PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Büyük İkramiye Size Çıkarsa ?

SRDR KRKC
28/12/2010, 18:58
Evet Arkadaşlar Biliyorsunuz GP Olarak Büyük Bir Aileyiz. Hiç Belli Olmaz 2011 Sabahı Belkide Büyük İkramiye Talihlisi Bu Siteden Çıkacak.

Herkes Büyük İkramiye Kendisine Çıkması Halinde Neler Yapacağını Buraya Yazsın Bakalım. Ayrıca Büyük İkramiyeyi Kazananlar Genelde Ortadan Kaybolurlar Sizler Kaybolmazsanız :) Site Üyelerimize Ne Yapmak İsterdiniz ?

Önce Ben Başlayım İlk Bir Ay Bankanın Verdiği Promosyonlarla Güzel Bir Tatil :D Sonrasında Beyaz BMW X6 Sonrasında Ankara, Eskişehir, Karabük, Amasyaya 1+1 Öğrenci Apart Daireleri Sonrada Hayata Devam :D

Sitemiz Üyelerinede Adrese Teslim GP 1 er Adet GP Aksesuarları. :D :D

takres
28/12/2010, 19:00
para bana çıksa tipik Türk zekasını uygularım yani parayı bankaya atar faizini yerim :D:D

Kriminal
28/12/2010, 19:15
Bilet almadım,almayacagımda...32 TL lik biletin 25 TL si devlete kalıyor çunku ...

GP COSKUN
28/12/2010, 19:19
açıkçası büyük ikramiyeyi istemiyorum
dertsiz başıma dert alamam ama çıkacaksa şöle bir 500 milyar çıksın yeter
çoluk çocuğa kendime birer daire iyide bir iş kurarım yeter diye düşünüyorum
yoksa 35 trilyonla ne bende huzur ne uyku ne de hırs kalırdı

Kriminal
28/12/2010, 19:32
Aslında buyuk ıkramıye 100 bin olmalı herkes sebeplensın ..Evsiz kalmasın kımse ...

SRDR KRKC
28/12/2010, 19:35
100 bin tlsi olan milyonlarca insan var o zaman kimse bilet almaz deniz :)

GP COSKUN
28/12/2010, 19:37
yok be yine alırlar
iddaa salonları ağzına kadar dolu en fazla ne veriyoki

SRDR KRKC
28/12/2010, 19:39
yok be yine alırlar
iddaa salonları ağzına kadar dolu en fazla ne veriyoki

İddaa Günlük Veriyor Coşkun Yılbaşı Senede Bir Kere Ayrıca İddaa Oynayanlara Ben Çorbacı Diyorum 50 Lira 100 Lira İçin Harcadıkları Zaman Yazık.

Kriminal
28/12/2010, 19:45
İddaa Günlük Veriyor Coşkun Yılbaşı Senede Bir Kere Ayrıca İddaa Oynayanlara Ben Çorbacı Diyorum 50 Lira 100 Lira İçin Harcadıkları Zaman Yazık.

bugun 50 yarın yuz aylık rakamları baya yuksek olmazmı..Hiç oynamadım ,oynamayıda dusunmuyorum hastalık yapıyormus

SRDR KRKC
28/12/2010, 19:47
bugun 50 yarın yuz aylık rakamları baya yuksek olmazmı..Hiç oynamadım ,oynamayıda dusunmuyorum hastalık yapıyormus

Oda Doğru Hastalık Tabiki :) Konu Dışına Çıktık Yine Vay Arkadaş :D

ZAK1980
28/12/2010, 19:48
Bilet almadım,almayacagımda...32 TL lik biletin 25 TL si devlete kalıyor çunku ...
Denız ozamn beles bılet al worl* kredı kartı her 100 tl alısverıse 1 bılet verıyor
Benzınlık acarım bu lara ınat Baskentte 2.89 dan benzın 1.50 deln lpg 2.00 dan kacak dızel satarım zaten kacak dızelden ve surumden kar gelır bayagı gelmezse banka faızı ıle kapatırız olayı

takres
28/12/2010, 19:49

kumarın her türlüsü illet abi ya bir ay kadar iddaa oynadım insan kaybedince hırs yapıyor sürekli oynuyor kazanınca da kazanıyorum diye sürekli oynuyor ortası yok yani :D

Kriminal
28/12/2010, 19:52
Yani her zamanki gibi kahveci kazanıyor...

izoci
28/12/2010, 20:53
büyük ikramiye bana çıksa önce bi murat 124 alırım sonra onu rektefi ederim sonra modlarım sonra ev alırım

edelsang
28/12/2010, 21:07
5 trilyonuna araba garajı yapar,15 trilyona dükkan alırdım kiraya verirdim geri kalan 15 trilyonada apartman yapıp satardım :D

hsyn28
28/12/2010, 21:27
6 adet mini cooper a ihtiyacım var onları alıp sahiplerine verirdim:D kendime bir adet masserati alırdım sadece hastalık bende bu araba.geri kalan parayla da inşaat mühendisi olan biri malum ev yapar satar:D Evoyuda Fiat fabrikasına geri yollayıp kronik sorunlarının çözülmesi için 2 trilyonunu AR-GE çalışmaları için hibe edicem ahdım var sırf buradaki arkadaşlarım mağduriyetlerinden kurtulsun diye:D

acRep
28/12/2010, 21:56
6 adet mini cooper a ihtiyacım var onları alıp sahiplerine verirdim:D kendime bir adet masserati alırdım sadece hastalık bende bu araba.geri kalan parayla da inşaat mühendisi olan biri malum ev yapar satar:D Evoyuda Fiat fabrikasına geri yollayıp kronik sorunlarının çözülmesi için 2 trilyonunu AR-GE çalışmaları için hibe edicem ahdım var sırf buradaki arkadaşlarım mağduriyetlerinden kurtulsun diye:D

Hocam gözlerimi yaşarttınız ( gülmekten ) bu nsl verimli bi hayal böylee..

Helal olsun :D

hsyn28
28/12/2010, 22:25
Hocam gözlerimi yaşarttınız ( gülmekten ) bu nsl verimli bi hayal böylee..

Helal olsun :D
2 trilyonu bu iş için harcayacam benim yasadığım sıkıntıları kimse yaşamayacak artık çok ciddiyim:D birde yaptığım siteleri forum üyelerine maliyetine satacam gptr koyarız sitenin adınıda.artık bulusmalara sağa sola gitmeyiz hergün birinde toplanıp gün yaparız egzoz far angel xenon günü:D puntosu olmayanlar siteye giremez misafir araçlar sitenin dısındaki otoparka parkederler araclarını:D

StrawBeeRy
28/12/2010, 22:26
ibiza bocanegra alırdım off :D

WiSTaRiA
28/12/2010, 22:31
Allahıma bin şükür işim ve arabam var ufakta kafamı sokacak bir ev alırdım... Bir miktar ailemin sağlığı için bankaya koyar gerisiylede;

İlk önce sokakta ki çocuklara , fakirlere, yaşlılara yardım ederdim sonuçta o para alın terimle kazanmadığım para onunla aldığım eşyayla pek mutlu olmazdım herhalde... Bereketini göremezdim çünkü ne huzurum nede mutluluğum kalırdı...

Yetim çocuklara bakacak bir yer açmak isterdim. Ben açardım ama kendileri ile bizzat ilgilenirdim aynı zamanda onlar dünyanın en masum kişileri bence ve yüzünde ki bir gülümseme bir teşekkürünü almak dünyalara bedel bee ahhh ahhh...https://www.webhatti.com/smiley.gif (https://forum.grandepuntotr.com/gereksiz-mesajlar/97442-buyuk-ikramiye-size-ciksa-ne-yaparsiniz.html) https://www.webhatti.com/smiley.gif (https://forum.grandepuntotr.com/gereksiz-mesajlar/97442-buyuk-ikramiye-size-ciksa-ne-yaparsiniz.html)

Yada bir aş evi kurar 3 öğün garibanlara yemek dağıtırdım....

cilem
28/12/2010, 22:38
kendim ve ailem için bişeyler alınır mutlaka ama bi çok insana, evi olmayanlara ev alırdım . arabası çalınanlara aynı arabadan alırdım çok üzülmemeleri için. :no000000:keske baskalarına yardım edecek birilerine çıksa ben yada baskası farketmez. yeter ki paylaşılsın ve zor durumda olan insanlar sevinsin..

WiSTaRiA
28/12/2010, 23:22
Keşke çilen.... inşallah bu temennilerimizi başkaları yapar...

ntcn 17
28/12/2010, 23:33
İlk olarak benzinlik açarım :)2 olarak bi garaj içine saymaya gerek yok şimdi baya uzun 10 15 tane araba :) triplex villa ve inşaat sektörüne ilk adım :)En önemliside gaziyi bırakırım gölbaşınada bi daha uğramam mümkünse :) yada rektörle konuşurum şu kampüsü taşıyalım bak başka bi yere diye :)kalanına da yardım hayır işleri vs :)

cilem
28/12/2010, 23:41
Keşke çilen.... inşallah bu temennilerimizi başkaları yapar...

inşallah.. :)

WiSTaRiA
29/12/2010, 00:30
aminnn....

evolodi
29/12/2010, 00:39
yarisina benzin yarisina mazot alip millete hayrina dağitirdim.devlet kadan aç değilim şükür :D

WiSTaRiA
29/12/2010, 01:08
gene devlete verecen o parayı yani
:D

predator_ant
29/12/2010, 01:25
yarisina benzin yarisina mazot alip millete hayrina dağitirdim.devlet kadan aç değilim şükür :D

devlet kadan aç :Ç

Ziyaretci046
29/12/2010, 01:35
t jet bravo alırım kesin skydomelu benim palioya italyan 1.8 r motor getirtiririm vw scirocco alırım :)

Moosty
29/12/2010, 01:42
Bu güne kadar kazı-kazan bile oynamadım. Arkadaşlarla ortaklaşa aldığımız biletlere amorti bile çıkmadı.

Bir kaç hafta önce Opet'ten eşantiyon bilet verdiler ama ümidim yok.

Eşimle konuştuk, para çıkarsa eşim piyangodan gelecek parayı istemiyor; ben de eşimi istemiyorum :)

Eşim GP yi ve evi alıp gidecekmiş :)

Bana hiç inandırıcı gelmedi çünkü bileti saklamama rağmen bilet numarasını ezberlemiş.

Şimdiden huzur kalmadı evde, bileti yırtıp atsam mı diyorum. Bileti yırtıp atarsam kesin bana çıkar, bana çıktığını da karımın ezberlediği numaradan öğrenirim.

Bu salaklığım nedeniyle de eşim GP yi ve evi alır gider.

Ne vardı benzini Opet'den alacak, huzur muzur kalmadı arkadaş. 31 Aralık gelsin de ne olacaksa olsun yahu.

SRDR KRKC
29/12/2010, 01:46
Bu güne kadar kazı-kazan bile oynamadım. Arkadaşlarla ortaklaşa aldığımız biletlere amorti bile çıkmadı.

Eşimle konuştuk, para çıkarsa eşim piyangodan gelecek parayı istemiyor; ben de eşimi istemiyorum :)

Bana hiç inandırıcı gelmedi çünkü bileti saklamama rağmen bilet numarasını ezberlemiş.

Şimdiden huzur kalmadı evde, bileti yırtıp atsam mı diyorum. Bileti yırtıp atarsam kesin bana çıkar, bana çıktığını da karımın ezberlediği numaradan öğrenirim.

Ne vardı benzini Opet'den alacak, huzur muzur kalmadı arkadaş. 31 Aralık gelsin de ne olacaksa olsun yahu.

hahahaha :evet: muhabbete bak :D valla kardeş sen bileti yinede atma ne olur ne olmaz :D

ama şeye çok güldüm eşim piyangodan gelen parayı istemiyor bende onu istemiyorum :D :D :D kusura bakmada süpersin çok güldüm :D

evolodi
29/12/2010, 01:56
gene devlete verecen o parayı yani
:D
haydan gelen huya gider :D

axi
29/12/2010, 02:25
O kadar parayı bir arada düşününce benim kafam karışıyo.. Bilmiyorum ki napılır.. Ben hep bana nasılsa çıkmaz diye düşünüyorum...

ozdem
29/12/2010, 02:38
çeyrek biletim olduğu için ikramiye 8,5 milyon olacak
ve yapacağım ilk şey büyük bir keyifle rahat rahat,
sakin sakin işe gitmek olur. Herkes büyük bir şaşkınlıkla
bana bakarken ben masamda çalışır vaziyette olmak
isterim... :)

skeskin
29/12/2010, 07:35
çeyrek aldığım için 8.5 milyon ile kendimi ve ailemi garantiye aldıktan sonra benzinlik açar ve minimum kar oranı ile akaryakıt satardım. %8 lik bayi karı %2 ile satsam bana yeter. benzinlik zrar etmesin kendi kendini çalıştırsın. orda çalışanlara ekmek kapısı olsun. yakıt alanlar da bir allah razı olsun desin yeter.

ademtahir
29/12/2010, 09:56
o kadar para kime çıkarsa çıksın ortadan kaybolur işin doğrusu budur kimseye faydası olmaz o paranın çıkan insanında hayatı biter sadece çok zengin birine çıkarsa o sapıtmaz parayı değerlendirir
bana çıksa yol belli avustralya'da olurum sizleride beklerim :D (ama ben bilet almıyorum)
10 yıl önce falandı yılbaşı bilet aldım amorti çıktı gittim para almayıp bileti değiştirdim her ay aynı muhabbet oldu ertesi yılbaşına kadar böyle devam etti yine amorti çıkmıştı bileti verdim paramı geri aldım bir dahada bilet almadım küstüm oynamıyorum :D

evolodi
29/12/2010, 12:49
o kadar para kime çıkarsa çıksın ortadan kaybolur işin doğrusu budur kimseye faydası olmaz o paranın çıkan insanında hayatı biter sadece çok zengin birine çıkarsa o sapıtmaz parayı değerlendirir
bana çıksa yol belli avustralya'da olurum sizleride beklerim :D (ama ben bilet almıyorum)
10 yıl önce falandı yılbaşı bilet aldım amorti çıktı gittim para almayıp bileti değiştirdim her ay aynı muhabbet oldu ertesi yılbaşına kadar böyle devam etti yine amorti çıkmıştı bileti verdim paramı geri aldım bir dahada bilet almadım küstüm oynamıyorum :D
günahkar adam parani hayirli bişilere harca:D

ademtahir
29/12/2010, 12:52
günahkar adam parani hayirli bişilere harca:D
sana harcayacağım tüm paramı :D

takres
29/12/2010, 12:53

abi bileti noterde adına tasdiklettir sonra herkesin önünde yırt çıkarsa eğer bilet olmasada paranı alırsın :D:D

evolodi
29/12/2010, 12:54
sana harcayacağım tüm paramı :D
ben büyük ikramiyeyim sana vurdum daha ne işte ziyankar :D