Orijinalini görmek için tıklayınız : Herkeze selamlar GY 0771 Spoon
Merhaba Ben istanbul maltepeden serhat Aracın şuna güncel ama tam net olmayan fotolarını koyuyorum yarından ıtıbaren daha ne ve ayrıntılı fotolarını koyacagım herkeze ıyı seneler ...
Araçtaki modifiye listesi şuanlık
205 55 16 lastık KONIG 16'' jant takımı
Sadece Önlerde COİLOVER AYARLI amortisör ve 5cm FK CORSA D Spor yay takımı
Kaliper kapakları
2 NUMARA CAM FİLMI (ÖN CAM DAHİL)
SİMOTA KAPALI KUTU HAVA FILTRESI (DİZEL)
XENON TAKIM
Şuan bostancı sanayide Crazy Car da ön ve arka tampon yapılmakta ...
öncelikle hoşgeldiniz...
aracınız da çok güzel Allah kaza bela vermesin...
abulbul08
01/01/2011, 13:08
Hoşgeldiniz.
kazasız ve belasız sürüşler
detaylı resimlerini koyarsan ''evo da yapılınca güzel oluyomuş'' diyebilcez kanımca :)
ahaaaa bana rakip çıktı. :Dmaşşallah kardeşim çok şık olmuş aracın kazasız belasız. güzel basmışsın. bu arada coilover olayını anlamadım. sadece önlere alınabiliyormu. ben set olarak satılıdıgını biliyorum.
hoşgeldin...
maşallah kazasız belasız...
ufuk_punto
01/01/2011, 14:25
Dehset olmus..kaliperlerin sari olmasi ayri bi guzel..allah kaza bela wermesn..suan favori evom:) bu..
tutkuaydin41
01/01/2011, 14:28
ilk resimde guzelde 2.resimde shop olay1 war heralde.
Merhaba Ben istanbul maltepeden serhat Aracın şuna güncel ama tam net olmayan fotolarını koyuyorum yarından ıtıbaren daha ne ve ayrıntılı fotolarını koyacagım herkeze ıyı seneler ...
Araçtaki modifiye listesi şuanlık
205 55 16 lastık KONIG 16'' jant takımı
Sadece Önlerde COİLOVER AYARLI amortisör ve 5cm FK CORSA D Spor yay takımı
Kaliper kapakları
2 NUMARA CAM FİLMI (ÖN CAM DAHİL)
SİMOTA KAPALI KUTU HAVA FILTRESI (DİZEL)
XENON TAKIM
Şuan bostancı sanayide Crazy Car da ön ve arka tampon yapılmakta ...
serhat kardeşim öncelikle hoşgeldin aramıza. aracın hayırlı olsun maltepe olman ayrı bi güzellik olmuş anadolu yakasına adam lazımdı :) buluşmalara katılım sağlarsın inş.
güzel olmuş değişik bir hava katmıış allah kaza bela vermesin
Herkeze çok teşekkür ederim şu dakikadan sonra bütün buluşmalara katılacağım..Şuna bostancı sanayideyim Otto ekzost taktırdım..Gayet başarılı oldu birazdan sisteme fotoları ekleyeceğim..Coilover olayına gelince çıkma buldum kazalı bir araçtan.. Tamamen şans diyebilirim...
Bi dahaki haftaya gün aldım tavanı parlak siyaha kaplatıp aynaları damalı yapacağım..Ayrıca kaliper kapak renginde sarı siyah ve koyu gri tonlarında şerit geçicem..Bu konuda fikirlerinizi bekliyorum,sizce şeritleri jangi renklerde kullanmalıyım..Şimdiden teşekkür ederim...ANADOLU YAKASI ARKADASLARIMIZDAN EN KISA ZAMANDA BULUŞMADA BEKLİYORUM :) SAYGILAR
serhat kardeşim öncelikle hoşgeldin aramıza. aracın hayırlı olsun maltepe olman ayrı bi güzellik olmuş anadolu yakasına adam lazımdı :) buluşmalara katılım sağlarsın inş.
Kesinlikle her buluşmada görüşücez :) Şüpheniz olmasın...
GünahsizSeytan
01/01/2011, 16:19
Bastırmayın böyle yaa içimiz gidiyor :D bitane vardı iki oldu :\ maşallahhh on numara ama lastik yanağı fazla kalın gibi görsel acıdan :) 55 yanak boğmuş jantı..
Bastırmayın böyle yaa içimiz gidiyor :D bitane vardı iki oldu :\ maşallahhh on numara ama lastik yanağı fazla kalın gibi görsel acıdan :) 55 yanak boğmuş jantı..
Saol kardeşim..doğrudur kış şartlarında 55 kullanıyorum yazlıklarıda var köşemde :)
maşallah valla, çok güzel ,
kazasız-belasız
StrawBeeRy
01/01/2011, 18:37
hoşgeldiniz keyifli forumlar
maşallah güzel araçmış ama lastiklerin yanakları küçülse birde jantlar 17 olsa tadından yenmez
coilover olayına gelince maslaktaki nizamettin usta isteğe özel sertlik ayarlı coilover yapıyor
Romeo_er2
01/01/2011, 18:50
güzel olmuş maşallah da spoon ne alaka ortada honda göremiyorum :D
sysworm001
01/01/2011, 20:04
araç gerçekten başarılı olmuş evoyu sevmeye başaldım;)
gerçekten sağlam olmuş araç güzel görünüyor evolarda yapılmaya başlandı artık :)
daha net fotoları beklıyoruz cok gusel olmus kazasız belasız
Fotoları görmek için sabırsızlanıyorum
ExTReMe_
02/01/2011, 16:26
Güzel araç maşallah
jant rengi gitmemiş bence griye. kara kaşlı kara gözlü kuzulara benziyor:D maşallah
hayırlı olsun gerçekten güzel duruyor araç
Çok emek harcıyorsun arabaya kazasız kullan kardeşim.. maşallah diyelim
krakercocuk
03/01/2011, 19:07
kazasız belasız kullan
Aramıza hoşgeldin Serhat, maşallah aracın çok şık, kazasız belasız kullanman dileğiyle...
blk_hakan
05/01/2011, 01:15
Aracın bana pek inandırıcı gelmedi tamamen foto shop oldugunu düşünüyorum bu kadar masraf yapılan arabanın çok net ve güzel fotolarının olduguna emınım çünki sade arabaların bile tonlarca resimi var çekilmiş sen böyle bir arabanın net resmini çekmiyorsun düşündürücü bence....
çok güzel olmuş valla kazasız belasız kullan
StrawBeeRy
11/01/2011, 21:38
hala detaylı fotoları bekliyoruz
Aracın bana pek inandırıcı gelmedi tamamen foto shop oldugunu düşünüyorum bu kadar masraf yapılan arabanın çok net ve güzel fotolarının olduguna emınım çünki sade arabaların bile tonlarca resimi var çekilmiş sen böyle bir arabanın net resmini çekmiyorsun düşündürücü bence....
Bende nedense Hakan beyle aynı kanıdayım :)
Fotolara bakıpta inanmayan arkadaşlarıma hak vermiyo değilim..Biraz renk oynaması sanırım yanlış yorumlara neden oldu..En yakın zamanda fotoları çekip koyacağım:) Ama inanın şuan ki hali bu fotolardan çok çok farklı:) Sizin kadar bende fotoğrafları koymak için sabırsızlanıyorum..Malum iş yoğunluğundan dolayı çekip koyamadım..Yinede yorumlarınız için teşekkür ederim..En kısa zamanda buluşmada görüşmek üzere..Tekrardan saygılar...
StrawBeeRy
16/01/2011, 15:00
hadi bakalım bekliyoruz
By_HaNNibaLL
20/01/2011, 04:20
Maşallah güzel basilmiş coil varsa dip basip gezin :D az kaldi bende bi alsaydim şu puntoyu valla tampunu yerde gezdirecem ya
Yok yoğun olarak trafikte olduğum için çok basamıyorum:)
Bu kadar yeter istanbul trafiğinde bence :)
StrawBeeRy
20/01/2011, 21:50
Bu kadar yeter istanbul trafiğinde bence :)
daha fazla foto bekliyoruz bunlarla olmuyor :)