Orijinalini görmek için tıklayınız : 0 Araç Hakkında Sorun
DooMAnfess
11/01/2011, 17:31
Merhabalar siteye yeni üye oldum bugünde Punto Evo sahibi oldum. Oldum olmasına ama aracı aldık gözümüzden kaçmış arka stop lambasının ucunda ufak bir çatlak varmış geri hemen aldığım yere döndüm değiştireceklerini söylediler. Ayrıca yolda 10-15 km gidince arka frenlerden garip bir ses geliyor,sanki bagajda bir şey var çarpıp duruyormuş gibi açıkcası biraz midem bulandı ne gibi bir şey yapmalıyım. Aradığımda gel abi hallederiz dedi ki halledecekler. Ancak sıfır araba alıyorum arka stopu değişecek vs.
Görüşlerinizi bekliyorum.
stop lambası şanssızlık tamamen ve o ses depo doluyken geliyorsa o sese alışın...
DooMAnfess
11/01/2011, 17:39
Depo doluyduda depodan ses gelir mi böyle ?
depoda dalgakıran olmadığı için sanırım bu şekilde ses yapıyor doluyken depo yarının altına düşünce kesilir o ses...
DooMAnfess
11/01/2011, 17:43
Yok böyle bir şey , o kadar da baktım ofrumlara sorunşlara filan hiç gözüme çarpmadı aratınca gördüm.
Yok böyle bir şey , o kadar da baktım ofrumlara sorunşlara filan hiç gözüme çarpmadı aratınca gördüm.
çok önemli birşey değil takılmayın bence güle güle kullanın aracınızı hayırlı olsun :)
Aracın hayırlı olsun,
stop lambası kafaya takılacak bir problem değil,yeter ki kaportada problem olmasın.
Aracın şuan piyasadaki en iyi dizel motora sahip araçların başında geliyor.keyfini çıkar.ufak tefek problemler hallolur.
evo_dynmc
11/01/2011, 17:46
ben de bugün teslim aldım ama iş yoğunluğundan bayinin garajında bıraktım, inş sorun yoktur çok kontrol etme imkanım da olmadı.
DooMAnfess
11/01/2011, 17:55
Teşekkürler iyi niyetler için, ya işte insanın canı sıkılıyor. Ben aracı plakasız ve yıkanmadan aldım :) . Adam gelin tamam dedi bir gittik tam kapıdayken aradı abi arabanın kilidi daha açılmadı bilmem ne. Aracı ayırın dediğimde 100 kere aradılar ondna sonra arama yok biz peşine düştük. :) . Şu işlemleri bir halledeyim bayi ile ilgili notlarımıda yazacağım buraya biz yandık eller yanmasın. :)
Yıkanmayışı benim acelemden ancak plaka var deyip getirten arkadaşı tebrik ediyorum :)
teşekkürler iyi niyetler için, ya işte insanın canı sıkılıyor. Ben aracı plakasız ve yıkanmadan aldım :) . Adam gelin tamam dedi bir gittik tam kapıdayken aradı abi arabanın kilidi daha açılmadı bilmem ne. Aracı ayırın dediğimde 100 kere aradılar ondna sonra arama yok biz peşine düştük. :) . şu işlemleri bir halledeyim bayi ile ilgili notlarımıda yazacağım buraya biz yandık eller yanmasın. :)
bir konun altını çizmekte fayda var,
geçen ay türkiyede rekor düzeyde araç satıldı ve alanlar aracını ocak teslimine bıraktı,şimdi herkes biran önce aracını alma telaşında,yoğunluğu siz düşünün artık.
DooMAnfess
11/01/2011, 18:34
Onun çok iyi farkındayım ama tarihsel olarak acayip sallama var . :) adamı heveslendiriyorlar abi haftaya hazır . Aryorsan bugün çıkmazsa yarın çıkar bilmem ne :) . Ondna dolayı söylüyorum ankarada nerdeyse 2 haftada plaka grubu değişti .
ademtahir
11/01/2011, 18:36
hayırlı olsun..
olur böyle şeyler alışırsınız zamanla eski üyeler hiç demezler depodan ses geliyor diye çünkü alıştık kıyılara dalga vuruyor gibi geliyor :D
göstergeye hiç bakmıyorum,depodan gelen ses kesilince direk benzinciye gidiyorum !
hyırlı olsun araban,stp lmbasının ziyanı yok evolarda depo doluyken ses gliyor normal bişey..
edelsang
11/01/2011, 18:48
Bu arabayı fiat öylesine yapmış bir arabanın kalorifer borusu,direksiyonu hadi bunları geçtim deposu doluyken içinden ses gelirmi ya bildiğin orkestra paraları çöpe attık :S
DooMAnfess
11/01/2011, 18:49
@ademtahir @levan34 @izoci ah bunları önce bilseydik :) . Teşekkürler bu arada
@ademtahir @levan34 @izoci ah bunları önce bilseydik :) . Teşekkürler bu arada
olsun ya prob yaratacak bi srn değil arabanın keyfini çkar;)
ankara da hangi bayiden aldınız aracı...
alperyonar
11/01/2011, 19:16
Teşekkürler iyi niyetler için, ya işte insanın canı sıkılıyor. Ben aracı plakasız ve yıkanmadan aldım :) . Adam gelin tamam dedi bir gittik tam kapıdayken aradı abi arabanın kilidi daha açılmadı bilmem ne. Aracı ayırın dediğimde 100 kere aradılar ondna sonra arama yok biz peşine düştük. :) . Şu işlemleri bir halledeyim bayi ile ilgili notlarımıda yazacağım buraya biz yandık eller yanmasın. :)
Yıkanmayışı benim acelemden ancak plaka var deyip getirten arkadaşı tebrik ediyorum :)
Ankara oto mu??
moralini bozma hocam ufak seyler bunlar 30.000 km yaptım tık yok arabada
hayırlı olsun..
olur böyle şeyler alışırsınız zamanla eski üyeler hiç demezler depodan ses geliyor diye çünkü alıştık kıyılara dalga vuruyor gibi geliyor :D
harika benzetme. gerçekten duymuyorum öyle bir ses.:w00t2000:
mesut eyvaz
12/01/2011, 00:26
güle güle kullanın şöyle iyi bir cd çekip müziği açınca ses felan kalmaz araçta
moralini bozma hocam ufak seyler bunlar 30.000 km yaptım tık yok arabada
aynen yawwsss.devir saati 5000 rpm cevirene kadar süphede kalıyorum acaba arac calısırourmu die.ayrıca unutumayın evocular,puntocular aldıgınız aracın max.fatura degeri 17-18000 ona gore perf.bekleyin araclarınızdan bence evo inanılmaz bir arac degerine gore.tek sorun devlette pardon evonun sucu ne ???????????????????????????????????????????
ibrahim06
12/01/2011, 00:33
Takmayın kafanıza. başka sorun olmazsa bikaç ay sonra arabanıza aşık olursunuz. O sesle de konuşmaya bile başlarsınız :)