Orijinalini görmek için tıklayınız : TGY STYLE Jant İlginizi çekebilir..
Budweiser
11/01/2011, 00:15
Ankarada bolca yapılan bir jant tipi tamamen sac janttan yapıyorlar nedenini bilmedigim bir sebepten dolayı bu olaya TGY style deniyor. İşlem tamamen araçların orjinal sac jantlarını alıp gobegini çemberinden ayırıp ters çevirip kaynatıyorlar ve kenarına tekrar ofset kaynatıyorlar. Kaynak işi baya sağlam oluyor düşüdüğünüz kadar dandik değil ama tabi sac jantın kalitesinden dolayı bir çelik jant kadarda saglam olmuyor. ucuza gayet hoş işler olabiliyor. İlandaki fiyat baya abartılmış daha ucuza mal edilebiliyor. Sizin görüşlerinizi almak istiyorum böyle birşey yaptırsam acaba güzel dururmu? Yoksa direk kendi sac jantımı parlak siyaha boyayıp üzerinede vernik atıp öylemi dolaşsam çok sıkıldım arabaya birşey yapasım var.. Bakın buda resimleri bir ilan üzerinden göndereyim ayrıca facebook a TGY style yazarsanız birde bunun hayran sayfası var.
BBS RS TARZI JANT GERMANY DEGIL TGY STLYE sahibinden.com'da (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-ve-lastik-jant-bbs-rs-tarzi-jant-germany-degil-tgy-stlye-28426496/detay?)
StrawBeeRy
11/01/2011, 00:20
çok para değmez o paraya daha güzel jantlar var
Budweiser
11/01/2011, 00:24
Yok 4 tanesini 250 liraya halledebilen tanıdığım var nazillide. 16 megane sac jantına yapıyor. benim tek çekincem yaysız arabada nasıl durur. Hani yay şu aralar alamiyacaım alsamda 3.5 H&R alacagım.
yuh fiyata bak ve basit görünüyor bence...
tutkuaydin41
11/01/2011, 01:12
neresı basıt gozukuor cok farklı bı stıl hosuma gıtmedı değl :P
Budweiser
11/01/2011, 01:13
Kesin olarak görüştüm sac jantları getirdiğimiz takdirde garantili bir şekilde 4 adet sac jant 250 liraya yapılabiliyormuş. Aydın/Nazillide bir arkadaşımın dayısı yapıyor. kendisi Jantçı. Şöyle kapa bir hesap yapsak 4 adet sac jant hurdadan düzgününü bulsan lastiksiz 50 60 lira. yapımı 250 lira etti 300 kargo git gel max 50 lira etti 350 boyaması 200 lira kaba ve atmasyon hesap olarak 550 600 civarı taş gibi ofsetli jant oluyorki daha ucuza getirenler mutlaka olacaktır. Gel gelelim puntolarımıza yakışırmı??
Budweiser
11/01/2011, 01:14
Valla ne kadar basit bilememde kaynak işi çok titiz yapılması gerekiyor. Ah bi yamuk oldumu varya canımızdan oluruz. Yeminlen:D Ama güzel işçiliklede şahane olur hem yol tutuşu hemde hafiflik..
vay benim memleketimde yapılıyomuş kim yapıyor bu işi yaw ? bende merak ettim şimdi yaptırasım geldi 1 takım bence yakışır punto 'ya :)
Tgy turgay demek adam kendi ismini kisaltip ole demis :D bence sakat is git bir jant al siyah tak gitsin ..
Kronokrator
11/01/2011, 02:14
çok kötü yaa .. bence para vermeyin buna. ben hiç beyenmedim şahsen. kusura bakmayın.
saygılar ..
Üstüne para verseler takmam hiç hoş değil femolinin de dediği gibi 16 yada 17 siyah bir jant al harika olur.
santiago
11/01/2011, 11:48
ya bu jant yalan dün overhaulin programı var izleyeniniz var discovery channel da adam bir jant yaptı 19 inc kafayı yedim ya kalıbını çizip makinada öyle bir jant çıktı ki eski amerikan araba alıp programa gidecem ya :D
ya bu jant yalan dün overhaulin programı var izleyeniniz var discovery channel da adam bir jant yaptı 19 inc kafayı yedim ya kalıbını çizip makinada öyle bir jant çıktı ki eski amerikan araba alıp programa gidecem ya :D
chip foose adama hastayım zaten hiç kaçırmam ne arabalar yapıyor gerçek bir dahi , çiziyor ve yapıyor :)
Budweiser
11/01/2011, 20:52
Ya sağlamlık acısından normal bi sac jant kadar belki ondan biraz daha sağlam. He görüntüye gelince oda tercih meselesi nasıl her jantı herkes beyenmediği gibi bunuda herkes beyenmiyebilir. Aydın/Nazilli deki Dükkanın adıda Oto Okay Nazilli. Ahmet Okay dükkanın sahibi arkadaşımın dayısı olur. Düşünen varsa özelden msj atarsa yanıtlamaya calısırım da ankarada kim yapıyor acaba kesin femoli biliyodur :)
par vermeye değmez beğenen olsada puntoya yakışmaz