Orijinalini görmek için tıklayınız : Forum üyeleri yardım..!
34 HKN 37
02/01/2011, 00:10
Motor tamircimin aracılığla bir Grande Punto buldum.Adam oğlunun rahat durmamasından dolayı aracını satabilirmiş :D(aracı alıp gece geç saatlerde eve gelmesi falan) nese adamla görüştürdü beni ayak üstü konuştuk fiyat vermedi aracın 2.elinden haberim yok satsamda olur satmasamda dedi bana sen etrafına bak piyasaya bak ben aracımı satılığa çıkarmış değilim dedi ona göre bulamazsan gel aracına şu parayı verebilirim diye söyle bende olumlu veya olumsuz dönüş yaparım sana dedi.Yani adam tok satıcı öylede olsa buna bir fiyat vermek isterim sizce ne fiyat vereyim belki satar :siritma:
Araç=2009 Fire Active 39.000 de Siyah ve çok temiz değişen,boya yok zaten tamircim aracın temizliğine kefil:thumbup1:
Hakan bence bosver sen bask araclara bak tok agirlamak zor olur ne desen az gelir sonra o arkadas sana oyle bir fiyat verriki senin canin sikilir . Sanki araci turkiyede tekmis gibi fiyat verir ayni sey benimde basima gelmisti sifirindan biraz assagisini teklif etmisti neymis sifir gibiymis ihtiyaci yokmus :)
dikkat et tamirci satıcı tezgahı olmasın arkadaşım...neler oluyor bu hayatta aman dikkat..
34 HKN 37
02/01/2011, 01:32
Hakan bence bosver sen bask araclara bak tok agirlamak zor olur ne desen az gelir sonra o arkadas sana oyle bir fiyat verriki senin canin sikilir . Sanki araci turkiyede tekmis gibi fiyat verir ayni sey benimde basima gelmisti sifirindan biraz assagisini teklif etmisti neymis sifir gibiymis ihtiyaci yokmus :)
Anladım zaten o tavırlarda konuştu ben yinede bi fiyat vereceğim ona :D
Aracı buyuk bır ıhtımal 2009 da 23-24 bın arası almıstır buna gore bısey de derım sımdı 2-3 mılyar eksık verıp 2 el almak ne kadar dogru olur.
2008 28 bınde 19 bın tl
sana tavsıyem netten ıkıncı el araclara bak aynı ozelıklere ona gore pıyasadakı fıyatını ogrenıp kendı butcene gore bır fıyat verebılırsın
bencede öyle.. hiç sıkmaya gerek yok bulunur siyah temiz belki de dynamic çıkar...
34 HKN 37
02/01/2011, 17:09
Önerileriniz ve alakanız için teşekkürler 19-20 arası bir fiyat vermeyi düşünüyorum.