Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Film ve Xenon ?

edelsang
30/12/2010, 11:07
Selamlar
şimdi uzun süredir düşündüğüm film işini en sonunda nasipse yeni yılın ilk cuması yaptırıcam.Filmlerde bildiğim kadarıyla hafif koyu-koyu-çok koyu diye giden bir renk tonları var hangilerini hangi camlara yaptırmam daha avantajlı ve görsel olarak güzel gözükür ?
yani ön iki cama koyu yaptır
arka iki cama çok koyu yaptır
en arka cama hafif koyu yaptır gibi.
diğer bir konuda xenon kullandığınız markaları,uzun-kısa fiyatlarını ve memnun musunuz değilmisiniz bunlarıda öğrenirsem çok iyi olur.şimdiden teşekkürler

edit:Filmleri yaptırdık
xenonlar kaldı :=)

Xenonları Femoliden almaya karar verdim kredi kartı gelince ilk işim xenonları almak olucak Hepsiburada'dan daha ucuz fiyat verdiği için buradanda Teşekkürlerimi iletiyorum :)

ademtahir
30/12/2010, 11:10
film konusu zevk meselesi benim arabada 2 numara var komple.
xenonların markasını hatırlamıyorum 8000k kısa uzun ve sis farları FEMOLİ kardeşimizden aldım gayet memnunum hiç bir problemi yok

edelsang
30/12/2010, 11:13
film konusu zevk meselesi benim arabada 2 numara var komple.
xenonların markasını hatırlamıyorum 8000k kısa uzun ve sis farları FEMOLİ kardeşimizden aldım gayet memnunum hiç bir problemi yok
2 numara'da gece zorluk oluyor mu ?
bende büyük ihtimal femoliden alıcam ama marka olarak takıntım var biraz :)

krakercocuk
30/12/2010, 11:15
benim aracımda çok koyu tonlu olan var ama kullanımı çok zordur..ben alıştım gerçi ama binen zorlanıyo etrafını görmekte..dıştan görüntüsüne paha piçilmez ama;)

xenonlar femolican abiden alınır derim..beton beyaza 8000k 10 numara olur

Engin_T
30/12/2010, 11:23
Benım akra cam 2 numara yan camlar 1 numara dısardan gayet sık duruo gunduz ıcı az da olsa gozukuo ama gece gozukmuo kullanım olarak hıcbır sıkıntı yaşamadım gayet net gozukuor dısarısı, xenon olarakda MFK marka uzun kısa xenon kullanıorum daha once oscar marka wardı fakat o da yaydıgı asırı manyetık dalgadan radyo frekanslarını etkılıodu MFK su an sorunsuz.. FEMOLİ abimizde Cyclone marka xenonda war ben daha onceden kullandım gayet kaliteli bir marka ve fiyatıda gercekten cok cok ii tavsiye ederim :)

ademtahir
30/12/2010, 11:39
2 numara'da gece zorluk oluyor mu ?
bende büyük ihtimal femoliden alıcam ama marka olarak takıntım var biraz :)
2 numara hiç zorluk olmaz ve çabuk alışırsın zaten zifiri karanlık istersen 3 no çektirirsin fırat'ın arabası gibi yani

xenonların femoli'den alırsan her zaman elinin altında adam herhangi problem olursa yardımcı olur yardımcı olmazsa zaten haber ver Fırat'la beraber döveriz :D

edelsang
30/12/2010, 11:45
Benım akra cam 2 numara yan camlar 1 numara dısardan gayet sık duruo gunduz ıcı az da olsa gozukuo ama gece gozukmuo kullanım olarak hıcbır sıkıntı yaşamadım gayet net gozukuor dısarısı, xenon olarakda MFK marka uzun kısa xenon kullanıorum daha once oscar marka wardı fakat o da yaydıgı asırı manyetık dalgadan radyo frekanslarını etkılıodu MFK su an sorunsuz.. FEMOLİ abimizde Cyclone marka xenonda war ben daha onceden kullandım gayet kaliteli bir marka ve fiyatıda gercekten cok cok ii tavsiye ederim :)
bende yan camlar 2 arka camlar 3 şeklinde düşünüyorum ama yan aynalar gece kullanımda zor olur diye tereddütüm var

edelsang
30/12/2010, 11:46
2 numara hiç zorluk olmaz ve çabuk alışırsın zaten zifiri karanlık istersen 3 no çektirirsin fırat'ın arabası gibi yani

xenonların femoli'den alırsan her zaman elinin altında adam herhangi problem olursa yardımcı olur yardımcı olmazsa zaten haber ver Fırat'la beraber döveriz :D
haha :) tmm cyclone marka varmış femolide ondan geçen fiyat aldım uygunda geldi.xenonuda halledemde yiter artık arkadaşlar arasında alay konusu oluyoruk ya :)

Engin_T
30/12/2010, 12:13
bende yan camlar 2 arka camlar 3 şeklinde düşünüyorum ama yan aynalar gece kullanımda zor olur diye tereddütüm var

2 numara film hiç ışık olmayan yerde dahi sıkıntı yaratmaz ama 3 numara arka film sıkıntı olabılır ondanda park sensoru devreye girer hiç bi sorun kalmaz ::happydan:

takres
30/12/2010, 12:15
bende yaptırcam ama hiç para harcayasım yok :D ama yapacak olsam ön cama 1 numara diğer camların hepsine 2 numara yaptırırdım :)

tutkuaydin41
30/12/2010, 12:23
fılmın kalıtesıne gore deısır en koyu fılm bıle kalıtelıyse gece ıcerden dısarısı cok rahat gozukuyor. ve nasıl yaptırma konusuna gelınce en arka cam koyu arka kapılar orta on kapılar acık fılmcılıern tawsıyeside budur..
xenon a gelınce femolı abıde kampanya wardı yarın sonmuş.

zafermutlu
30/12/2010, 12:30
bende filmsiz araç sevmiyorum. eskiden karanlık oluyordu gündüzleride bu arabada cam tavan bayagı aydınlatıyor içini. 6000k xenon kullanıyorum sisler beyaz lamba (sisler açık gezmem)

femoli
30/12/2010, 12:51
La noli burda bende diyorum kulaklarım çınlayıp duruyor :D

ademtahir
30/12/2010, 12:55
akrandan konuşuyorduk niye geldin :D

edelsang
30/12/2010, 13:30
kampanya son gün diyorlar doğrumu diyorlar ? :D

yolcu27
30/12/2010, 14:14
arka 3 cam koyu ön 2 cam orta yaptırdım ben. full koyu yada orta yaptırmaktansa böyle daha hoş durduğu kanısınyayım.

duu
30/12/2010, 17:34
ben ön hariç 2 numara düşünüyorum.
3. ayda muayenesi var arabanın. muayeneden sonra yaptırıcam.
belkide ön 2 arka 3 en arka 2 yaptırabilirim
ama dediğim gibi full 2 numara daha mantıklı geliyor.

izoci
30/12/2010, 17:40
ben ön hariç 2 numara düşünüyorum.
3. ayda muayenesi var arabanın. muayeneden sonra yaptırıcam.
belkide ön 2 arka 3 en arka 2 yaptırabilirim
ama dediğim gibi full 2 numara daha mantıklı geliyor.
muayneyi bklemek mantıklı ;)

mert35
30/12/2010, 18:12
Artık takta su xenonları beraber fotoları cekelım senı almayı ınuttuk die kızmazsın bidaha dıslamayız senı:D

speedy_16
30/12/2010, 19:04
bence hepsini 1 yaptır trafikte problem çıkarıyolar bazen arka koyu ön açık falan pek hoş olmuyor takım olsun hepsi ben yaptrımıştm puntoma satmadan önce benim fiktim komple 1 8000K xenon

Budweiser
30/12/2010, 19:14
Femoli gibi bi garanti varken xenon markasına ne hacet? Xenon iyidir kan yapar.

edelsang
30/12/2010, 19:34
Artık takta su xenonları beraber fotoları cekelım senı almayı ınuttuk die kızmazsın bidaha dıslamayız senı:D
hiç sorma ya :) nihat'ın kapat kapat demesi zaten beni psikolojik çöküntüye soktu :P
inş taktırıcam ya
şu filmleride 2 yaptırayım diyorum komple uyar mı (foto için :P)

mert35
31/12/2010, 01:13
hiç sorma ya :) nihat'ın kapat kapat demesi zaten beni psikolojik çöküntüye soktu :P
inş taktırıcam ya
şu filmleride 2 yaptırayım diyorum komple uyar mı (foto için :P)

Uyar tabe kardesım benım arka 3 camda 2 numara fılm var ben onlere cektırmedım polısle fılan sorun olmasın diye gerci bisi de olmadı ınsallah da olmazda onlere 1 numara cektırmeyı dusunuyorum bende.

duu
31/12/2010, 11:10
bence hepsini 1 yaptır trafikte problem çıkarıyolar bazen arka koyu ön açık falan pek hoş olmuyor takım olsun hepsi ben yaptrımıştm puntoma satmadan önce benim fiktim komple 1 8000K xenon

komple 1 çok açık olur gibi geliyor,
komple 2 de dışarısı nasıl görünür bilemiyorum :) özellikle aynalar tabi.
Yüksek meblağlara yaptırmayı düşünmüyorum aksarayra 40-50 ye yapıyorlarmış onlardan yaptırıcam sonuçta burası istanbul kıl bir polise denk gelirsek vay halimize 400 de versem filme söktürtecek 50 de versem söktürtecek. bozulursada yine bir 50 verir yine yaptırırım :)

ama komple 2 numara filmde aklıma yatmıyor değil yani :)

smartmavi
31/12/2010, 12:06
Ben param olunca Lumar marka film çektircem; sonax'ta bir arkadaş 300 TL fiyat verdi.

Tamamıı bir numara kahverengimsi+duman etkili filmden yaptırcam. Eski arabamda da bu renk film vardı ve çok güsel duruyordu.

Amacım içeriyi saklamak değil sonuçta, daha az güneş ışığı girsin yeter...

menesi
31/12/2010, 14:58
filmler 20 25 30 35 50 lik diye gidiyor.mesela 20 lik % 20 görüş anlamına geliyor.ben 20 lik yaptırdım gece geri giderken camı açmak zorunda kalıyordum.önleri 30 luk yaptım arkalar 20lik cam a 10 cm yaklaşmadıkça hiç bişi gözükmüyor....

ZV 007
31/12/2010, 15:08
filmler 20 25 30 35 50 lik diye gidiyor.mesela 20 lik % 20 görüş anlamına geliyor.ben 20 lik yaptırdım gece geri giderken camı açmak zorunda kalıyordum.önleri 30 luk yaptım arkalar 20lik cam a 10 cm yaklaşmadıkça hiç bişi gözükmüyor....
Benim eski puntoda öleydş.Taa ki bi akşam sözmezden aşağı inerken tarafik tarafından çevrilip arabanızı bagluyorz beyfendi diyene kadar:)Dikkat et polise yakalanma...

edelsang
31/12/2010, 16:54
yakındaki aksesuarcıya gidip fiyat aldım 150tl fiyat werdi adam ön cam hariç çizilmez dedi :S millet 100 e yapıyor bune ya =) yıl başından sonra yaptırıcam artık

speedy_16
01/01/2011, 02:29
komple 1 çok açık olur gibi geliyor,
komple 2 de dışarısı nasıl görünür bilemiyorum :) özellikle aynalar tabi.
Yüksek meblağlara yaptırmayı düşünmüyorum aksarayra 40-50 ye yapıyorlarmış onlardan yaptırıcam sonuçta burası istanbul kıl bir polise denk gelirsek vay halimize 400 de versem filme söktürtecek 50 de versem söktürtecek. bozulursada yine bir 50 verir yine yaptırırım :)

ama komple 2 numara filmde aklıma yatmıyor değil yani :)
filmin kalitesine göremi bilemiyorum ama benim 1 no film idaeal di zevk meselasi tabi karar sizin

edelsang
03/01/2011, 13:30
2 numara film yaptırdım hayırlısıyla şu xenonlarıda taktırdık mı tamamdır..1001 oto xenonlara 175 tl fiyat werdi uzun kısa "k" ile başlayan bir marka söyledi anlamadım valla :)

duu
03/01/2011, 13:54
hayırlı olsun filmlerin
nereye kaça yaptırdın ve kaç numara oldu :)

edelsang
03/01/2011, 13:55
hayırlı olsun filmlerin
nereye kaça yaptırdın ve kaç numara oldu :)
teşekkür ederim 3.sanayide 1001 otoya yaptırdım 2 numara 100 tl

takres
03/01/2011, 13:57
teşekkür ederim 3.sanayide 1001 otoya yaptırdım 2 numara 100 tl

garanti falan var mı peki...

axi
03/01/2011, 14:12
Mehmet güle güle kullan araban daha yakışıklı oldu değilmi?? foto ekle de görelim.. Kazasız cezasız =)

edelsang
03/01/2011, 15:04
garanti falan var mı peki...
evet,2 yıl garantili.

Mehmet güle güle kullan araban daha yakışıklı oldu değilmi?? foto ekle de görelim.. Kazasız cezasız =)
teşekkür ederim.Bana göre süper oldu en kısa zamanda fotoğrafını koyarım şimdi garaja kitledim 2 gün araba yasak :) kendi kendime yasak verdim yoksa ben o camları bozarım kesin,adam dedi tam kurusun öyle camı açın.şu yağmurlar bi gitsinde yıkatıp öyle foto koyam sonra ne pasaklı herifmiş demesinler :P

axi
03/01/2011, 15:09
Sen yine sabırllısın .. Ben ilk gün kalerüferleri açıp 2 saat gırgır çalıştırdım arabayı ertesi gün sabah kullanmaya başladım:D 2 gün arabaya binmessinb ama emin ol gider gider bakarsın =)

edelsang
03/01/2011, 19:48
Sen yine sabırllısın .. Ben ilk gün kalerüferleri açıp 2 saat gırgır çalıştırdım arabayı ertesi gün sabah kullanmaya başladım:D 2 gün arabaya binmessinb ama emin ol gider gider bakarsın =)
haha :) süpermiş,bende yasak dedim ama az önce gidip bir tur attım :D