PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 2011 kış kampanyası

Misafir
14/01/2011, 14:12
Şimdi Fiat Servislerine gelip 499TL ve üzeri alışveriş yapın, sizi soğuktan koruyan şık bir kaşkol setine ve aracınızı virüslere karşı koruyan antibakteriyel koruma hizmetine ücretsiz sahip olun. Bu kış Fiat Servisleriyle hem kendinizi hem aracınızı koruyun.

Hediyelerinizi istemeyi unutmayın :)

Bu aralar servise gelecekler için güzel bir fırsat..

WiSTaRiA
14/01/2011, 19:57
Fiat Servislerine Gelenler Hem Kendini Hem Aracını Koruyor!

https://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs1391.snc4/164306_492063898772_172830033772_6008498_3102307_n .jpg

Ülkemizde Tofaş çatısı altında ulusal pazar sonuçları ve yüksek müşteri memnuniyeti açısından birçok başarıya imza atan Fiat’ın gelişmiş ve yaygın satış sonrası faaliyetleri kapsamında yepyeni bir servis kampanyası 17 Ocak’ta start alıyor. 28 Şubat tarihine kadar sürecek kampanya kapsamında yaş ve model sınırlaması olmaksızın Fiat markalı otomobil ve hafif ticari araç sahiplerine, 499 TL ve üzerindeki boya ve kaporta hariç tüm servis işlemleri için World’e özel 6 taksitle ödeme fırsatı sunulurken, antibakteriyel ve antiviral koruma sağlayan hijyen hizmeti hediye ediliyor. Tüm bu avantajların yanı sıra Fiat markalı araç sahiplerine ise soğuklardan kendilerini korumaları amacıyla kaşkol seti hediye ediliyor.

https://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/hs065.snc6/167549_492065003772_172830033772_6008506_5672199_n .jpg

Araçların nano teknoloji ile geliştirilmiş özel bir ürün kullanarak bakteri, mantar, mikrop ve virüslerden arındılarak dezenfekte edilmesini sağlayan “Fiat Antibakteriyel ve Antiviral Koruma” hizmeti, Fiat sahibi tüm çocuklu aileler içinde araç içi hijyen seviyesinin arttılmasını sağlaması açısından fark yaratan bir uygulama olarak ön plana çıkıyor.

https://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs118.snc4/36252_492067573772_172830033772_6008526_5352424_n. jpg

Fiat Türkiye, 17 Ocak’ta start alacak ve 28 Şubat tarihine kadar sürecek yeni bir kış bakımı servis kampanyasına start verdi. Kampanya kapsamında yaş ve model sınırlaması olmaksızın Fiat markalı otomobil ve hafif ticari araç sahiplerine, 499 TL ve üzerindeki boya ve kaporta hariç tüm servis işlemleri için World’e özel 6 taksitle ödeme fırsatı sunulurken, antibakteriyel ve antiviral koruma sağlayan hijyen hizmeti hediye ediliyor. Tüm bu avantajların yanı sıra Fiat markalı araç sahiplerine ise soğuklardan kendilerini korumaları amacıyla kaşkol seti hediye ediliyor.
Fiat’ın satış sonrası hizmetler kapsamında sunduğu “Fiat Antibakteriyel ve Antiviral Koruma” programı, tüm araç içi yüzeylerin nano teknoloji ile geliştirilmiş özel bir ürün bakteri, mantar, mikrop ve virüslerden dezenfekte edilmesini sağlıyor. Fiat servislerinde uygulanan hijyen programı kapsamında araç içi yüzeylerin 90 gün boyunca mikroorganizmalara karşı koruma altına alınarak hijyen seviyesinin arttırılması hedefleniyor. “Fiat Antibakteriyel ve Antiviral Koruma” hizmeti, özellikle öğrenci/personel servisleri gibi kullanılan araç sahiplerine temas ile bulaşan hastalıklara karşı ciddi bir önlem sağlamasıyla dikkat çekerken aynı zamanda Fiat sahibi tüm çocuklu ailelere araç içi hijyen seviyesinin arttılmasını sağlaması açısından fark yaratan bir uygulama olarak ön plana çıkıyor.
Fiat’ın sunduğu bu özel hizmet kapsamında, nano teknoloji ile geliştirilmiş dezenfektan özelikli koruyucu bir ürün kullanılıyor. Su bazlı ve kuruduktan sonra toksik olmayan ürün, araç içi tüm yüzeylerde kullanılabiliyor ve aynı etkinliği gösteriyor. Nano teknoloji sayesinde, etkinliğini kimyasal olarak değil mikro ölçekte mekanik olarak gerçekleştiriyor ve uygulandığı yüzeye temas eden kişilere ve eşyalara bulaşmıyor.

https://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs1335.snc4/162791_492068413772_172830033772_6008537_1027649_n .jpg

Fat Tony
17/01/2011, 22:21
Selamlar;bence hiçde güzel bir kampanya değil,20-30 liralık bir kaşkol-bere +(tamı tamına 90 gün boyunca etkili oluyormuş) antibakteriyel temizlik... Kasım gibi başladı diğer firmalar(Chrysler,Volvo,Nissan,Renault,Peugeot...b enim haberdar olduklarım bunlar.)kış bakım kampanyalarına %20-25işçilik+%15-25 parça indirimiyle,açıkçası bende Fiat'dan böyle bir beklenti içindeydim ama hüsran oldu:)..hadi onu geçtim fuarda başladılar indirim kampanyasına(satış için tabii)fuar bitti uzadı..yıl sonu dediler uzadı..yeniyılın ilk haftası dediler uzadı..01.10.2011 dediler uzadı..enson ocak ayı dediler yılan hikayesine dönmüş bir vaziyette..Şimdi bu gün itibariyle bu kampanya başladı..kendi adıma hiç memnun değilim tam 1200kilometre geçirdim bakımı inat ettim bakalım ne olucak diye..Saygılar tüm Fiat'çılara..

takres
17/01/2011, 22:27
fiyat 499 değil de 199 olsa daha güzel olurmuş...:)

ZV 007
18/01/2011, 09:47
Selamlar;bence hiçde güzel bir kampanya değil,20-30 liralık bir kaşkol-bere +(tamı tamına 90 gün boyunca etkili oluyormuş) antibakteriyel temizlik... Kasım gibi başladı diğer firmalar(Chrysler,Volvo,Nissan,Renault,Peugeot...b enim haberdar olduklarım bunlar.)kış bakım kampanyalarına %20-25işçilik+%15-25 parça indirimiyle,açıkçası bende Fiat'dan böyle bir beklenti içindeydim ama hüsran oldu:)..hadi onu geçtim fuarda başladılar indirim kampanyasına(satış için tabii)fuar bitti uzadı..yıl sonu dediler uzadı..yeniyılın ilk haftası dediler uzadı..01.10.2011 dediler uzadı..enson ocak ayı dediler yılan hikayesine dönmüş bir vaziyette..Şimdi bu gün itibariyle bu kampanya başladı..kendi adıma hiç memnun değilim tam 1200kilometre geçirdim bakımı inat ettim bakalım ne olucak diye..Saygılar tüm Fiat'çılara..katılıyorum.vergıydı benzındı mazottu derken bakım masrafı en azından bıraz teselli olabılırdı.benım de 1 ay sonra bakım var.Bu kampanya cok gerekli daha doğrusu memnun edıcı degıl.Fiat için az bi kampanya

GPS2
18/01/2011, 11:46
Neyse arkadaşlar tamam herkese cazip gelmeyebilir veya gerçekten bu masrafları yapıpta kampanyadan haberi olmayanlar olabilir...Gülay hanım ne güzel bizleri haberdar etmiş ve gelecekte yine başka başka kampanyalardan haberdar edecektir...Teşekürü hak ediyor bence...Ayrıca benim başıma gelmişti birkaç ay önce sanırım 200 tl ve üstü harcamada okul çantası veriyordu servisler...Araç kabul*deki arkadaş (arkadaş) iş yoğunluğundan dolayı bu kampanyadan söz etmeyi unutmuş bende tv reklamından haberdar oldum mesela...telefon ile aradığımda özür diledi... uğrayıp Fiat logolu çantamı alabiceğimi söyledi...şimdi bu sırt çantası (okul) evde paylaşılamıyor...:)

Misafir
18/01/2011, 11:56
Ben teşekkür ederim arkadaşlar..

WiSTaRiA
18/01/2011, 13:35
Arkadaşlar sonuçta Fiat bir kamanya yapmış bakım yaptırıp yaptırmamak sizin elinizde artı gönlünden kopmuş bere mere veriyorlar... Bu konuda Gülay Hanım'ın bizi aydınlandırmasından dolayı teşekkür ederim....

Selamlar;bence hiçde güzel bir kampanya değil,20-30 liralık bir kaşkol-bere +(tamı tamına 90 gün boyunca etkili oluyormuş) antibakteriyel temizlik... Kasım gibi başladı diğer firmalar(Chrysler,Volvo,Nissan,Renault,Peugeot...b enim haberdar olduklarım bunlar.)kış bakım kampanyalarına %20-25işçilik+%15-25 parça indirimiyle,açıkçası bende Fiat'dan böyle bir beklenti içindeydim ama hüsran oldu:)..hadi onu geçtim fuarda başladılar indirim kampanyasına(satış için tabii)fuar bitti uzadı..yıl sonu dediler uzadı..yeniyılın ilk haftası dediler uzadı..01.10.2011 dediler uzadı..enson ocak ayı dediler yılan hikayesine dönmüş bir vaziyette..Şimdi bu gün itibariyle bu kampanya başladı..kendi adıma hiç memnun değilim tam 1200kilometre geçirdim bakımı inat ettim bakalım ne olucak diye..Saygılar tüm Fiat'çılara..

Sayın Rıfat Bey;
Kendinizi forumumuzun tanışma bölümünde tanıtırsanız sizi daha iyi yakından tanımış oluruz... Ve forum kurallarını okumanızı öneririm... Teşekkürler...
Saygılar Bizden...

ZV 007
18/01/2011, 18:47
Arkadaşlar sonuçta Fiat bir kamanya yapmış bakım yaptırıp yaptırmamak sizin elinizde artı gönlünden kopmuş bere mere veriyorlar... Bu konuda Gülay Hanım'ın bizi aydınlandırmasından dolayı teşekkür ederim....

Sayın Rıfat Bey;
Kendinizi forumumuzun tanışma bölümünde tanıtırsanız sizi daha iyi yakından tanımış oluruz... Ve forum kurallarını okumanızı öneririm... Teşekkürler...
Saygılar Bizden...
Elbette.Farklı kampanyalar olduğunda da bizleri bilgilendirmeye devam edeceğine inanıyorum.Memnun olmayabiliriz yada olabiliriz ama Gülay hanım'a bir teşekkür borcumuz var.

Fat Tony
18/01/2011, 20:43
Orhan bey ben teşekkür ederim,önerinizi dikkate alıcam..Gülay hanımada teşekkür ederim bilgi verdiği için; ben kendisine değil Fiat'a sitemde bulundum kendi adıma,belki burdan takip eden servisler bunları dikkate alır,bir şekilde merkezlende bunu paylaşırlar diye..ben aynı memnuniyetsizliğimi çağrı merkezi vasıtasıyla Fiat'ada ilettim..