Orijinalini görmek için tıklayınız : dikkat yeni bir sahtekarlık
arkadaslar bıraz once gelen mesajda premıum paketınızın devredilmemesi icin 444 1 861 ı arayınız denılıyor gonderen numara 0534 3513997 bu sekılde ınsanların aramasını saglayarak dolandıracklar sanırım lutfen cevremızı bılglendırelım. Bu durumu sıkayet edebılırız acaba
banada böyle mesajlar gelip duruyordu... şimdi gelmiyor. hiç birini aramıyorum...
bana daha hiç yollamadılar biliyorlar herhalde para olmadığını :D :D
sakinkaradas
15/01/2011, 14:30
bana gecen gün geldi.google da arattım bu numara kime ait diye isim yok.zira ciddi bir kurum olmuş olsa idi müşteri iletişim numarası diye googlada çıkardı.
aslında bu numaralar özel numara sınıfına giriyor telekomun bunu denetlemesi lazım ne amaçla kullanıldıgına dair.zira normal bir hat degil 444 lü hatta
Ziyaretçi049
15/01/2011, 14:32
bana daha hiç yollamadılar biliyorlar herhalde para olmadığını :D :D
Tam bunu diyecektim bende :D
aslında telekomun buna alet olmaması lazım. ama adamlar para kazanmak icin her yolu deniyorlar musteri kaybetmemk icin gunlerce dil dokuyorlar. bunu kime sikayet ederiz arkadaşlar birilerinin canı yanmasın
efe mert
15/01/2011, 21:29
Geçenlerde bununla ilgili bir haber görmüştüm. Sahtekar bu sefer baltayı taşa vurmuş bir tane il emniyet müdürünün telefonuna atmış mesajı:) . tabi hemen yeri tespit edilip yakayı ele vermiş.
Dünde bizim oradaki yaşlı bir amcayı arayıp biz emniyetten arıyoruz ben komiser ahmet hakkınızda sahte çek kullanmaktan şikayet var daha sonra amca senin cep telofonun yokmu varsa numarası ne bankada paran varmı gibi tuhaf şeyler sormuşlar yeterli bilgiyi alamayınca oğlun varmı onun cep telefonu yokmu varsa numarası kaç onu arayalım baktılar istedikleri cevabı ve yanıtlarını alamayınca amca biz seni tekrar ararız deyip telofonu kapatmışlar amcada emniyete giderek durumu anlatmış kapıdaki polis amca sen bugün gelen 13. Kişisin diyerek bu tür şeylere aldırış etmeyin demiş
Bilgilendirme için teşekkürler Mustafa.
Umarım kimsenin canını yakmadan yakalanır bu sahtekarlar. :S :S