Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fiata mail atacak BRAVOcular baksın

ibrahim06
11/01/2011, 14:00
2013te Fiatın bravo arabaları sonlandıracağı ihtimali üzerine başka bir siteden bravocular Fiata mail atmayı planlıyorlar. Aşağıda onlar adına kendimin yazmış olduğum mail var. İlgilenen arkadaşlar iöin bir de burda paylaşayım dedim.

ABOUT ENDING BRAVO
Dear Sir/Madam
We are the Bravo owners and members of ............com in Turkey. We have heard some rumors that your company will end the production of Bravo in 2013, as for Grande Punto.We couldn’t believe at first and thought i t was a joke.But later on we read some written documents about i t on web pages and we began to feel that i t could be true. If this is true, we must indicate that we are really disappointed. In our opinion ending the production of Bravo is really not a good decision. The name ''Bravo'' should be permanent over years. We believe that you will lose many customers in Turkey due to your decision because Bravo is one of the most beloved and appreciated cars in our country. Some of our friends on our web page has already given up the idea of buying this car because of your decision.
Even if you insist on ending Bravo, we demand that you keep the name ‘’Bravo’’ for your new C-HB production at least in Turkey in 2013. Such as Qubo in Europe but Fiorino in Turkey. We want you do the same thing in Turkey for new C-HB. Ending the production of a car model or not selling a model in Turkey anymore has a great negative influence on secondary market. If a car is not produced anymore, its second-hand market is really low.People in Turkey consider its second hand market when they buy a new car. As a result, people avoid buying the cars that might not be produced anymore in the future. Instead of buying Fiat they tend to the other’s companies’ permanent car models-especially volkwagen’s polo and golf-.
So, we want you to rethink and revise your the decision of ending Bravo.

Yours Sincerely

BRAVONUN ÜRETİMİNİN DURDURULMASI HAKKINDA
Merhaba.Bizler Türkiye’den Bravo sahipleri ve ...........com üyeleriyiz. Şirketinizin 2013 yılında tıpkı Grande Puntoda olduğu gibi Bravonun üretimini de durduracağına dair bazı söylentiler duyduk. İlk başta buna inanmadık ve şaka sandık. Ama daha sonra bu söylentiler hakkında internette bazı yazılı kaynaklar okuyunca bunun doğru olduğunu anladık. Eğer bu doğruysa, bizi gerçekten büyük bir hayal kırıklığına uğrattığınızı belirtmek isteriz.Bravo adı yıllarca kalıcı olmalı Bize göre Bravonun üretimine son vermek hiç de iyi bir fikir değil. Bu kararınız yüzünden ülkemizde çok müşteri kaybedeceğinize inanıyoruz zira Bravo ülkemizde en çok sevilen ve beğenilen arabalardan birisi. Web sayfamızdaki bazı arkadaşlar bu haberden sonra Bravo almaktan vazgeçtiler bile.
Eğer yine de Bravoyu sonlandırmakta karalıysanız, 2013'te üreteceğiniz C-HB modelinin en azından Türkiyedeki adını Bravo olarak devam ettimenizi talep ediyoruz. Avrupada Qubo, ülkemizde Fiorino olarak bilinen arabnızda olduğu gibi. Yeni C-HB için de aynı uygulamaya gitmenizi istiyoruz. Bir modelin artık üretilmemesi veya Türkiye de satılmaması, o arabanın ikinci el piyasasında çok olumsuz etki yapmaktadır. Modelin üretimi durdurulduğu taktirde ikinci el piyasası gerçekten düşük olmaktadır. Türkiyedeki insanlar aldığı yeni arabanın ikici el pazarını da hesaba katarak araba satın alırlar.Bu durum insanlarımızın,ilerde üretilmeme ihtimali olan araçları almaktan uzak durmasına ve başka markaların süregelen modellerine-özellikle volkswagenin polo ve golfüne- yönelmesine sebep olmaktadır. Bu yüzden kararınızı tekrar gözden geçirmenizi istiyoruz.

takres
11/01/2011, 14:09
bravo ülkemizde en çok tutulan arabalardan birisi denmiş ama maalesef böyle birşey yok...

izoci
11/01/2011, 14:43
fiat ypmz inş. böle bir şey..

femoli
11/01/2011, 15:33
Çok güzel bir metin yazılmış ama sonuç getirmeyebilir yada fiat tamam vazgeçtik değip 2013 te yine sonlandırır..
Birde bişi sormak istiyorum fiat bu kadar akılsızmı böyle bir haber paylaşşsın onlar bilmezmi böyle bir söylenti araç satışını olumsuz etkiler . bence asparragas haber bu pek itibar etmeyinde derim ..

ibrahim06
11/01/2011, 16:00
bravo ülkemizde en çok tutulan arabalardan birisi denmiş ama maalesef böyle birşey yok...

İsteyen o kısmı metinden çıkarabilir.

Misafir
11/01/2011, 16:02
Aslı olmayan bir haber...

piankhy
11/01/2011, 16:26
Yapmayın arkadaşlar asparagas falan diye. Söz konusu haber FIAT Group'un resmi internet stitesinde yayınlanan uzun vadeli planlar. Her ne kadar araçlarımız FIAT'sa da, FIAT'ı bu kadar körü körüne korumayalım bence. Yapılan uygulama çok yanlış ve birçok kullanıcıyı mağdur edecek bir uygulama.

Misafir
11/01/2011, 16:37
Yapmayın arkadaşlar asparagas falan diye. Söz konusu haber FIAT Group'un resmi internet stitesinde yayınlanan uzun vadeli planlar. Her ne kadar araçlarımız FIAT'sa da, FIAT'ı bu kadar körü körüne korumayalım bence. Yapılan uygulama çok yanlış ve birçok kullanıcıyı mağdur edecek bir uygulama.

Uzun vade demişler, 2013 uzun vade tanımlamasına girmez diye düşünüyorum. Bu markada çalışan biri olarak böyle kesin bir dille tarih belirtilmesini doğru bulmuyorum. Her model dönem dönem yenilenerek, değiştirilerek müşteriye sunulur. Durum bundan ibaret olur olacaksa da.. Ancak tarih belirtilmesi doğru değil. Asparagas dedim bu sebeple..

GRDEDE
11/01/2011, 17:20
Haberin doğruluğuna inanmıyorum.Ayrıca Bravo çok tutulan değil ,tanıtımı az yapılan ve satış stratejisi nedeniyle az satılan fakat; sayıları az olsa da bir grup insan tarafından çok sevilen bir araç...

ibrahim06
11/01/2011, 17:44
Aslı olmayan bir haber...

https://img522.imageshack.us/img522/7742/zzgp.png (https://img522.imageshack.us/i/zzgp.png/)

https://img593.imageshack.us/img593/9162/zz2gp.png (https://img593.imageshack.us/i/zz2gp.png/)[/QUOTE]

femoli
11/01/2011, 18:45
puntoya 2011 yazmışlar :) 2005 te bitti,
albea siena da öyle tuaf bişi bekleyip görelim :)

Scottie
11/01/2011, 18:49
evo devam edecek.. G punto nun kalkması doğal...

bravoda kalkmaz diye düşünüyorum.. bugün focus ile bravoya yanyana baktım.. bravo dış görünüş olarak focus tan daha iyi duruyor.....

taneren
11/01/2011, 21:11
Punto evo - devam(yenilenerek)
linea - devam(yenilenerek)
panda - devam(yenilenerek)
bravo'nun yerine yeni bir model çıkacak anlaşılan,hem hb hem sw olarak,aynı modelin sedanı abd piyasasında çıkacak gibi görünüyor.

Aslında oldukça mantıklı geldi,her segmentte tek ve güncel modelleriyle piyasasını canlı tutmayı hedefliyor anlaşılan.

Don Vito Puntoleone
11/01/2011, 21:16
bravoyu kaldırana bende bir bravo derim wallahi...piyasadaki en iyi fiyat /performans oranını veren c sınıfı aracı...yazıklar olsun...

gurik
12/01/2011, 00:05
grande punto klasik bir model ve kasa olarak değer kazanacak buna göre. temiz kullanmak ve iyi bakmak lazım. hele seri 2 Gp ler süper bir yer bulacak fiat grubu araçlar içinde. hem donanım hem tasarım hem de FİATI AYAĞA KALDIRAN MODELLER OLARAK.

uraaal
12/01/2011, 00:12
fıat abi yaaaaaa.premium bi markada alsam gücüm olsada fiat abi aklımda,ruhumda italyanı asıladı bir kere bana......

ibrahim06
12/01/2011, 00:16
Bravo çok da tutulan bir araba değil türünden yazıya itirazlar gelmişti. İlk mesajı yeniden güncelledim. Sevilen ve beğenilen şeklinde.