki onda sıra.
Zama zammm zam üstüne zaamm Rahmetli Kemal Sunal aklıma geldii..
1 sene önce facebook ta grup kurmuştum şimdi aklıma geldi,üye olun hep beraber protesto edelim...
Z ları Protesto edenler Grubu | Facebook (https://www.facebook.com/group.php?gid=254297247440&v=wall)
uzuncocuk
15/01/2011, 22:37
vanda durum daha vahim.... euro dızel 3.50 tl .... bugun kaçak sordum sınırımden... 2.50... ırandan gelen otobuslerın deposundan alırsak 2.50 tl adamı zorla gunaha sokuyorlar.......
GP COSKUN
15/01/2011, 22:38
durmak yok zama devam
ama
sandıkta görüşürüz bu sefer
durmak yok zama devam
ama
sandıkta görüşürüz bu sefer
O dediğin de zor gibi Coşkun Abi çünkü televizyonlarda mikrofon uzatılan bazı insanlar başbakanımız yaptıysa bir bildiği vardır diyerek insanı dumura uğratıyorlar. Sorgulamıyorlar bile yalnızca olanlara uyuyorlar.
bnm araba dünyanın en pahalı yakıtını kullanıyo nbrr?:D:D:D
O dediğin de zor gibi Coşkun Abi çünkü televizyonlarda mikrofon uzatılan bazı insanlar başbakanımız yaptıysa bir bildiği vardır diyerek insanı dumura uğratıyorlar. Sorgulamıyorlar bile yalnızca olanlara uyuyorlar.
Padişahım çok yaşa!
kesinlikle seçimlere doğru güzel bir indirim yapacaklar ve insanların gözünü boyamakta üstlerine yok ve böylelikle mazotu indirdik benzini indirdik diye seçim propagandası yapacaklardır ...
agabey3838
16/01/2011, 01:43
ne denir ki artık.... resmen deveye diken insana ... yarar durumu
Murat 1979
16/01/2011, 01:43
milletle dalga geçip acaba daha ne kadar sabredebilirler diye deniyorlar bence seçim olayında arkadaşlara katılıyorum değişen bişey olmaz yola devam
Kronokrator
16/01/2011, 01:58
dizele lpg takan adam. pek yakında!