Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu Ankete Katılalım Arkadaşlar...
SRDR KRKC
06/01/2011, 19:52
Geçen Gün Yaşanan Üniversitede Çekilen Filim Skandalının Habertürk Gazetesindeki ANKETİNE Katılalım Lütfen.
Haberturk.com okurlarına soruyor - Habertürk (https://www.haberturk.com/polemik/haber/588785-haberturkcom-okurlarina-soruyor)
hayır şimdilik önde gidiyor ama farkın daha çok olmasını beklerdim...
Farka bak inanalmaz düşük vay anasına demek düşünceler açığa vurulduğunda değişikliğe uğrayabiliyor sözde hepimiz hayırcıyız ama evet veren neredeyse önde..
SRDR KRKC
06/01/2011, 20:18
Farka bak inanalmaz düşük vay anasına demek düşünceler açığa vurulduğunda değişikliğe uğrayabiliyor sözde hepimiz hayırcıyız ama evet veren neredeyse önde..
Bu Durum Şerefsizlerin Başarısının Maalesef ki Göstergesi. İnsanımızdaki Ahlaki Çöküntüyü Belgeliyor.
SRDR KRKC
06/01/2011, 22:31
Anketi Kesttt Güncel :)
Anketi Kesttt Güncel :)
sn kesersen bn hertürlü kestirttiririm aga:D:D:D
WiSTaRiA
07/01/2011, 00:13
oylama tamamdır...
kaptan_ahab
07/01/2011, 01:07
Bende katıldım ancak sonuç inanılmaz.Sorumu yanlış değerlendiriliyor acaba?
erosistanbul
07/01/2011, 01:54
oylama tamamdır. Başlatmasınlar öyle özgürlüğe. Şerefsizler özgürlük arıyorsa gelsinler bana.vereyim onlara özgürlüğün abidesini.
Bende bir öğretmen olarak o öğrenciye tezi veren hocayı versinler bana, görsünler film nasıl çekilir.
muratx41
07/01/2011, 19:43
oylama tamamdır. Başlatmasınlar öyle özgürlüğe. Şerefsizler özgürlük arıyorsa gelsinler bana.vereyim onlara özgürlüğün abidesini.
Bende bir öğretmen olarak o öğrenciye tezi veren hocayı versinler bana, görsünler film nasıl çekilir.
eyvallah bana tercüman oldun yazdıklarına katılıyorum hoca ile ögrencilerle bereber gelsinler hemde