Orijinalini görmek için tıklayınız : Nihayet grande punto'cuyum!
balausto
14/01/2011, 23:19
Herkese merhaba,
Aralık kampanyasıyla Arma Oto'dan aldığımız arabamıza nihayet dün kavuştuk. Kendisi Grande Punto 1.4 Fire Duologic - Beyaz. Kuğu gibi maşallah. Araba pek güzel de ben kullanmayı bilmiyorum :sleep_10:, en kısa zamanda öğrenmek istiyorum. Umarım forumda güzel ve yararlı şeyler öğrenebilir ve kendi tecrüberlerimi de paylaşabilirim.
Görüşmek üzere...
StrawBeeRy
14/01/2011, 23:25
hoşgeldiniz hayırlı olsun kazasız belasız kullanın
perdoono
14/01/2011, 23:29
güle güle kullanın.hayırlı kazasız belasız..
alperyonar
14/01/2011, 23:32
Hayırlı olsun..
ibrahim06
14/01/2011, 23:36
Oy oy şimdi o arabanın içi ne güzel kokuyordur. Hoş geldiniz.
hşgeldiniz,keyifli forumlar
hoşgeldiniz hayırlı olsun
GP COSKUN
15/01/2011, 02:00
GrandePuntoTR'a Hoş geldin derya Ben GP COSKUN,
Forumumuzda umarım iyi vakit geçirirsiniz!
Forum ile yada herhangi bir konu ile ilgili yardım almak isterseniz "Teknik Yardım" bölümünü kullanabilirsiniz.
Önemli ve özel bi konuda Özel Mesajlarınızı her zaman cevaplarız.
Ayrıca sol üst köşede bulunan K.PANELİ yazan bölümden "Garaj Düzenle" kısmından üyelerimiz sizin aracınızı daha iyi tanımak için resimlerinizi ekleyebilir ve aracınız hakkında
yorumlar yapabilir dilerseniz kendinizle ilgili bişiyler yazabilirsiniz... Size yapılan yorumları da bu şekilde okuyabilirsiniz!..
AnaSayfa'mızda bir çok önemli haberi forum ile ilgili buluşmaları takip edebilir, hoş vakit geçirebileceğiniz konuları ve sohbetlerimizi görebilirsiniz.
Hiç bir konuda çekinceniz olmasın. Kapımız paylaşımcı ve dost olan tüm üyelerimize açıktır.
İyi Forumlar dilerim!
Aramıza hoşgeldin Derya.
Aracın hayırlı olsun. Kazasız, belasız güzel günlerde kullanman dileğiyle keyifli ve aktif forumlar.
hoşgeldin, keyifli forumlar...
en kısa sürede aracını kazasız belasız kullanabilmen dileğiyle...
https://img1.loadtr.com/b-446867-hosgeldiniz.gif
Hoşgeldin.. keyifli forumlar....
ademtahir
15/01/2011, 10:55
hayırlı olsun..hoşgeldiniz...
balausto
17/01/2011, 10:50
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.