Orijinalini görmek için tıklayınız : fiat gp nisan indiirmi listeye yansımısmıdır
gp almayı dusunuyorum ama nisanda 2250 ytl indirmden bahsediliyo sitede acaba bu fiaatlar listedeki fiatlarmıdır yani 2250 ytl dustukten sonraki fiaatlarmıdır arkadaslar oceki fiatlar ne didi mesla 1,3 90 beygirlik active modeli için tessekkurler
Sitedeki fiyatlara pek güvenme derim ben! Bir kaç bayii ile konuş, olay netleşir!:ok:
Peşin alıcaksan siteden 1 milyar düşebilirsin.
tessekkur ederim arkadaslar onceki fiatlarla ilgili bilgisi olan varmı yani direk 2250 ekleyebilirmiyiz bilginiz varmı bide bi soylenti daha var bi indiirm olablidiye yada nisan sonu hemen bitirilermi bu kampanyayı cunku modelde henuz kararımı vermiş degilim arkadaslar cok tessekkurler
tessekkur ederim arkadaslar onceki fiatlarla ilgili bilgisi olan varmı yani direk 2250 ekleyebilirmiyiz bilginiz varmı bide bi soylenti daha var bi indiirm olablidiye yada nisan sonu hemen bitirilermi bu kampanyayı cunku modelde henuz kararımı vermiş degilim arkadaslar cok tessekkurler
ağustosa kadar böyle gider.
2008 ler zam yer
Lordrivendel
24/04/2007, 20:24
Grande Punto fiyatı bundan sonra 1 kıdım daha aşağıya düşmez. Linea geliyor çünkü arkadaşlar bana güvenin :)
bence bir kaç bayiyle konuş en son üstüne sor derim adamlar babalarının mallarıymış gibi deli bir indirim yapıyorlar.
bence bir kaç bayiyle konuş en son üstüne sor derim adamlar babalarının mallarıymış gibi deli bir indirim yapıyorlar.
femoli haklı kardeş hele bide peşin alacaksan neler neler yapmıyorlarki
ben 28500 lük (1.4 fire 77 hp,konfor paket,spor paket,çelik jant) GP yi 1 ay sonuda pazarlıkla 23300 e aldım
arkadaslar hakli , bayilere gidip yüzyüze konusun pazarlik edin. cogu zaman fiyatlar web sitelerindeki fiyatin altina iner.
femoli haklı kardeş hele bide peşin alacaksan neler neler yapmıyorlarki
ben 28500 lük (1.4 fire 77 hp,konfor paket,spor paket,çelik jant) GP yi 1 ay sonuda pazarlıkla 23300 e aldım
Yanlış anlama ama tofaş çalışanına dahi bu fiyatla vermezler.
test aracı olarak ayrılan araçları düşük fiyata veriyorlar.
sana da öyle denk gelmiştir.