Orijinalini görmek için tıklayınız : punto evo granit grisi
jalebilen
05/01/2011, 17:31
merhaba babam bana bu yılbaşı hediyesi olarak punto evo 1.3 dynamic granit grisi araba almış fakat daha gelmediği için arabayı göremedim granit grisi nasıl bir renk? resimi olan paylaşabilirse çok sevinirim. araba 15 inden sonra gelecek ben daha henüz göremedimçok merak ettim full kit ve skydome olduğunu biliyorum. sizce renk nasıl?:sweatingbullets:
ademtahir
05/01/2011, 17:34
hayırlı olsun..hoşgeldiniz...
benim arabanın bir renk koyusu..güzel renk..
bi zahmet babanıza sorarmısınız benide evlatlık edinebilirmi :D
opexturk
05/01/2011, 17:59
koyu gri normal grinin biraz koyusu gibi hayırlısı olsun....ama en güzel renk beyaz :=):=)
santiago
05/01/2011, 18:01
güzel bir renk babam bana yılbaşı hediyesi olarak alacak herhalde son 1-2 günüm diye düşünürüm hayattaki :D
kaptan_ahab
05/01/2011, 19:07
Soldaki renk, garajımdan da bakabilirsiniz, hayırlı olsun.
hayırlısı olsun güzel bir renk... :)
abulbul08
05/01/2011, 20:37
hayırlı olsun
ibrahim06
05/01/2011, 21:51
Granit olsa ne yazar tektonik olsa ne yazar. Babanın kıymetini bil. Koyu gri bir renk
hayırlı olsun..hoşgeldiniz...
benim arabanın bir renk koyusu..güzel renk..
bi zahmet babanıza sorarmısınız benide evlatlık edinebilirmi :D
muhahaha abi yaşdan dololayı olmazsa olmaz senin iş :D:D
jalebilen
06/01/2011, 12:47
ben zaten kırmızı ve beyaz istemiyordum siyahını görmüştüm çok beğenmiştim gri de hoşuma gitmişti granit gri nasıl durur diye gözümde canlandıramıyorum umarım hayırlı olur teşekkürler.
krakercocuk
06/01/2011, 12:56
GP de kullanıyordum güzel farklı bi gri ton..ilgi çekici
bildiğin metalik griden bi ton koyu
hobaa muğla ha 4 yılım geçti muğla merkez marmaris bodrum gökova pfff:D şimdiden hayırlı olsun diyelim gökova yollarının vitajlarına dikkat. tatlı renk.
Evett bencede kalmadı böyle babalarrr :) Gerçi her baba evladına araba almak ister AMA bide realite var... Ekmek almakta bile zorlanıyor günümüz babaları... Bu duruma düşürenler utansın... Sizede hayırlı olsun
jalebilen
09/01/2011, 01:10
araba hala gelmedi merakla beklemekteyim açıkçası arabanın özelliklerini de bilmiyorum ve sanırım bu forum ilk ve tek bayanım hiç rastlamadım çünkü yardımlarınızı bekilyorum
yok ilk ve tek değilsin:) hayırlısı olsun kazasız belasız kullan gelince :)
krakercocuk
09/01/2011, 03:02
araba hala gelmedi merakla beklemekteyim açıkçası arabanın özelliklerini de bilmiyorum ve sanırım bu forum ilk ve tek bayanım hiç rastlamadım çünkü yardımlarınızı bekilyorum
sen iyice bi gez bakalım forumu kac tane bayan göreceksin:) yeterli gezmemişsin;)
merhaba babam bana bu yılbaşı hediyesi olarak punto evo 1.3 dynamic granit grisi araba almış fakat daha gelmediği için arabayı göremedim granit grisi nasıl bir renk? resimi olan paylaşabilirse çok sevinirim. araba 15 inden sonra gelecek ben daha henüz göremedimçok merak ettim full kit ve skydome olduğunu biliyorum. sizce renk nasıl?:sweatingbullets:
hayırlısı olsun ıyı gunlerde kullan aracın rengı benım aracımın rengı cok memnunum helekı bıde cılasınıda cektınmı cok tatlı oluyor aklında soru ısaretı kalmasın kullanıslı guzel bır renk
mesut eyvaz
09/01/2011, 23:49
benim aracımın rengi :) özellikle bu rengi aramıştım çok hoşuma gidiyor benim.
jalebilen
10/01/2011, 01:14
teşekürler forumda şu2013te puntolar kalkacak yazısını okuduktan sonra arabayı daha göremeden soğudum şimdi pişman oldum keşke başka araba alsaydık diye fiestayı arkası basık diye beğenmemiştim keşke alsaydım pişman oldum ama ben yaris clio corsada en çok bunu beğenmiştim
granit griyi şöyle düşün kül rengi biraz koyusu
forumumuza hoşgeldin, aracın hayırlı olsun
keyifli ve aktif forumlar... :D :D
mesut eyvaz
10/01/2011, 09:38
her araç belli bir süre üretilir sonra kalkar yada kasa değiştirir 2014 e çook var aracınızın tadına varın
jalebilen
10/01/2011, 14:10
bugün plakamı aldım 48 VP 718 bakalım arabada gelmiş ama yarın alabileceğiz umarım hayırlı olur keşke otomatik vites olsaydı :frusty00:
ademtahir
10/01/2011, 14:13
bugün plakamı aldım 48 VP 718 bakalım arabada gelmiş ama yarın alabileceğiz umarım hayırlı olur keşke otomatik vites olsaydı :frusty00:
2012 yılbaşında otomatik olur az sabır :D
Unique_GOTH
10/01/2011, 14:22
:D Hoşgeldin forumumuza :D
ademtahir
10/01/2011, 14:44
:D Hoşgeldin forumumuza :D
Konya'dan birini gördüm hemde bayan arkadaşlar bi yardımcı olunuz benmi yanlış görüyorum gözlerimmi bozuldu doktora gideyimmi :D
Özlem Adem çok şaşırdı,
Sana da Konya' nın ilk ve tek bayan üyesi diyebilir miyiz? :D
ademtahir
10/01/2011, 15:03
Özlem Adem çok şaşırdı,
Sana da Konya' nın ilk ve tek bayan üyesi diyebilir miyiz? :D
şaşkınlığımıza mazur gör :D
v-mutluer
10/01/2011, 15:10
anlaşılan oki artık yanlız değilsin ....adem abi
ademtahir
10/01/2011, 15:13
anlaşılan oki artık yanlız değilsin ....adem abi
5 tane punto alacam hepsine ayrı nickle üyelik açacam sonrada buluşma düzenleyecem :D :D :D
v-mutluer
10/01/2011, 15:16
vallaha süper olur abii bende bazen geliyorum konya ya o zaman yaparız..
ademtahir
10/01/2011, 15:20
vallaha süper olur abii bende bazen geliyorum konya ya o zaman yaparız..
ekim'de izmir'e gittim oradaki arkadaşlara imrendim her gün buluşuyorlar maşallah
geçen hafta istanbul'daydım yine küçük bir buluşma oldu muhabbet süperdi herkes dost kardeş olmuş
ama bizim konya'da iki kişi bir araya gelemez çünkü konya'lılar konya'lıları sevmez garip bir memleket burası :D
The Big Punto
10/01/2011, 21:18
Bende granit gri GP var. Gp ye bence çok yakışıyor. Garajımdn bakabilirsiniz.
Aracınız hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim.
Konya'dan birini gördüm hemde bayan arkadaşlar bi yardımcı olunuz benmi yanlış görüyorum gözlerimmi bozuldu doktora gideyimmi :D
neden len kenya da hiç yok mu hanimağalar bu kadan şaşirdin bak muğlada da varmiş babasi araba almiş grinit gri seni de evlatlik alsin kurturalim babasi babasi bunu evlatlik al babasi :D:D
ademtahir
11/01/2011, 09:32
neden len kenya da hiç yok mu hanimağalar bu kadan şaşirdin bak muğlada da varmiş babasi araba almiş grinit gri seni de evlatlik alsin kurturalim babasi babasi bunu evlatlik al babasi :D:D
bende söyledim evlatlık alması için ama dinleyen yok :D
bende söyledim evlatlık alması için ama dinleyen yok :D
gel ben seni alayim evlatlik yilbaşinda mercedes alirim sana :Düvey oglum ol ben de süt baban olayim :D
ademtahir
11/01/2011, 12:02
gel ben seni alayim evlatlik yilbaşinda mercedes alirim sana :Düvey oglum ol ben de süt baban olayim :D
tmm olur süt babası :D
jalebilen
11/01/2011, 14:20
:Ç süpersiniz ya
ademtahir
11/01/2011, 14:28
evet süperiz süper benzinle çalışıyoruz :D
sağol evladim benden de sana siyah punto evo skydomeli hayrini gör evladim forum hediyesi :D
tmm olur süt babası :D
tmm çocum sütünü iç de defol git başimdan drsini çaliş hadi babacim :D
evet süperiz süper benzinle çalışıyoruz :D
espri yapma evladim ziyankar isyankar maynak adam :D
ademtahir
11/01/2011, 14:42
jale ne şanslı birisin herkes sana araba alıyor ne çok sevilen biriymişin haberimiz yokmuş :D
onur ben sütümü içtim senin sütün bende ne zaman istersen içiririm :D
tmm çocum sütünü iç de defol git başimdan drsini çaliş hadi babacim :D
espri yapma evladim ziyankar isyankar maynak adam :D[/QUOTE]
onur uğraşma artık adem abiyle arkadaş allah allaaaahhh ben adem abinin yerinde olcam sadece senin sesini kesmek için izmire gelirdim :D
ademtahir
11/01/2011, 14:46
hakancım benimle uğraşmasa gavur olur o yüzden uğraşıyor
bazen pişman oluyorum keşke gittiğimde iyi bir dövseydim diye :D
hakancım benimle uğraşmasa gavur olur o yüzden uğraşıyor
bazen pişman oluyorum keşke gittiğimde iyi bir dövseydim diye :D
abi dövüncede rahat durmuyorki neler yaptım adama hala daha uğraşıyor arsız adam ya :D
ademtahir
11/01/2011, 15:04
abi dövüncede rahat durmuyorki neler yaptım adama hala daha uğraşıyor arsız adam ya :D
kamyoncular götürsün kurtulalım :D
kamyoncular götürsün kurtulalım :D
kamyonculara alışkın o her gün aralarında bizim inşaattan ustalara vercem :D
ademtahir
11/01/2011, 15:06
kamyonculara alışkın o her gün aralarında bizim inşaattan ustalara vercem :D
hayırlısı ile kurtulacağız inş. :D
hayırlısı ile kurtulacağız inş. :D
inşallah abi tek temennim :D
olum ikiniz de kalip var sadece ben de zehir kafa var ikinizi de ezerim :D
ademtahir
11/01/2011, 15:39
mu ha ha ha zu ha haa
ölümüne gülerim ben buna :D
sen kamyoncuların yanında durmaktan herkesi onlarla karıştırıyosun galiba :D
mu ha ha ha zu ha haa
:Ç
mu ha ha ha zu ha haa
yalan mi olum devede de kalip boy pos var senin gibi kişner durur :D
ademtahir
11/01/2011, 17:13
deve kadar yük çekebilsen sende bir işe yararsın :D
deve kadar yük çekebilsen sende bir işe yararsın :D
senin yükünü çekiyorum deve boynuz da kulak kaliyor senin yaninda :D
Forumun neredeyse ilk ve en eski bayan üyelerinden biri olarak 4 yıla yakın bir süredir buradayım. Aramıza hoşgeldin Jale. Aracın hayırlı olsun. Kazasız, belasız güzel günlerde kullanman dileğiyle keyfili ve aktif forumlar.
merhaba jale aynı arabadan ben de almıştım. dün teslim ettiler. merak etme granit gri ve bordo döşeme çok hoş gözüküyor. için rahat olsun iyi günlerde kazasız belasız binersin inşallah...:))
jalebilen
18/01/2011, 13:42
JASMİNE teşekkür ederim hoşbuduk inşallah hepimize kazasız günler. Allah kimseye kaza göstermesin.
sevindim arabalarımız benzer ama benimkinin iç döşemesi gri, öyle varmış gemide gelenlerde babam öyle demişti çünkü bende katalogta sonra bordoyu beğenmiştim ama herşeyden önce kazasız günler sizde güle güle kulanın
jalebilen
19/01/2011, 12:46
arkadaşlar ;):shy: bişi sorucam arabanın anahtarı simsiyah herhalde değil mi katalogta renkli kılıflarını gördüm onları acaba nasıl alabiliyoruz?
Bu Memelekette Herşeyin Bir Bedeli Mevcut D:
renk kılıfını ben de istemiştim bayi elimizde yok sipariş edebiliriz demişti. Bu arada gri de fena durmuyor merak etme.. onu da görmüştüm... ikisi de çok iyi olur. dış rengi çok güzel granit hiç merak etme...her gören çok beğenecek bak gör :))