Orijinalini görmek için tıklayınız : Segmentinin en iyi ikilisi
Segmentinin en iyi ikilisi
maşallah kazasız belasız kullanın güzel kareler... fiesta dizel galiba ama performans aynıdır denedinizmi diye merak ettim :D
fiesta da çok güzel renkler var ondan da kazanıyor...
StrawBeeRy
02/01/2011, 23:23
bence fiestanın tek kapılısı daha güzel 5 kapıda evo daha güzel :)
Evo sanki biras daha büyük duruo gibi :)
maşallah kazasız belasız kullanın güzel kareler... fiesta dizel galiba ama performans aynıdır denedinizmi diye merak ettim :D
Evet fiesta dizel. Performansı gerçekten tatmin edici.Evoya göre göze batan tek dezavantajı arka koltuk diz mesafesi ve bagajı biraz küçük.
Bugün,kadıköyden ikitelli organize sanayiye gittik
Yakıtta tüketim değerleri;
Fiesta Dizel: 100 km 4.5 lt
EVO Benzinli: 100 km 5.9 lt
Yol boyunca Ortalama: 90 km/h ile 150 km/h arasında kullandık.
Fiyatları:
EVO Dynamıc 1.4 Firee Duologıc + Skydome :30800 TL
Fiesta Titanum 1.4 Düz şanzıman + X Paket: 34000 TL
zafermutlu
03/01/2011, 11:10
bu fiesta da aklım kaldı:) almadan çok defa yazdıgım gibi alacagım evo olmasa buydu. dış görünüş bizden güzel..
bu fiesta da aklım kaldı:) almadan çok defa yazdıgım gibi alacagım evo olmasa buydu. dış görünüş bizden güzel..
bende çok gittim geldim 207 fiesta punto art evoasında fakanun içini görünce fikirlerim tamamiyle değişmişti. doğru dışı çok agresif ve hoş fakat ben içindeyim içi 1. öncelikte benim için diye düşünmüştüm.
not : fiesta nın bu jantına bayılıyorum buna benzer bir jant focuslarda da vardı o da çok hoş.
zafermutlu
03/01/2011, 11:58
bende çok gittim geldim 207 fiesta punto art evoasında fakanun içini görünce fikirlerim tamamiyle değişmişti. doğru dışı çok agresif ve hoş fakat ben içindeyim içi 1. öncelikte benim için diye düşünmüştüm.
not : fiesta nın bu jantına bayılıyorum buna benzer bir jant focuslarda da vardı o da çok hoş.
içi konusun da bende aynıyım. içine bindim budur dedim hala daha içi abartıya kaçmamış vede çok hoş bizim arabaların. ufak dokunuşlar içinde olacak yerler yokmu var ama buna şükür:) araba iç görüntüsü olarak bordo döşemeli evo number one...
içi konusun da bende aynıyım. içine bindim budur dedim hala daha içi abartıya kaçmamış vede çok hoş bizim arabaların. ufak dokunuşlar içinde olacak yerler yokmu var ama buna şükür:) araba iç görüntüsü olarak bordo döşemeli evo number one...
bordo deme abi bana :D mavi bir araç vardı multiair içi bordo 28 e bırakacaklardı dediler hoca kaçırma bunu diye ama bütçe sıkıntım vardı active 77 aldık :) bunada şükür gerçi :D
güzel araçlar kazasız belasız
edelsang
03/01/2011, 15:10
fiesta dış görüntü olarak bizim araçları tokatlar,iç olarak biz ağzını burnunu kırarız :D
fiesta dış görüntü olarak bizim araçları tokatlar,iç olarak biz ağzını burnunu kırarız :D
:D dağıtırız onu fln:D:D
Bende fiesta almaya karar verip sonra vazgeçtim.
Arkadaşlar arda ciddi fiyat farkıda var aynı donanımdaki araçlarda. Ama dışı çok güzel fiestanın. Bizim araba biraz şirin fiesta agresif. Fakat bizim arabaların içi daha hoş ve daha geniş iki arabayıda kullandım bunu rahatlıkla söyleyebilirim.
elektrik kırmızı fiesta alamaya çıktım evden evo aldım :D eşim içine binince fiestadan soğudu ikisininde dizeli 34000 di ama evoda iç dizayn ve skydome vardı o yüzden verdik hemen siparişi:)
Bende fiesta almaya karar verip sonra vazgeçtim.
Arkadaşlar arda ciddi fiyat farkıda var aynı donanımdaki araçlarda. Ama dışı çok güzel fiestanın. Bizim araba biraz şirin fiesta agresif. Fakat bizim arabaların içi daha hoş ve daha geniş iki arabayıda kullandım bunu rahatlıkla söyleyebilirim.
kullanış bakımından nasıl fiesta evo ya göre?? çok merak ediyorum hiç kullanmak nasip olmadı içinden soğuyunca test sürüşünede çıkmadık :)
fiesta evoya göre yavaştır diye biliyorm
15 saniyede 100 km ye çıkıyor hantal biraz....
Arkadaşımda 1.4 Turbo Dizel var oldukça iyi hızlanıyor. Benim 1.4 77 HP ile kıyaslanınca çok fark yok. Sadece fiesta gaza basınca biraz daha geç tepki veriyor. Araba daha alçak, yol tutuşuda gayet iyi. Fiestayıda kullanmak zevkliydi ama kullanım zevki olarak çok bariz farklar yok iki araç arasında.
İki araçtada ortak arakadaşlarımız vardı ve yorumları aynıydı. Fiestanın dışı ,EVO nun içi çok güzel.
Birde pazar günü İstanbulda yazdan kalma bir hava vardı. Boğaz gezisi yaparken skydome açtım ağızları açık kaldı:)
SUPERMAN
03/01/2011, 23:02
Hayırlı olsun ikiside çok güzel araçlar bende yenı punto sahıbı olmama rağmen heralde bir kaç ay sonra satıp evo alıcam evo nun içi gerçektren çok başarılı bırde 1.4 fıre motorun performansı gerçekten hiç tatmın edici değil arabayı çok beyenmeme ragmen yokuşta falan gerçekten çok zayıf kalıyor butun araçlar benı geçiyor ne kadar bassamda yokuşta tıkanıyor boguluyor araç eskıden gti varken hepsıne kafa tutardım en yenı araçlara bıle :)
multıjet evo alıcam heralde bu gıdışle kesın veya yenı megane 1.6 coupe mı alsam
Valla duologıc dizel ya da multıair olsa alırdım bende.
Ama sadece Fire da var.
Erkin 1.6 coupe megane fiyatı ile evo arasından çok fark vardır diye düşünüyorum.
Sanırım segmentide farklı. Para konusunda bir sıkıntı yoksa megane derim. Ama 1.6 megane coupe ile VW Srocco arasında çok fark yoksada VW SROCCO ALIN DEDİĞİM GİBİ FİYATLARI BİLMİYORUM
SUPERMAN
03/01/2011, 23:26
serhat 1.5 dci param yetmez muhtemelen
ersan 1.6 coupe alırsam 2. el alırım sirocco bende çok isterdim ama o kadar para çıkartamam ya evo sıfır alırım veya megane 1.6 coupeyi 2. el olarak alırım.
Bizim sitede var birtane megane coupe çok güzel ne alırsan al hayırlı olsun senin için.
SUPERMAN
03/01/2011, 23:34
sagolasın daha puntoyu alalı bugun 5. gun puntonun sırf performansı yuzunden sogudum valla arabadan ama sonucta yaza satıcam puntoyu şu kışı bır atlatayımda :)
bu konudan anlaşılıyorki punto olmasaydı herkes fiesta alacaktı :) vay fordun haline :D
fiesta almasamda o jantlardan alacağım bir gün
Evet ya jantlara ayrı bir parantez açmak gerekir. Gerçekten çok başarılı
ykaya1983
04/01/2011, 21:38
fiestanın tasarımı güzel gerçekten.fakat sanki biraz küçük gibi duruyor görünüşündenmidir ölçülerinden mi anlamadım.Biraz da bayan arabası gibi duruyor.:)):laugh000:
ya ne fiestası allah aşkına,hiç bir güzelliği yok,evo hem dış hem iç olarak 10 basar fiestaya... fordun hiç bir arabasını beğenmiyorum,opel corsa ile evoyu kıyaslasanız anlarım,ama fiesta arabamı!!!
punto evo daha konforlu fiestadanda daha iyi yol tutuyor bir fiestaya binin birde evoya farkı görüceksiniz
bu konudan anlaşılıyorki punto olmasaydı herkes fiesta alacaktı :) vay fordun haline :D
fiesta almasamda o jantlardan alacağım bir gün
Ali biri senden önce davranmış ve puntosuna o şantlara çok benzeyen bir jant taktirmış.
uzuncocuk
09/01/2011, 19:18
ya ne fiestası allah aşkına,hiç bir güzelliği yok,evo hem dış hem iç olarak 10 basar fiestaya... Fordun hiç bir arabasını beğenmiyorum,opel corsa ile evoyu kıyaslasanız anlarım,ama fiesta arabamı!!!
+1000
ya ne fiestası allah aşkına,hiç bir güzelliği yok,evo hem dış hem iç olarak 10 basar fiestaya... fordun hiç bir arabasını beğenmiyorum,opel corsa ile evoyu kıyaslasanız anlarım,ama fiesta arabamı!!!
fiesta çıktığı sene Red Dot tasarım ödülünü kazandı ve fiesta 1.4 90 hp falan olsa yarın gider alırım ama motoru çok güçsüz maalesef...
FeyyazYavuz
14/01/2011, 23:11
fiesta evoya göre yavaştır diye biliyorm
aynen öyle..
okuldan birisinde yeni fiesta var eve dönerken bana biraz bulaştı ve yarışmaya başladık (Hava alanı yolunda, yol bomboş geniş ve uzun) benim pek bi ümidim yoktu geçebileceğimden (fiestanın 1.4 olmasından dolayı) ama birde baktımki bizim evlat yavaş yavaş arayı açmaya başladı. çok şaşırdım hiç beklemiyordum. ibrem 180 i gösteriyordu, sanıyorumki fiesta 170 i geçemiyor. inanıyorumki çocukta 1.3 puntonun fiestasını geçebilceğini aklının ucundan bile geçirmemişti :)
alperyonar
14/01/2011, 23:19
Fiesta punto ya göre çok küçük bir araç..