Orijinalini görmek için tıklayınız : navigasyon hk
Arkadaşlar taşıt vergisi word le 5 taksit odedim bu yuzden kampanya olarak navking.com dan %30 indirimli alacam sizce araba için (video,mp3 özellikleri falan istemiyorum,tv olabılır) kaliteli ce ucuz navking modeli biliyormusunuz alan var mı
Ayrıca cama değilde ön torpidoya takmak istiyorum yardımcı olursanız cok sevinirim
nerhal61
11/01/2011, 18:05
Ön torpidoya takılamaz sanırım. Denemiştim arkadaşımınkini.
Ben Navking maxi tv yi yerinde incelemiştim. oldukça başarılı. TV si de var. Ama TV hareket halinde düzgün çekmeyecektir. Öte yandan alt yazılı avi oynatan tek oynatıcı navkingler diye biliyorum. 5 inç ekran oldukça iyiydir. Navigasyonu da hızlı idi.
ben tavsiye ederim. Hatta alıcam sanırım.
ademtahir
11/01/2011, 18:08
sizin söylediğinizin fiyatını bilmiyorum
ama ben gittigidiyor.com'dan 140 tl civarı bişey aldım ve çok memnunum süper bir şey
4.3" DOKUNMATİK GPS MP3/MP4 - FM TRANSMİTER GittiGidiyor.com'da #31923619 (https://urun.gittigidiyor.com/4-3-quot-DOKUNMATIK-GPS-MP3-MP4-FM-TRANSMITER_W0QQidZZ31923619#aciklama)
Ön torpidoya takılamaz sanırım. Denemiştim arkadaşımınkini.
Ben Navking maxi tv yi yerinde incelemiştim. oldukça başarılı. TV si de var. Ama TV hareket halinde düzgün çekmeyecektir. Öte yandan alt yazılı avi oynatan tek oynatıcı navkingler diye biliyorum. 5 inç ekran oldukça iyiydir. Navigasyonu da hızlı idi.
ben tavsiye ederim. Hatta alıcam sanırım.
Belki torpido için vardır dıye dusunmuştum o zaman sadece navigasyon için alacam yani harita tv,mp3 gibi filan hiç bir ozelliği olmayan cihazı alacam hangi model acaba biliyormusunuz bir suru var hangi ucuz hangi benim istediğim gibi anlamadım
Yardımınız teşekkurler
nerhal61
11/01/2011, 19:02
Belki torpido için vardır dıye dusunmuştum o zaman sadece navigasyon için alacam yani harita tv,mp3 gibi filan hiç bir ozelliği olmayan cihazı alacam hangi model acaba biliyormusunuz bir suru var hangi ucuz hangi benim istediğim gibi anlamadım
Yardımınız teşekkurler
www.hepsiburada.com (https://www.hepsiburada.com) da birçok ürün var. Ekran büyüklüğü çok önemli olmaz. Tavsiyelerim
Hepsiburada.com : Piranha Raptor 4.3 İnç Navigasyon Cihazı ( Ömür Boyu Ücretsiz Güncelleme ) | Oto Aksesuar (https://www.hepsiburada.com/Liste/piranha-raptor-43-inc-navigasyon-cihazi-omur-boyu-ucretsiz-guncelleme-/ProductDetails.aspx?productId=otpirraptor&categoryId=257643)
Hepsiburada.com : Piranha Patriot 4.3 inç GPS Navigasyon Sistemi ( Ömür Boyu Ücretsiz Güncelleme ) | Oto Aksesuar (https://www.hepsiburada.com/Liste/piranha-patriot-43-inc-gps-navigasyon-sistemi-omur-boyu-ucretsiz-guncelleme-/ProductDetails.aspx?productId=otpirpatriot43&categoryId=257643)
Navking cihaz olarak kaliteli, ben memnunum. Ama üzerindeki Route66 programı ve haritası çok yetersiz. Üzerine IGO8 yükledim öyle kullanıyorum.
Bu cihazların hepsi de Çinde yapılıyor. Adem Abinin aldığı gibi bir cihazda iyi iş görür, özellikleri de fiyatı da uygun.
Dış kasasının görünümü IPhone gibi olan GPS lerin plastik kalitesi iyi, onun haricindekilerde bazen plastik aksamı yetersiz olabiliyor.
Gitti gidiyor daki GPS lere bakın, kafanızda bir fiyat şekillensin. Eğer aynı özelliğe sahip Navking GPS i yakın fiyatlarla alabiliyorsanız Navking alın, hafıza kartının yedeğini alıp IGO8 yükleyin.
En azından iki yıl garantisi olur, donanımda problem durumunda 'Siz bunun programını değiştirmişsiniz bık bık' türü yorumlara karşılık da hafıza kartına orijinal programı kopyalar öyle verirsiniz tamire. Ama Navking sağlam, neredeyse iki yıldır kullanıyorum problem yaşamadım.
bende işimi görecek bir navigasyon arıyorum ama anlamadığım bir konu sizce 160 170 liralık birşey iş görür mü...
Arkadaşlar içinde başarsoft haritası olmayan ürün almayın harita konusunda çok sıkıntı çekersiniz başarsoft google türkiye resmi harita sağlayıcısı. ve şuan piyasada satılan her 10 cihazdan 8'i başarsoft haritası kullanır.
Piranha: Navitech: Garmin: Goldmaster: Aselsan:Next:FlyAudio:Necvox:Atlanta:CycloneKamoso nic:Vendeka:
GünahsizSeytan
11/01/2011, 20:09
Bende kullanıyorum ve arastırmadan aldığım için cok pişmanım. Kesinlikle güvenilir bir marka tercih edin sinyal alımı hızlı olsun sizi yanıltmasın güncel olsun şarj konusunda sıkıntı yaratmasın.Ucuz olduğu için her markaya kapılıp benim gibi pişman olmayın :D diğer özellikleri 2. plana atın bence
eexelanss
11/01/2011, 20:48
bende navking kullanıyorum ama ben böyle vasat bi harita görmedim.. Güncellememe rağmen Gerçekten çok yetersiz.. başka harita yükleyen arkadaşlar var fakat ben yükleyemedim.. bu arada bendeki mini s350
Bu tip cihazlar için sonradan harita yuklenmesi malesef mümüm değil (yasal değil) ancak üzerinde olan yazılımı kullanabilirsiniz bu yuzden cihaz alımında önceki mesajımda belirttiğim gibi harita unsurunu düşünerek alın haritanız yoksa bu cihazlar isterse sizin için internete girsin ne faydası varki :)
ademtahir
12/01/2011, 09:39
Bu tip cihazlar için sonradan harita yuklenmesi malesef mümüm değil (yasal değil) ancak üzerinde olan yazılımı kullanabilirsiniz bu yuzden cihaz alımında önceki mesajımda belirttiğim gibi harita unsurunu düşünerek alın haritanız yoksa bu cihazlar isterse sizin için internete girsin ne faydası varki :)
yüklemesini bildinmi hepsine yüklenir
benim cihaz çin işi markası bile yok son güncel haritayı yükledim kullanıyorum!
yüklemesini bildinmi hepsine yüklenir
benim cihaz çin işi markası bile yok son güncel haritayı yükledim kullanıyorum!
adem arkadaşım teknik olarak bir sorun yok zaten yasal olarak ojinal olmayan yazılım kullanmış ve bu haritayı üreten %100 türk sermayesi olan bir şirketin emeğine saygısızlık etmiş oluyoruz..
ademtahir
12/01/2011, 10:51
adem arkadaşım teknik olarak bir sorun yok zaten yasal olarak ojinal olmayan yazılım kullanmış ve bu haritayı üreten %100 türk sermayesi olan bir şirketin emeğine saygısızlık etmiş oluyoruz..
siz herhalde hiç mp3 video film indirmiyorsunuz internetten?
zafer murat
12/01/2011, 11:07
Navigasyon cihazı alırken harita yazılımının BAŞARSOFT olmasına dikkat edin senede 3-4 güncellemesi vardır Türkiyedeki yolları poileri en yakından takip ederler istanbulda şuanda 3D binaları haritaları mevcuttur.Ve marka konusunda olarak Next tercih etmenizi öneririm.
Navigasyon cihazı alırken harita yazılımının BAŞARSOFT olmasına dikkat edin senede 3-4 güncellemesi vardır Türkiyedeki yolları poileri en yakından takip ederler istanbulda şuanda 3D binaları haritaları mevcuttur.Ve marka konusunda olarak Next tercih etmenizi öneririm.
Peki araba için ön torpido için olan modeli varmı ismini yazarmısınız modelin.
Ayrıca arabadan şarj edebilirmiyim
Pert olan punto evom için aldığım orjinal tom tom navigasyonumu isteyen olursa satabilirim.Medos otomotıvden alınmıştır.Bütün aksesuarları ve garantisi mevcuttur.Aracım pert oldu ama navigasyonum ilk günki gibidir.İlgilenenler mesaj atarsa yardımcı olabilirim.
Peki araba için ön torpido için olan modeli varmı ismini yazarmısınız modelin.
Ayrıca arabadan şarj edebilirmiyim
cyclone ve navitech ürünlerine bakabilirsiniz her ikisininde doubledin modelleri mevcut