Orijinalini görmek için tıklayınız : Veee İSTANBUL Trafigine Kesin Çözüm Bulundu Arkadaşlar !!!
и�кâdâ� qüz�� ��u�sâи �� кâfâм кâdâ� qüz�� ��âмâzSи...'in Videoları: Trafikten kurtulmak artık kolay | Facebook (https://www.facebook.com/video/video.php?v=141433505911837)
Ben siparişimi verdim :w00t2000:
Sipariş etmek isteyen arkadaşlar pencereleri açık bırakıp yatarlarsa bu gece olmadı yarın gece rüyalarında görebilirler :) Şaka bi yana Harika ßişey..
( penceremi açtım :) )
o ne :D müthiş,
yalnız ıslak ıslak mayoyla arabanın döşemesini mahvedecekler 2 günde :)
ademtahir
12/01/2011, 18:21
bizim puntorıda böyle yaptırsak :D
smartmavi
13/01/2011, 00:51
hayırlı olsun, inşallah siparişin yaza yetişir... :D
narkoz30
13/01/2011, 09:30
o videoyu izlemek için makinam sürekli restart etti ama izleyemedim apple macbook pro kullanıyorum önce problem apple de sandım ama windows 7 64 bit kurulu dualboot a geçtim sonuç yine aynı bana ilginc geldi.
SezginKorkmaz
13/01/2011, 12:44
Güzelmiş.. acrep 5 pencerede ben açtım :D
Daha once izlemistim, boyle bir makinaya ihtiyacacim olmaz trafigide cozmez cunku ankarada deniz yok :D
ademtahir
13/01/2011, 13:08
Daha once izlemistim, boyle bir makinaya ihtiyacacim olmaz trafigide cozmez cunku ankarada deniz yok :D
mehmet sen deniz olan bir yere taşın :D
Denizi buraya getirsek olmami , Ankarayi seviyorum ben ya hem Behsat Ç de burda :D :D
Güzelmiş.. acrep 5 pencerede ben açtım :D
5 pencere açmışsan sen direkt astronot olmussundur :D senin araçlarla isin yok artık Hayirli Olsun :)
o videoyu izlemek için makinam sürekli restart etti ama izleyemedim apple macbook pro kullanıyorum önce problem apple de sandım ama windows 7 64 bit kurulu dualboot a geçtim sonuç yine aynı bana ilginc geldi.
Abi İstanbul trafiği pc ye format attırır kasa yaktirir :) sıradan bı video ama isin icine İstanbul trafiği girince o da karmasaya geliyo herhalde :D
Denizi buraya getirsek olmami , Ankarayi seviyorum ben ya hem Behsat Ç de burda :D :D
Abi behsatla ist. Boğazını takas edek mı? :)
erosistanbul
19/01/2011, 00:45
Adamlar oradaki boş yol trafiğe böyle birşey yapmış. istanbuldaki trafiği görseler kesin uçan araba yaparlardı.Yada araba olayını tamamen kaldırırlardı.
Bana cazip gelmedi. benzine çare bulsalardı daha bakbul olurdu. (Herkes kendi derdinde) :)