Orijinalini görmek için tıklayınız : Adanalı birileri varsa ACİL bakabilir mi
Merhabalar. Yarın (mersin-erdemli'den) izmire gidicem uçakla. uçağa adanadan binicem.. 2 gün kalıp dönücem.. dolmuşla uğraşmak istemiyorum 3 aktarma ve toplam 3 4 saat.. arabayla gidesim var, adana havaalanının oralarda otopark yada güvenli biyer olarak 2 günlüğüne nereye park edebilirim?
GP COSKUN
31/12/2010, 01:26
havaalanında muhakkak otopark vardır sağlam ve güvenilir
sıkıntı olacağını sanmıyorum ama
yinede adanalı arkadaşlar bilgi verirse daha iyi olur
abi hava alanında var ama günlüğü 30 lira mı öyle uçuk bi fiyat.. 2,5 gün kalıcak bana 70 80 liraya patlar :S
SRDR KRKC
31/12/2010, 01:31
Aracını Merkezde Kapalı Otoparka Bırak Ordan Servisle Havaalanına Geç. En Mantıklısı .
teşekkürler, o benimde aklıma geldi fakat uğraşmak istemiyorum açıkçası.. p.tesi sabahın köründe orda olucam uykusuz yorgun..
hava alanının yanında trafik merkezi var oralar güvenli gibi geldi bana.. belki adanalı bi arkadaş trafiğin orda falanca sitenin otoparkına koy gibi bi öneride bulunur umuduyla açtım konuyu :)
SRDR KRKC
31/12/2010, 01:47
teşekkürler, o benimde aklıma geldi fakat uğraşmak istemiyorum açıkçası.. p.tesi sabahın köründe orda olucam uykusuz yorgun..
hava alanının yanında trafik merkezi var oralar güvenli gibi geldi bana.. belki adanalı bi arkadaş trafiğin orda falanca sitenin otoparkına koy gibi bi öneride bulunur umuduyla açtım konuyu :)
Adanalılar Erken Yatıo Kardeşim :)
Öyle görünüyor vala abi.. :) erken yattıkları gibi erken kalkıp, sabah bişeyler yazsalar bari :)
Adanalı arkadaşlar uyanın hadii :) uçak 15:30 da.. 1de evden çıkacam, o zamana kadar bi hal çare bulmam lazım :/
havaalanına en yakın otoparka koy sonra servisle dvam et ;)
kaptan_ahab
31/12/2010, 11:26
Mehmet merkezde Çetinkaya nın karşısında katlı otopark var.Oraya bırakabilirsin.Emniyetin orası pek iyi bir fikir değil.
merkezi de hiç bilmiyorum abi, kaybolmasam bari :) neyse teşekkürler ben biraz erken gideyim. hava alanının karşısında 2 tane özel otopark vardı onlara bi sorayım, uçuk bi rakam söylerlerse mecbur merkeze gidicez artık.. sokağa bırakasımda yok zaten 35 plaka dikkat de çeker o, da işte bedavaya gelsin dediydim :)
kaptan_ahab
31/12/2010, 11:42
Mehmet özelden telefonumu yazıyorum, saat 14:00 ten sonra müsait olabilirim. Eğer olurda ihtiyaç duyarsan ararsın.
tamam abi kaydettim numaranı çok saolasın, halledemezsem arıcam
Powered by vBulletin® Version 4.2.5 Copyright © 2025 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.