PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Stilo dan Selamlar...

PeterPAN
07/01/2011, 00:32
Arkadaşlar herkese merhabalar;

26 yaşındayım, İstanbul'da yaşıyorum... Bir ajans ta grafik tasarım işleri ile uğraşıyorum GS,Fb,BJK ve NBA lisanslı kırtasiye ürünlerinin tasarımlarından sorumluyum...

Grande Punto'm yok ama, 2004 Model Citron Sarı bir Stilo'm var... 2009 ekim ayında kendi birikimlerim ve 6 ay araştırma sonucunda sahip oldum bu ayrıcalığa, aracımla çok mutluyum, herkesin "sakın alma, sorunlu araba, piyasası yok, elinde kalır" gibi saçma görüşlerine aldanmayarak, bir an bile tereddüt etmeden stilime sahip oldum...

Şimdilerde alma diye konusan arkadaşlarımı eşimi dostumu stil sahibi yaptım :) bu arabada bu özellikde mi varmış ? buda mı ? var mış ? gibi o kadar çok soru ile karşılaşıyorum ki anlatamam.... malesef ülkemizde FIAT ın yanlış reklam ve yanlış politikası yuzunden araçlarımızın değerleri bilinmiyor...

araçlarımızın tek eksiği biraz narin olmaları, malum STILO da GRANDE PUNTO da TR yollarına biraz çabuk yeniliyorlar... yinede arabayı sadece bir araç değil, yaşam tarzı olarak düşünen aracı ile fark edilmek istenen ve satmak istedğinde cabuk satılmasını değil, aracına bindiğinde keyif almak isteyenlerden biriyim bende...

Stilimi aldıktan sonra, biraz GRANDEPUNTOTR den, biraz diğer markalardan biraz da oluşan stil arkadaş ortamımdan cesaret alarak bende bir Stilo forumu oluşturdum, forumumuz 2010 nisan ayından itibaren faaliyet içinde şu an 600 üyesi mevcut.... göz atmak isteyen olursa

StiloTürkiye | Fiat Stilo Türkiye Resmi Fan Sitesi (https://www.stiloturkiye.com)

aracımın öne çıkan özellikleri;

Güvenlik Paketi (8 airbag-ASR ve ESP)

Spor Paket (spoiler-marşpiyerler-17" Spor Paket jantları)

Sensör Paketi (Far Sensörü, Yağmur sensörü, park sensörü)

orjinal Hi-Fi Müzik Paketi (bagajda orjinal kabinli woofer ve anfi, 6 tane güçlü hoparlör)

Dijital Otomatik Çift yönlü Klima

Orjinal Alarm

Orjinal spor direksiyon ve vites topuzu (Aksesuar katologundan seçilmiş)

Soğutucu Torpido

ve tabiki en önemlisi SKYWINDOW...

daha yazmadığım bir çok fonksiyonu ve özelliği mevcut...

https://www.stiloturkiye.com/members/peterpan/albums/peterpan-stilo/25-mahallenin-goz-bebegi.jpg

StrawBeeRy
07/01/2011, 00:34
hoşgeldin abi keyifli forumlar

avatardan sanki aracı hatırlıyor gibiyim istanbulun neresindesin

PeterPAN
07/01/2011, 00:36
Hoşbulduk, teşekkürler... İstanbul G.O.PAŞA merkez civarı yada Bağcılar İSTOÇ civarında görmüş olabilirsin..

onorom
07/01/2011, 00:37
Hoşgeldiniz Fatih bey, Stiloları çok severim kimin ne dediği önemli değil eğer siz seviyorsanız güzel bir aracınız var demektir... İyi forumlar. . .

SpyHunter33
07/01/2011, 00:37
Aramıza hoş geldiniz. Bende babama stilo bakıyorum doğru bir seçim :)

StrawBeeRy
07/01/2011, 00:38
Hoşbulduk, teşekkürler... İstanbul G.O.PAŞA merkez civarı yada Bağcılar İSTOÇ civarında görmüş olabilirsin..
evet istoçta gördüm sanki yabancı gelmedi

WiSTaRiA
07/01/2011, 00:42
Hoşgeldin kardeşim... Stilolar harika araç... Güle güle kullan...

PeterPAN
07/01/2011, 00:43
Hoşgeldiniz Fatih bey, Stiloları çok severim kimin ne dediği önemli değil eğer siz seviyorsanız güzel bir aracınız var demektir... İyi forumlar. . .

Onur bey teşekkürler, dediğiniz gibi kimin ne dediği değil.. benim ne hissettiğim önemli, daha doğrusu bizim gibi kullanıcıların..

Aramıza hoş geldiniz. Bende babama stilo bakıyorum doğru bir seçim :)

Hoşbulduk... eğer 5 kapı arıyorsanız..

2004 Fiat Stilo 1.6 Dynamic 19.000 TL Sahibinden satılık ikinci el (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-fiat-stilo-lpg-skywindow-easy-go-asr-esp-8airbag-37591804/detay)

tavsiye ederim kesinlikle... güvenlik paketi ve EAsy Go mevcut yani anahtarsız çalışma, muhteşem bir şey, araçta cok temiz alınacak bir araç...

kaptan_ahab
07/01/2011, 00:47
Hoşgeldiniz, Stilo hak ettiği yeri bulamayan araçlardan malesef.

PeterPAN
07/01/2011, 00:47
Mert hemen hemen hergün İstoç ta benim stil :) orda görmüşündür muhtemelen...

Orçun bey teşekkürler, sağolun..

StrawBeeRy
07/01/2011, 00:49
Mert hemen hemen hergün İstoç ta benim stil :) orda görmüşündür muhtemelen...

evet bizimde bayrampaşada dükkanımız var arada galericilere geliyorum ordan görmüşümdür :)

SpyHunter33
07/01/2011, 00:49
Hoşgeldiniz, Stilo hak ettiği yeri bulamayan araçlardan malesef.

Kesinlikle katılıyorum. Fiatın imaj düzelten araçlarından birisi olmalıydı bence. Ben mersinde temizini çok aradım ama bulamadım. Bulsaydım Gpden önce stilo alabilirdim.

PeterPAN
07/01/2011, 00:54
İrfan bey size katılmamak mümkün değil, stilo nun panjurunda fiat degilde, bir VW arması olsaydı, bu donanımlar ile su an bile 35 bin tl den asağı alınamazdı. gerçi bir gerçek daha var, stilo sadece TR de tutmayan bir araç, Dünyada hala üretimi yapılan ve sevilen bir araçtır.. Brezilya da sıfır km stiller bir iki ufak makyajlı halde satılıyor ve TL ile şu an 65 bin tl civarı bir rakama veriliyor..

Don Vito Puntoleone
07/01/2011, 00:55
hoş geldiniz...garaja bir kaç foto koysanız bu sarı canavarı görsek ii olurdu :)...

PeterPAN
07/01/2011, 01:17
garaja foto ekledim, ama 5 foto bana az geldi :) keşke daha fazla foto ekleyebilseydik..

krakercocuk
07/01/2011, 01:20
aracımın nerden baksanız 60-70 fotoğrafı var:D bızde okadar ekleyemıyoruz..bu arada meslektaşız..;) keyıflı forumlar,

sabanci
07/01/2011, 01:23
hoşgeldin fatih keyifli forumlar...

Don Vito Puntoleone
07/01/2011, 01:24
maşallah araç güzel...gerçekten klas duruyor...:)

PeterPAN
07/01/2011, 01:30
aracımın nerden baksanız 60-70 fotoğrafı var:D bızde okadar ekleyemıyoruz..bu arada meslektaşız..;) keyıflı forumlar,

benimde stilin fotoğrafları sayamayacağım kadar çok ama, en azından 10 tane olsaydı foto keşke :) aracımı sergilemek isterdim iyice.. yinede normal şartlarda 5 fotoğraf yeterli tabiki...

saol Hakan teşekkürler...

Ümit boşuna yaşam tarzımız oldu demiyoruz :)

GünahsizSeytan
07/01/2011, 01:35
puntodan önce stiloyla anlaşmıştık skywindow sorunu vardı o sebepten dolayı olmadı :) cok ayrı bir arac hakikaten bi 3k alıp binmeyi isterdim :) :) :) hoşgeldiniz keyifli forumlar...

GP COSKUN
07/01/2011, 01:36
GrandePuntoTR'a Hoş geldin fatih Ben GP COSKUN,
Forumumuzda umarım iyi vakit geçirirsiniz!
Forum ile yada herhangi bir konu ile ilgili yardım almak isterseniz "Teknik Yardım" bölümünü kullanabilirsiniz.
Önemli ve özel bi konuda Özel Mesajlarınızı her zaman cevaplarız.
Ayrıca sol üst köşede bulunan K.PANELİ yazan bölümden "Garaj Düzenle" kısmından üyelerimiz sizin aracınızı daha iyi tanımak için resimlerinizi ekleyebilir ve aracınız hakkında
yorumlar yapabilir dilerseniz kendinizle ilgili bişiyler yazabilirsiniz... Size yapılan yorumları da bu şekilde okuyabilirsiniz!..
AnaSayfa'mızda bir çok önemli haberi forum ile ilgili buluşmaları takip edebilir, hoş vakit geçirebileceğiniz konuları ve sohbetlerimizi görebilirsiniz.
Hiç bir konuda çekinceniz olmasın. Kapımız paylaşımcı ve dost olan tüm üyelerimize açıktır.
İyi Forumlar dilerim!

asil
07/01/2011, 02:49
kardeşim boş ver onu bunu stilo bir kere güzel araba piyasadaki çoğu markadan özellikli fıat gerçekten o araba üzerinde alfabeyi yazmış roket gibi araba kazasız belasız

StrawBeeRy
07/01/2011, 08:01
garaja foto ekledim, ama 5 foto bana az geldi :) keşke daha fazla foto ekleyebilseydik..
konu olarak garajda açabilirsiniz istediğiniz kadar yükleyin oraya :)

PeterPAN
07/01/2011, 23:59
GP COSKUN, sıcak karşılaman için teşekkür ederim sağolun... yanlız ben foruma ilk üye olduğumda sizlerden bir yöneticiye özel mesaj atmıştım :) cevaplayan olmadı.. neyseki önemli bir durum değildi...

StrawBeeRy; en kısa zamanda stilin fotolarının bir çoğunu ekleyecem garaja..

StrawBeeRy
08/01/2011, 00:00
StrawBeeRy; en kısa zamanda stilin fotolarının bir çoğunu ekleyecem garaja..
hadi bakalım bekliyoruz :)

ozdem
08/01/2011, 01:13
hoşgeldin, keyifli forumlar...

Scottie
08/01/2011, 09:37
Hoşgeldin.... keyifli forumlar....

exixiz
08/01/2011, 10:07
https://img1.loadtr.com/b-446867-hosgeldiniz.gif

ErdmG
08/01/2011, 13:04
Aramıza hoşgeldin forumda keyifli vakit geçirmen dileğiyle..

PeterPAN
08/01/2011, 13:59
teşekkürler, saol un arkadaşlar...

JASMINE
08/01/2011, 14:21
Aramıza hoşgeldin.

"Stilo yeni stil O" sloganıyla çıktığı anı hatırladım. Çok mükemmel bir araç. Çalıştığım şirkete alınmıştı. Birkaç kez kullanmıştım ve çok hoşuma gitmişti. Güle güle kullanman dileğiyle, keyifli ve aktif forumlar.

izoci
08/01/2011, 20:51
hoşgeldiniz keyifli forumlar

PeterPAN
09/01/2011, 18:17
Stilo kesinlikle ve kesinlikle, kullanımı diğer araçlara göre yumuşak ve zevkli olan bir araçtır.. bir kere kullanan direksiyondan kalkmak istemez...

magic
10/01/2011, 13:29
Aramıza hoşgeldin, kazasız sürüşler, keyifli forumlar.

cilem
10/01/2011, 16:42
hoşgeldiniz

PeterPAN
14/01/2011, 00:06
teşekkürler arkadaşlar....