Orijinalini görmek için tıklayınız : gel mart ayı gel =)
cakalsari
28/12/2010, 20:02
arkadaslar bgn punto sahıbı olmak ıcın ılk adımı attım ve sozlesme ımzaladım aracımın marta elıme gececegını soledıler ozellikleri grande punto evo 5k 1.3 multıjet dınamik+skydowe 30.900 fıyatı ozel plaka ıstedım eskısı kadar kolay olmadgını soledıler ıstedıgın plakanın oldugu semte oturmak falan gerekiyormus bilginizi alabılırmıyım:robot000:
StrawBeeRy
28/12/2010, 20:04
neyyy mart mı yuuuhh
cakalsari
28/12/2010, 20:09
valla mart =( subatı sonu mart bası dedı napalım atalarımız ne demıs hıc yoktan ıyıdır =)
StrawBeeRy
28/12/2010, 20:10
hangi bayi bunu söyleyen acaba yılbaşı diyemi o kadar uzun bir tarih verdiler
serkankucuk
28/12/2010, 20:15
ne martı ya bu ne saçma iş... parayı verirsin araban gelir bu ne saçmalık arkadaş... valla Allah sabır versin kardeşim....
mercedes sls 65 amg yi bile 14 günde getiriyorlar :D:D
Puntonun Lamborgini modifiyesi yapılmış yenı bi segmenti sanırım.. :)
Hayırlı olsun şimdiden..
Radiance
28/12/2010, 20:41
Hayırlı olsun. Ödemeyi nasıl yapacaksınız ? (tamamı peşin - peşinat +teslimde peşin)
Moralini bozmak gibi olmasın ama bayi abartmış biraz süreyi.
İstanbulda bir sürü bayii var,biraz araştırsaydın.yanlış hatırlamıyorsam 2 önce gittiğim esenler bayiinde istediğin araba vardı.
işte 2ay senin için çok zr geçer allah sabır versin
cakalsari
28/12/2010, 20:48
teslımde pşin olarak yapıcam birmottan aldım arbayı ıstedıgım araba modelı hıcbır bayıde yok tu
cakalsari
28/12/2010, 20:55
bu arada ycl plaka nasıl cıkartabılırım ?
Radiance
28/12/2010, 20:55
Plaka ile ilgili,
araç sıfır alınıyorsa veya başka bir ilden nakıl geliyorsa adresinizin bağlı olduğu trafik plaka veriyor. (Hatta adrese kimlik paylaşım sisteminden bakabilirler sizin getireceğiniz belgeye itibar etmeyebilirler.)
Bulunduğunuz şehrin başka bir trafik biriminde kayıtlı aracı satın alıyorsanız, plaka değiştirmenize gerek kalmıyor.
Bu arada aracı uygun fiyata almışınız. İstanbuldaki bayiler İzmirdekilerden daha uygun fiyatlar veriyorlar.
evimin hemen karşısında fiatın bir bayisinin bir nevi deposu var burda bir sürü evo var valla seç beğen al :D:D
zafer murat
28/12/2010, 20:56
Birmot demişse doğru olabilir fiatın kendi bünyesinde bir firma çünkü.Ama bu kadar süre böyleki fabrikada üretimimi durdurdular acaba ?
evimin hemen karşısında fiatın bir bayisinin bir nevi deposu var burda bir sürü evo var valla seç beğen al :D:D
bazar stylaaa:D:D:D
edelsang
28/12/2010, 21:05
ben skydome olmadan 30.750 e aldım varya günaha sokuyorlar adamı Allah canımı alsın
ultramarine
28/12/2010, 21:10
hayırlı olsun keyifle sürmek nasip olsun.fiyatta 700-800 karlısınız.bişey sorayım bu arada ben 13 günüdür bekliyorum zaman geçmio martta kadar allah sabır versin.fiyat farkı falan bişey dediler mi taa martta teslim vergiler değişir banka faiz oranları değişir gerçi peşin vereceksin ama sonra ekstra ücret talep etmesinler vergiler attı falan die.bende siparişle bordo döşeme alacaktım 2 ay dediler ayriyetten vergiler falan filan dediler 1000-1500 fark olabilr dediler banka faizlari falan derken kalsın dedim gri olsun onu bile beklioruz hala1 hafta kaldı.aramıza hoşgeldin.
ultramarine
28/12/2010, 21:15
ben skydome olmadan 30.750 e aldım varya günaha sokuyorlar adamı Allah canımı alsın
sanada hayırlı olsun allah kaza bela vermesin.forumda baktığım kadarıyla genel fiyat olarak dizeller 30 bin lira civarında satılmış son ay içinde.sıkı pazarlık yapanlar 100-200 daha düşüre biliyor ama nadir.olsun alınmış alınmıştır hayırlı olsun.harkese ayrı indirim yapıyorlar askeri personel, koç personeli,vergi levhası...
zafer murat
28/12/2010, 21:17
fiyatlar bayiden bayiye değişiyor ben geçen sene bu zaman almıştım fiorinoyu bir bayiden 26bin demişti fiyatına başka bir bayiden 23bin'e almıştım ama bende bu arkadaş gibi 1 ay beklemiştim aracı araca 3bin tl fark vardı
34 HKN 37
28/12/2010, 23:41
bu arada ycl plaka nasıl cıkartabılırım ?
İstediğiniz harf grubu eski plaka muhtemelende kullanımdadır.
Depoda duran arabalar aralık ayı içerisinde satılıp 1 ay için bandrol ödemek istemeyip ocak ayının ilk haftası teslim alınacak olan araçlar olmasın
Bende aracımı 10 gün önce aldım Full kit istedim 1 ay zaman vermişlerdi 1 ay beklesem bile beyaz renk zaten yoktu
SRDR KRKC
29/12/2010, 00:52
Ben Hayatımda İlk Defa Fiatta Görüyorum Aylarca Araç Bekleyen Müşteri Bana Bedava Mercedes Vericez Deseler 2 Ay Bekle Deseler Hayatta Beklemem :) Siz İyi Dayanıp Sabrediyorsunuz :D
cakalsari
29/12/2010, 19:41
valla sabredıcez.zaten alırsam ılk arabam olacak hanı asırı bır heyecan bekleyıs yok =) arkadaslarla konustum ycl zorda ama yb yaptırabılırsın dedıler 0 arabalara yb serısı varmıs cunku
Bir arkadaşıma 5 kapı 1,3 mjt dynamic + skydome + asis kit(cruise control, yağmur sens, ışık kararan ayna) 30 750 fiyat verdiler ? ocak teslim bugün görüştük.. hatta aynı aracı 30 500 e alan arkdaş varmış yarın görüşecek 250 tl lik farkı
cakalsari
29/12/2010, 20:02
ıyıbır fıyat ama evomu ?
cakalsari
29/12/2010, 20:09
super benden ıyı fıyat almıs ama benn memnunum varsın saglık olsun =)
Bir arkadaşıma 5 kapı 1,3 mjt dynamic + skydome + asis kit(cruise control, yağmur sens, ışık kararan ayna) 30 750 fiyat verdiler ? ocak teslim bugün görüştük.. hatta aynı aracı 30 500 e alan arkdaş varmış yarın görüşecek 250 tl lik farkı
ben geçen ay aldım 1,3 multijet beyaz 5 kapı dynamic + skydome + asis kit + bir depo mazot ve karte muhafazası 31,500tl
bu arada hayırlı olsun ama beklemek zor vesselam :))
rodopian16
29/12/2010, 20:24
bende vergi ayı mart 2.el otoları daha uyguna alırız diye başlık açtılar sandım bu nedir arkadaş marta kadar araba mı beklenir?ne satmışlar ya yada ne satacaklarını tahmin edememişler diyelim?
Depoda duran arabalar aralık ayı içerisinde satılıp 1 ay için bandrol ödemek istemeyip ocak ayının ilk haftası teslim alınacak olan araçlar olmasın
Bende aracımı 10 gün önce aldım Full kit istedim 1 ay zaman vermişlerdi 1 ay beklesem bile beyaz renk zaten yoktu
pazartesi bakarım evolarda eksilme var mı :D
araçların bazılarının kaputları aralı duruyor neden acaba...