Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu plakalı araca dikkat 35 AC 5262

opexturk
03/01/2011, 23:16
arkadaşlar bu aracı 31 ağustosta izmir birmottan aldım ve bir sürü sorunla karşılaştıktan sonra değiştirdik daha sonra bir başka arkadaşa satmışlar ve o da 2 defa ölümden dönmüş daha sonra büyük uğraşlar sonucu o da o araçtan kurtuldu ancak araç hala izmir bornova birmot da alıcısını bekliyo sakın ola sakın bu araçtan uzak durun fiyat düşük gelebiilr hiç kimsenin canı para ile ölçülemez...izmir birmot'tan alacağınız 35 ac 5262 plakalı aracın 2 kişiye satıldığını ve geri döndüğünü burdan duyuruyorum 2011 model siyah evo 5 bin km civarında uzak dursun herkes bu araçtan birmota söylememe rağmen satmıcaz dediler ve sattılar şimdi vitrinde araç yine satışta aman aman DİKKAT isteyene gerekli bilgiyi bire bir de verebilirim...

ibrahim06
03/01/2011, 23:18
Şimdi birileri ticaret ahlakından bahsederek sizin bu yazdıklarınıza karşı çıkar. Teşekkürler

TORnADO
03/01/2011, 23:20
Yuh be!O nasıl şeymiş öyle?

Engin_T
03/01/2011, 23:21
Sız neden dolayı degıstırdınız aracı? degıstırırken ucret talep ettılermı?

opexturk
03/01/2011, 23:22
valla ticaret ahlakı birilerinin canıyla oynamak değildir herhalde kimse bu olayın başına gelmesini istemiyosa yakınları vs birmottan araç alırken dikkat etsinler

benim aracım 8 günlükken fren sistemi kilitlendi o sorunu yaptılar ancak daha sonra seyir halinde iken durmaya başladı araç gaz yememeye başladı hatta şu an teknik yardım bölümünde yakıt arızası die açık bi konu var onu açan kişi benim aracımı benden sonra alan kişidir aracım active modeldi ben değişimde ekstralar eklettim dinamik + skydome + asist kit fln onların farkını çıkarırsak 1.500 tl fark verdim değişim için toplamda ekstralar dahil 5.500 tl çıktı benden

nasre
03/01/2011, 23:25
Ya bazı bayileri istisna tutacam hepsi ş...siz bunların.
Bunlar para için daha neler yapar burda söyliyemiyorum.Böyle birşey varsa bu bayii kimse uğramasın arakadaşlar insanın hayatını hiçe sayıyorlar.
İzmirliler burda iş biraz size düşüyor.

sezerism
03/01/2011, 23:26
arkadaş bu araçta ne var.AZRAİL Mİ?

opexturk
03/01/2011, 23:28
arkadaş bu araç seyir halinde stop ediyor yani 120 ile giderken sen gaza basıyosun ama bir anda araç sen gaza basmana rağmen hız kesiyor defalarca servise girdi çıktı ama sorunsuz raporu verildi bişeyi yok deyip gönderildi ve en son ben ölümcül kaza yapıp arayıp analarına avratlarına küfür edinceye kadar hiç takmadılar beni ancak daha sonra aracı değiştirdim biz bunu satmıcaz üreten firmadan gelip kontrol edecekelr dediler ancak geçen hafta yeni sahibi beni arayıp bilgi istedi aynı sorun sebebiyle o da bugün değiştirdi aracı ben araçtan kurtuldum bi ilgim kalamdı araçla ama herkesin parasın da canına da yazık insanlık ölmedi

takres
03/01/2011, 23:43
bunlar ne biçim adam yaa!!!

femoli
04/01/2011, 00:01
Bu arac azrailmi :D

Cok enteresan bir durum fiat musteri iliskilerini arayip sikayette bulundunuzmu bu konu hakkinda . Aracin sorunlu oldugu halde bile bile satilmasi ticari ahlakada vicdan olarakta el vermz .. Gerci yukaridan onay gelmedende birmotun kendi basina karar verip araci satabilecegine inanmiyorum bir alicengiz oyunu var bu iste ;)

evo_dynmc
04/01/2011, 00:09
araç lanetli midir nedir yaa enteresan

opexturk
04/01/2011, 00:13
araç hakkında fiat müşteri hizmetlerinde sayısız şikayetlerim var ama araç hala bayide yeni alıcısını bekliyor

araç lanetli değil de hatalı üretim diyelim çünkü 10 defa servise girmesine rağmen sorun bulunamadı bilenler bilir ki ege bölgesindeki en büyük servis kuşadası ve izmir birmottur ikiisnde de defalarca kontrole alındı ve bişeyi yok denilip gönderildi

SRDR KRKC
04/01/2011, 00:57
Dediğin Aracı Ben İzmir Birmot Sitesinde Göremedim.

https://www.birmot.com.tr/Sayfalar/1/25/2-El-Araclar/Ikinci-El-Arac-Arama.aspx

opexturk
04/01/2011, 01:00
siteye koymamışlar ancak araç almaya gittiğiniz zaman size öneriyolar 2. el ancak çok temiz 5 bin kmde ve 26.000 tl deyip pazarlık yapıyolar...hatta benden sonra alan arkadaşa bizden çıkma araç değil yeni geldi bize demişler halbuki o bayiden kendim 0 km aldım

krakercocuk
04/01/2011, 01:02
Bu arac azrailmi :D

Cok enteresan bir durum fiat musteri iliskilerini arayip sikayette bulundunuzmu bu konu hakkinda . Aracin sorunlu oldugu halde bile bile satilmasi ticari ahlakada vicdan olarakta el vermz .. Gerci yukaridan onay gelmedende birmotun kendi basina karar verip araci satabilecegine inanmiyorum bir alicengiz oyunu var bu iste ;)
valla abi ben bugun görüştüm müşteri hizmetleriyle abarth direksiyon logosu bulamıyorum dedım:D pek bi ilgilendiler:D

USTA
04/01/2011, 01:06
Hasarlı aracı boyayıp sıfır diye satan firma bayileri,sorunlu aracı haydi haydi satarlar...

sezerism
04/01/2011, 01:12
valla arkadaşlar bu evolar inşallah pek büyük sorun çıkarmazlar . Bu yeni ürün diye bazı aksaklıklar olucak ama umarım üzülmeyiz.

demon
04/01/2011, 01:45
Araçtan kaynaklanan sorundan dolayı birisi ölse kaza yaptı öldü diye gider. O araç o şekilde Birmot' ta nasıl satılıyor ? Birmot Tofaş' a ait değilmi

ibrahim06
04/01/2011, 01:48
Bence İzmir birmotu mail yağmuruna tutalım diyecem ama bu sefer de gider yeni plaka çıkartır gene satarlar.

axi
04/01/2011, 01:55
Allah hepimizi hayırlı insanarla karşılaştırsın.. piyasa çok bozuk.. paylaşım için sağol

opexturk
04/01/2011, 02:18
önemli değil arkadaşlar izmirde bir çok grande punto ve evo kullanan insanlar var ve her gün bunlara yenileri ekleniyor tek istediğim o aracın başkası tarafından yeniden trafiğe çıkmaması çünkü gerçekten trafikte tam bir tehdit o araç 26 bin tlye de yazık ya az para değil ki

ZAK1980
04/01/2011, 03:46
Arkadasım bence foruma 35 AC 5262 PLAKALI SU RENK GP YI ALMAYINIZ BASLIKLI BIR KONU ACIP BU ARAC ILE YASANMIS SIKINTIYI CEKEN IKI ARKADASTA SIKINTILARINI YAZSIN HATTA ARACIN MOTOR VE SASE NUMARASINIDA YAZSIN VE KONU KITLENIP FORUMA ILK KEZ GIREN ARKADASLAR TARINFDAN GOZUKSUN BENDE ARACA SIPARIS VERMEDEN BU FORUMDAN GP ILE ALAKLI SIKINTILARI,GUZELLIKLERI INCELEYIP OYLE KARAR VERMISTIM GP ALAMAK NIYETINDE OLAN ARKADASLAR BU FORUMA BAKIP ARAC ALIYORLAR IZMIRDEKI O ARAC BIRIMIZIN CANINI YAKABILIR BAYII INSAN HAYATINI PARANIN USTUNDE TUTUYOR OLABILIR AMA BIZ TUTMUYORUZ

opexturk
04/01/2011, 04:15
kardeşim haklısın zaten benim bu konuyu açma sebebim de kimsenin canı yanmaması içindir ben araçtan kurtuldum ne de olsa banane diyemem tabi ki burda insan hayatı söz konusu biz fiat kadar zengin değiliz burdaki insanlar bişeylerden kısıp da araç alıyolar bide aldıkları araç arızalı çıkıp da günlerce uğraşmasın kimse

sabanci
04/01/2011, 14:09
Arkadasım bence foruma 35 AC 5262 PLAKALI SU RENK GP YI ALMAYINIZ BASLIKLI BIR KONU ACIP BU ARAC ILE YASANMIS SIKINTIYI CEKEN IKI ARKADASTA SIKINTILARINI YAZSIN HATTA ARACIN MOTOR VE SASE NUMARASINIDA YAZSIN VE KONU KITLENIP FORUMA ILK KEZ GIREN ARKADASLAR TARINFDAN GOZUKSUN BENDE ARACA SIPARIS VERMEDEN BU FORUMDAN GP ILE ALAKLI SIKINTILARI,GUZELLIKLERI INCELEYIP OYLE KARAR VERMISTIM GP ALAMAK NIYETINDE OLAN ARKADASLAR BU FORUMA BAKIP ARAC ALIYORLAR IZMIRDEKI O ARAC BIRIMIZIN CANINI YAKABILIR BAYII INSAN HAYATINI PARANIN USTUNDE TUTUYOR OLABILIR AMA BIZ TUTMUYORUZ
katılıyorum...

izoci
04/01/2011, 14:20
en iyisi itlaf edelim bu aracı:D

acRep
04/01/2011, 15:44
İstanbuldan Yok edici bi Tim göndersek Çıkartma yapsak izmire olayı kökünden söküp gelseler.. Çok olmayız dimi ?? :D

ErdmG
04/01/2011, 16:20
Bu Fiat'ın çoğu elemanı sahtekar! Ben siyah renk istemiştim elimizde yok ama başka şehirlerden alırız dedi ve bilgisayardan gösterdi 13 şehirde ASİS KİTLİ siyah renk punto evo var dedi bende onayladım. 1 hafta sonra aradı ve o şehirlerde de kalmamış gri renk pop kit var istemiyorsanız başkasını vereceğiz listede ilk siz varsınız dedi. mecburen kabul ettim bende. Zaten araba,ev vs gibi işlerin içine sahtekarlık girmeyince olmuyor elbet bi yerden bişey koparıyorlar.

taret
04/01/2011, 17:28

ZAK1980
04/01/2011, 18:42
Simdi arkadaşlar Tüketiciler dern.ist sb bask avukat bir arkadas ile konsuyorum arcın trafikten men edilmesi gerektigini bununda tarafık ve savcılıga dolandırıcılık sıkayetı ıle yapıla bılecegını sozyledı aracın gecmişteki iki sahibinden birisi yapar herhalde kendı cektıklerını baskaları cekmesın dıye

izoci
04/01/2011, 18:46
İstanbuldan Yok edici bi Tim göndersek Çıkartma yapsak izmire olayı kökünden söküp gelseler.. Çok olmayız dimi ?? :D
artk daha da çk oluyoruz:D

nasre
04/01/2011, 20:38
Savcılığa suç duyurusunda bulunsada bayii bir kılıfına uydurur. Şu parça arızalıydı değiştirdik sorun yok derler,ne bileyim uydururlar merak etmeyin. Yapılan ********likbu bayie izmirliler gitmesin arkadaşlarıda yollamasınlar arkadaşlar.

opexturk
04/01/2011, 22:22
savcılığa suç duyurusunda da bulunsak bayi kendini haklı çıkarabilir çünkü garanti kapsamında çözeriz biz bunu diyolar ama gariplik sonra başlıyo ve ne yaparlarsa yapsınlar çözemiyolar zaten ben servis vs. durumları çin kesinlikle artık birmota gitmem merkez servisin yolunu tutucaz artık herhangi bi durum olursa herkese de birmottan uzak durmasını öneririm servis konusunda iyi de olsalar iş ahlakı ticaret ahlakı ne derseniz deyin işte orada kötüler hem de çok

levan34
04/01/2011, 23:09
arkadaşlar bir şeyi unutmayın....fiat italya, bu sitede örnekleri çok olan hatalı araçlardan birini daha üreterek o kişinin hayatını tehlikeye atmıştır,bunu göz ardı etmeyin,sırada ben ve diğerleri var maalesef...ben aldığım araca artık güvenmiyorum,her an herşey olabilir...fiatın araçları geri çağırıp tek tek bu konuda kontrol etmesi lazımdır...bagaj lambasız araç üretip, bunu opsiyon olarak vererek maliyet azaltma düşünen bir firma zihniyetini hayretle takip ediyorum.

daha bugün,parça kalitesi hakkında siteden bir arkadaşımızda bunu yazmış:

fiat musteri hizmetlerinden cevap geldi. olumsuz cevap verdiler. 38 000 km de henuz 2007 mıodel arabayı o kadar tıtız kullanmama ragmen 2 kez otomatık vitesi masraf yaptı. 1 sene 0nce 500 , simdi de 500 ytl masraf yapacagım. fiata yazıklar olsun.
arabanım donanımı fazla ama kalitesi gercekten sıfır. kimseye tavsiye etmiyorum. Aldıgımdan beri surekli hata mesajlarından bıktım arabaya guvenım yok