Orijinalini görmek için tıklayınız : EONON D1202 nin puntodaki görünümü
Çok tereddüt ettim ama sonunda aldım yorumlarınızı bekliyorum.
StrawBeeRy
29/12/2010, 22:26
güle güle kullan abi kaça mal oldu?
montaj dahil 560 tl fiyat çok iyi özelliklere göre.
hayırlı olsun...navigasyon var mı bunlarda...
abulbul08
29/12/2010, 22:37
hayırlı olsun güle güle kullan
erosistanbul
29/12/2010, 22:50
hayırlı olsun, güle güle kullan. bide navigasyon olsa tadından yenmezdi.
kaptan_ahab
29/12/2010, 23:11
Ayrı bir hava katmış, güle güle kullanın.
krakercocuk
29/12/2010, 23:21
aynı benım ana ünite gibi..benımde dijital klımanın üst tuşlarını örtüyor tam olarak ama klıma ekranınla kesişince iki ekran altlı üstlü güzel gorunuyor..ayrıca 3 kademelı olarak kafa aşağı yukarı harekket edıyor tuşları kullanmamda sıkıntı yaratmıyor..tek din almakla akıllılık etmişsin;) double din takıpda tadılat olayı yapmak hoş gözükmüyor bence..güle güle kullan..ana unıtenın ozellıklerını yazarsan karşılaştırma yapalım;)
Budweiser
29/12/2010, 23:31
Gayet güzel olmuş umarım sıkıntısız sorunsuz kullanırsınız. Güle güle kullanın hayırlı olsun...
hayırlı olsun...navigasyon var mı bunlarda...
Menü ekranında gps seçeneği var hafıza kartına program yüklenince oluyor diye duydum ama emin değilim.
aynı benım ana ünite gibi..benımde dijital klımanın üst tuşlarını örtüyor tam olarak ama klıma ekranınla kesişince iki ekran altlı üstlü güzel gorunuyor..ayrıca 3 kademelı olarak kafa aşağı yukarı harekket edıyor tuşları kullanmamda sıkıntı yaratmıyor..tek din almakla akıllılık etmişsin;) double din takıpda tadılat olayı yapmak hoş gözükmüyor bence..güle güle kullan..ana unıtenın ozellıklerını yazarsan karşılaştırma yapalım;)
Bu linkten bir bak istersen
D1202 Eonon 7" LCD TV 1Din Car DVD Player SDHC GittiGidiyor.com'da #31970908 (https://urun.gittigidiyor.com/D1202-Eonon-7-quot-LCD-TV-1Din-Car-DVD-Player-SDHC_W0QQidZZ31970908)
hayırlı olsun... güzel durmuş...